arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

aynen öyle bende 600 tl çektircem filmi inşallah başka bi sorun çıkmaz, dediğin gibi nasip, daha zamanı vardır diye kendimi teselli ediyorum

bizim burdaki özel hastaneler kendi hastası olmayanın filmide çekmiyor illaki ona muayene olacaksın

aynen öyle bende 600 tl çektircem filmi inşallah başka bi sorun çıkmaz, dediğin gibi nasip, daha zamanı vardır diye kendimi teselli ediyorum
kesinlikle vakti gelmeden sorun olmasa bile olmuyor..her nasip vaktine esirdir sözünü çok severim..
ama bu demek değil ki başımıza kuma gömüp zaman gelsin diye bekleyelim..elimizden gelenleri yapmamız lazım ondan sonra eğer olmuyorsa takdir rabbimin ..

ayy inşallah dediğin gibi olur ya şimdi adet olmayı bekliyorum korksamda mecbur yaptıracam

Canım kaç lira tüp bebek

kızlar fulya açık emar tıp merkezi ve ileri görüntüleme merkezinde hsg çektiren varmı ?

rahim filmini zaman gecurmeden yap o ay hamile kalma sansin yuksek tecrube ile sabit :) hatta bir arkadasta yapti o da o ay kaldi illa sorun cikmasi gerekmuyor ama mucize gibi hamile birakiyor
İnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)

Benimde bat 18 mart gecikme falan olmaz adet olursam 23 martta çekilicemm inşallah bebek haberimizi veririz birbirimİzeee

neden korun dedi ki ben korunmadim zaten korunda demedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…