arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Gul-Can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
1.886
1.675
83
selam arkadaslar rahim filmi çektirenler hamilelik hemen oldumu.. tüp yada aşılama yaptıranlar önerilerini yazabilirlermi...

Son düzenleme:
klomen kullandım kaç aydır olmadı... cok stres yaptım yoruldum artık son bakalım umudum rahim filmi beninde

klomen kullandım kaç aydır olmadı... cok stres yaptım yoruldum artık son bakalım umudum rahim filmi beninde
Klomen bende kullandım 3 ay sonra iki ay iğne kullandım gene olmadı artık Dr değiştirdim Dr bana hsg önerdi peşine aşılama olacaktım hsg den sonra hamile kalmışım gerek kalmadi

hadı hayırlısı ınsallah beraber kalırız ınsallah :))
İnsallh benim adetim baya geçti aslında geçen hafta test yaptım silik cikti ertesi gün yaptım bişey çıkmadı pazartesi Dr gidicem var mı yok mu belli olur senin ilk mi

Klomen bende kullandım 3 ay sonra iki ay iğne kullandım gene olmadı artık Dr değiştirdim Dr bana hsg önerdi peşine aşılama olacaktım hsg den sonra hamile kalmışım gerek kalmadi
doktor çok etkili oluyor böyle durumda bende degıştırcem doktoru ...bı ara enfeksıyonla bogustum bı ara mantarla çekmedııgım kalmadı :))

İnsallh benim adetim baya geçti aslında geçen hafta test yaptım silik cikti ertesi gün yaptım bişey çıkmadı pazartesi Dr gidicem var mı yok mu belli olur senin ilk mi
benım ilk degil 2 tane düşüğüm var canım ..2009 da kalmıştım en son hamile

doktor çok etkili oluyor böyle durumda bende degıştırcem doktoru ...bı ara enfeksıyonla bogustum bı ara mantarla çekmedııgım kalmadı :))
Enfeksiyonda engel cnm iyi bu Dr şart gerçekten iki Dr gittim ikisi geçiştiriyorum resmen şu gün gel git sonra baktım olmuyor araştırdım çok şükür iyi bi Dr denk geldim

şimdi 1 yıldır denıyorum olmadı
Olur insallh kafanı takma fazla çok etkili Bn hamile kaldığım ay hiç düşünmedin aşılama olucak die kendimi ona hazırladım ne pozisyon ne gün takmadım adetim geçti test bile yapmadım annem zorla yaptırdı ama bizim çevremizde düşünmemek gerçekten zor allah tez zamanda kavuştursun seni evladına insallh

Bir hafta önce devlette çektirdim çok basit bir operasyon o kadar paraya yazik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…