arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Ben infertilite bölümüne gittim adetin üçüncü günü kan hormon ultrason oldum zaten adet üçüncü günü felan gidip randevu tarihı alman gerekiyo üçüncü gün de randevu aldım haftasonu girdiği için araya 9. Gün verdiler sabah girdim çıktım :)

telefonla aradım bende hep doluydu .. randevusuz gılıyo yanı öylemi

bi hastane 500 tl istedi başka 400 .. şaşkınım vede korkuyorum :))

Ben hale hanıma gidiyorum cnm tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir Dr bölümünü birincilikle bitirmiş sezeryan olmama rağmen akşamı ayaktaydim eli çok hafif hsg de de bişey hissetmedim sayesinde bi kontrol olabilirsin derim

hımmm bakayım randevulara yarına ozaman bi...

hsgden sonra hamile kalmışsın zaten .. öncesinde enfeksıyon fılan gecırdınmı canım

aldım bakalım yarına hale hanıma :)))
Baştan sana sessiz gelebilir cnm bana da öle olmuştu ama gerçekten en iyisini sana söylüyorum 42 haftaya kadar da normal doğum die direndik beraber ama oğlum doğmayinca sezeryan ben istedim o gene bekleyelim demişti

Slm kızlar bende hsg çektirecem ctesi günü nasıl zormu bilgilendirmisiniz benide?

Baştan sana sessiz gelebilir cnm bana da öle olmuştu ama gerçekten en iyisini sana söylüyorum 42 haftaya kadar da normal doğum die direndik beraber ama oğlum doğmayinca sezeryan ben istedim o gene bekleyelim demişti
saol canım benim yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…