teşekkür ederim cvp için nasıl zor oldumuÖzelden çektirdim cnm 250 TL ye 3 sene önce
Yok bnm çok kısa ve hafif ağrım oldu korkacak hiç bişey yok cnm kendini kasma yeter hsg sonrasında hamile kaldım adet olmadim üzerine 1 sene boyunca hamile kalmamıştım çektirmeye değer yaniteşekkür ederim cvp için nasıl zor oldumu
Saol cnm oğlum şuan 2 yaşına girecek ikinci için çalışmaya basladimaaaa çok sevindim valla hayırlı ugurlu olsun cnm
hadı hayırlısı ınsallah beraber kalırız ınsallah :))Saol cnm oğlum şuan 2 yaşına girecek ikinci için çalışmaya basladim
Klomen bende kullandım 3 ay sonra iki ay iğne kullandım gene olmadı artık Dr değiştirdim Dr bana hsg önerdi peşine aşılama olacaktım hsg den sonra hamile kalmışım gerek kalmadiklomen kullandım kaç aydır olmadı... cok stres yaptım yoruldum artık son bakalım umudum rahim filmi beninde
İnsallh benim adetim baya geçti aslında geçen hafta test yaptım silik cikti ertesi gün yaptım bişey çıkmadı pazartesi Dr gidicem var mı yok mu belli olur senin ilk mihadı hayırlısı ınsallah beraber kalırız ınsallah :))
doktor çok etkili oluyor böyle durumda bende degıştırcem doktoru ...bı ara enfeksıyonla bogustum bı ara mantarla çekmedııgım kalmadı :))Klomen bende kullandım 3 ay sonra iki ay iğne kullandım gene olmadı artık Dr değiştirdim Dr bana hsg önerdi peşine aşılama olacaktım hsg den sonra hamile kalmışım gerek kalmadi
benım ilk degil 2 tane düşüğüm var canım ..2009 da kalmıştım en son hamileİnsallh benim adetim baya geçti aslında geçen hafta test yaptım silik cikti ertesi gün yaptım bişey çıkmadı pazartesi Dr gidicem var mı yok mu belli olur senin ilk mi
Enfeksiyonda engel cnm iyi bu Dr şart gerçekten iki Dr gittim ikisi geçiştiriyorum resmen şu gün gel git sonra baktım olmuyor araştırdım çok şükür iyi bi Dr denk geldimdoktor çok etkili oluyor böyle durumda bende degıştırcem doktoru ...bı ara enfeksıyonla bogustum bı ara mantarla çekmedııgım kalmadı :))
nerde oturuyorsun canım ben ist kartlEnfeksiyonda engel cnm iyi bu Dr şart gerçekten iki Dr gittim ikisi geçiştiriyorum resmen şu gün gel git sonra baktım olmuyor araştırdım çok şükür iyi bi Dr denk geldim
Olur insallh kafanı takma fazla çok etkili Bn hamile kaldığım ay hiç düşünmedin aşılama olucak die kendimi ona hazırladım ne pozisyon ne gün takmadım adetim geçti test bile yapmadım annem zorla yaptırdı ama bizim çevremizde düşünmemek gerçekten zor allah tez zamanda kavuştursun seni evladına insallhşimdi 1 yıldır denıyorum olmadı
Gebze deyim cnm ben yakinmisiznerde oturuyorsun canım ben ist kartl
aynen yakınız canım .... kaynarca yüzyılı bilirsin oraya gidiyyorum gitmem artıkGebze deyim cnm ben yakinmisiz
Hangi Dr gidiyordun orda benm Dr da orda hsg mi filan orda cektirdimaynen yakınız canım .... kaynarca yüzyılı bilirsin oraya gidiyyorum gitmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?