arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

son adet tarıhı 2 ekimde başladı bikaç gune çekilmesi lazım sanırım

Ben amasya dayım cnm özel e gidiorum hsg baktiracam sonra asilama yaptiracam inş
klomen filan kullandınmı cnm. devletten nasıl hsg için randevu alınıyo bilgin varmı ben aradımda tarıf olarak ayın 17 sıne verdı tabı gec olacak

klomen filan kullandınmı cnm. devletten nasıl hsg için randevu alınıyo bilgin varmı ben aradımda tarıf olarak ayın 17 sıne verdı tabı gec olacak
Kullandım cnm eşimin ileri hizinda sıkıntı olduğu için etkisi olmadı valla randevu için kadın doğuma randevu al Dr sole hsg çektirmek istiorum dersin o seni sevkeder gereken şeyleri yapar yaa dediğin gibi geç kalma hemen yaptır

Bende Anadolu yakasında oturuyorum. İstanbul şişli de özel merkezde cektirdim. Kk den gidip çektiren bir arkadaşin vasıtasıyla hemde. Çektirdiğim ay hamile kaldım ilk gebelik ti ama 9 haftalık iken kalbi durdu bebegimin . 500 tl ye cektirdim. Devlet hastanesinde su an nasıl çekiyorlar bilmiyorum. Eskiden çok sancılı oluyormuş ama bugün çektirmek gerekirse yıne aynı yere giderim. Bu benim dusuncem geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…