kesinlikle vakti gelmeden sorun olmasa bile olmuyor..her nasip vaktine esirdir sözünü çok severim..aynen öyle bende 600 tl çektircem filmi inşallah başka bi sorun çıkmaz, dediğin gibi nasip, daha zamanı vardır diye kendimi teselli ediyorum
beni dr.yönlendirmişti yoksa bana kalsa ben de daha çektirmezdim :)bizim burdaki özel hastaneler kendi hastası olmayanın filmide çekmiyor illaki ona muayene olacaksın
rahim filmini zaman gecurmeden yap o ay hamile kalma sansin yuksek tecrube ile sabit :) hatta bir arkadasta yapti o da o ay kaldi illa sorun cikmasi gerekmuyor ama mucize gibi hamile birakiyorinşallah benimkide kolay olur
Canım kaç lira tüp bebekdr olarak evet beni de aşıyor inanılmaz fark var .muayene ve doğum olarak.
hsg yi başka bir özel hastanede 750liraya çektirdim acıbadem fiyat olarak 3500söyledi bu denli fark var.
tüp bebek için de o yüzden en son seçenek bile olamaz diye düşünüyordum ilk görüşme ücretsiz diye bi gidip görüşeyim dr.la en azından bilgi sahibi olurum diye düşündüm.
tüp bebek için paket fiyat veriyorlar ve diğer hastanelerle frk 400lira göz korkutacak gibi değil. dediğim gibi merkez değil de dr. çok mükemmel bir insan ..
dediğim gibi rabbim iyi insanlarla doğru dr.larla karşılaştırsın rabbim nasip ederse bir şey bi şekilde vesile oluyor.yeter ki nasip olsun ve zamanı gelmiş olsun
6bin lira paket fiyat canım bursa acıbadem ama 2017fiyatları artacakmış biraz önceden görüştüysen dr.ile 6bin geçerli bu sene deCanım kaç lira tüp bebek
aminn inşallah canım inşallahhhhgüzel sözmüş sevdiminşallah burdan birbirimize güzel haberleri veririz
İnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)rahim filmini zaman gecurmeden yap o ay hamile kalma sansin yuksek tecrube ile sabit :) hatta bir arkadasta yapti o da o ay kaldi illa sorun cikmasi gerekmuyor ama mucize gibi hamile birakiyor
Benimde bat 18 mart gecikme falan olmaz adet olursam 23 martta çekilicemm inşallah bebek haberimizi veririz birbirimİzeeeİnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)
İnşallah canım :)Benimde bat 18 mart gecikme falan olmaz adet olursam 23 martta çekilicemm inşallah bebek haberimizi veririz birbirimİzeee
neden korun dedi ki ben korunmadim zaten korunda demedi :)İnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)
Bir çok kadın doğumcuya sordum canım o ayki yumurtalar radyasyon aldığı için bebeğe zararlı dediler ondan dolayı 5 doktorun 5ide korunmalısın deyince korundum :)neden korun dedi ki ben korunmadim zaten korunda demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?