İnsallh cnmhadi bakalım inşallah seninle güzel haberlerimiz hayırlı bebişlerimiz olur
sorarım saol canımmÖnemli değil cnm kafana bişey takılırsa her zmn sorabilirsin
Özelden aldım da randevu hemşire tanıdığım var devlette yaptiralim dio kafam karıştı ikiside anestezi li mis özel 500tl istio bilmiorum yaanerde çektirceksin özeldemi ...
oooooo ne güzel hayırlı olsunBende özelde cektirmistim echomarda 500 tl idi 3 ay once cektirdim ekim ayında tüp bebek için hazirlaniyoduk ama supriz yaptı bebegim☺
İnş cnmKorkma cnm inan o.kadar ağrı veren bi işlem değil 10 dk sürmüyor bile
aynen bende kafam karıştı öyle arkadas doktor önerdi bakalım hangisi kısmet olacakÖzelden aldım da randevu hemşire tanıdığım var devlette yaptiralim dio kafam karıştı ikiside anestezi li mis özel 500tl istio bilmiorum yaa
Hayırlısı olsun cnmaldım bakalım yarına hale hanıma :)))
Sende mi çektireceksin cnmaynen bende kafam karıştı öyle arkadas doktor önerdi bakalım hangisi kısmet olacak
evet cektırcem cnmSende mi çektireceksin cnm
Hayırlısı olsun cnm inş kolay geçerevet cektırcem cnm
inşallah seninde kolay geçer... ben devlet ıstıyordumda pek beceremıyorum devlet işlerini malesef :))Hayırlısı olsun cnm inş kolay geçer
Adet bittikten sonra 2 3 gün içerisinde çekilmesi lazım die biliorum ama ben cnmson adet tarıhı 2 ekimde başladı bikaç gune çekilmesi lazım sanırım
İnş cnm valla ben şimdi devlet mi özel mi kafam karıştı kararsız kaldım acikcasi ufffinşallah seninde kolay geçer... ben devlet ıstıyordumda pek beceremıyorum devlet işlerini malesef :))
evet canım dün bitti.. sen nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıdıyorsunAdet bittikten sonra 2 3 gün içerisinde çekilmesi lazım die biliorum ama ben cnm
Ben amasya dayım cnm özel e gidiorum hsg baktiracam sonra asilama yaptiracam inşevet canım dün bitti.. sen nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıdıyorsun
klomen filan kullandınmı cnm. devletten nasıl hsg için randevu alınıyo bilgin varmı ben aradımda tarıf olarak ayın 17 sıne verdı tabı gec olacakBen amasya dayım cnm özel e gidiorum hsg baktiracam sonra asilama yaptiracam inş
Kullandım cnm eşimin ileri hizinda sıkıntı olduğu için etkisi olmadı valla randevu için kadın doğuma randevu al Dr sole hsg çektirmek istiorum dersin o seni sevkeder gereken şeyleri yapar yaa dediğin gibi geç kalma hemen yaptırklomen filan kullandınmı cnm. devletten nasıl hsg için randevu alınıyo bilgin varmı ben aradımda tarıf olarak ayın 17 sıne verdı tabı gec olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?