• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Ya nöbetçi eczane uzak bize. Bide Ankarada yaşıyorum ve patlama olayını duymussundur pek dışarı çıkmak istemiyorum
Duydum canim her yerde bunu konusuyoriz ama buraya tasimak istemedim bari burda siyaset bahsedilmesin bende kac gundur evden cikmadim eczane uzak esimede soylemek istedim bekliyelim en iyisi

Duydum canim her yerde bunu konusuyoriz ama buraya tasimak istemedim bari burda siyaset bahsedilmesin bende kac gundur evden cikmadim eczane uzak esimede soylemek istedim bekliyelim en iyisi

Bende eşime söylemek istemiyorum çok rahat olduğumu düşünüyor bu konuda . Öyle hissettirmeye çalışıyorum en azından . Beklemekten başka çare yok belki o arada acilirimda ben . Senin ağrın devam ediyor mu

Bende eşime söylemek istemiyorum çok rahat olduğumu düşünüyor bu konuda . Öyle hissettirmeye çalışıyorum en azından . Beklemekten başka çare yok belki o arada acilirimda ben . Senin ağrın devam ediyor mu
Valla canim belim kopuyo 2 saattir bi evi supurliyemedim mide bulantisi var kasik agrisi akinti ne ararsan var yani :) ama bunlar regli belirtiside mide bulantisi haric

Sana bisey diyimmi adet olsa coktan sokulurdu benim oyle ayni gun leke sonrada sokulur

Benim erken geldi bide böyle bişey yasamamistim hiç düşün erken doğum ve kurtaj oldum o ay bile gününde adet oldum . Bende lekelenme de olmazdı direct adet olurdum . Bilmiyorum artık niye böyle oldu

Valla canim belim kopuyo 2 saattir bi evi supurliyemedim mide bulantisi var kasik agrisi akinti ne ararsan var yani :) ama bunlar regli belirtiside mide bulantisi haric

Ay hadi bakalım benim ilk gebeligim öyleydi belim tek taraflı çok çok agriyordu . 1 buçuk ay öyle devam etmişti. Sonra bulantim fazlalasti

@Figennbade canim sesin cikmiyo nasilsil gittigidiyrdn ovu testi baktimda sence hangisini aliyim ovula bide laboquick var tabi yarin regli olursam hemn alicam :) inss gerek kalmaz tabij

M
@Figennbade canim sesin cikmiyo nasilsil gittigidiyrdn ovu testi baktimda sence hangisini aliyim ovula bide laboquick var tabi yarin regli olursam hemn alicam :) inss gerek kalmaz tabij
mrb Canım iyiyim evi temizliyorum yoruldum ya Canım bence netten degilde eczaneden al galenik yada predictor al bence

Bende akşam çıkabilirsem erken gebelik ve ovu alıcam

@Figennbade kolay gelsin çok yorma kendini :)

canım adet olmadım yine kahverengi bi damla kan var pedimde daha yeni baktım . Sol kasigim agriyor bazen sagda oluyor . Bilemiyorum bakalım artık böyle olunca da umut ediyor insan

@Figennbade kolay gelsin çok yorma kendini :)

canım adet olmadım yine kahverengi bi damla kan var pedimde daha yeni baktım . Sol kasigim agriyor bazen sagda oluyor . Bilemiyorum bakalım artık böyle olunca da umut ediyor insan
Günün ne zaman yarından sonra sanada alayım mı test :)

Back
X