aynen de devetten randevu nasıl alınır bilmiyorum :))Bir hafta önce devlette çektirdim çok basit bir operasyon o kadar paraya yazik :)
esra hnm cnmmmHangi Dr gidiyordun orda benm Dr da orda hsg mi filan orda cektirdim
telefonla aradım bende hep doluydu .. randevusuz gılıyo yanı öylemiBen infertilite bölümüne gittim adetin üçüncü günü kan hormon ultrason oldum zaten adet üçüncü günü felan gidip randevu tarihı alman gerekiyo üçüncü gün de randevu aldım haftasonu girdiği için araya 9. Gün verdiler sabah girdim çıktım :)
horman smear kan filan yaptırdımda rahim filmi kaldıtelefonla aradım bende hep doluydu .. randevusuz gılıyo yanı öylemi
Ben hale hanıma gidiyorum cnm tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir Dr bölümünü birincilikle bitirmiş sezeryan olmama rağmen akşamı ayaktaydim eli çok hafif hsg de de bişey hissetmedim sayesinde bi kontrol olabilirsin derimesra hnm cnmmm
hımmm bakayım randevulara yarına ozaman bi...Ben hale hanıma gidiyorum cnm tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir Dr bölümünü birincilikle bitirmiş sezeryan olmama rağmen akşamı ayaktaydim eli çok hafif hsg de de bişey hissetmedim sayesinde bi kontrol olabilirsin derim
hsgden sonra hamile kalmışsın zaten .. öncesinde enfeksıyon fılan gecırdınmı canımBen hale hanıma gidiyorum cnm tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir Dr bölümünü birincilikle bitirmiş sezeryan olmama rağmen akşamı ayaktaydim eli çok hafif hsg de de bişey hissetmedim sayesinde bi kontrol olabilirsin derim
Yok cnm hiç bişey yoktu pkom var sadece benmhsgden sonra hamile kalmışsın zaten .. öncesinde enfeksıyon fılan gecırdınmı canım
hsgden sonra hamile kalmışsın zaten .. öncesinde enfeksıyon fılan gecırdınmı canım
aldım bakalım yarına hale hanıma :)))Yok cnm hiç bişey yoktu pkom var sadece benm
canım benım inşallah senin vesilendir belkide saolYok cnm hiç bişey yoktu pkom var sadece benm
Baştan sana sessiz gelebilir cnm bana da öle olmuştu ama gerçekten en iyisini sana söylüyorum 42 haftaya kadar da normal doğum die direndik beraber ama oğlum doğmayinca sezeryan ben istedim o gene bekleyelim demiştialdım bakalım yarına hale hanıma :)))
İnsallh cnm allah yardımcın olsun kimin ne zmn duası kabul olur bilinmezmis Rabbim seni yavruya kavuştursun şifa olsun sana insallh bende pazartesi gidicemcanım benım inşallah senin vesilendir belkide saol
saol canım benim yardımların içinBaştan sana sessiz gelebilir cnm bana da öle olmuştu ama gerçekten en iyisini sana söylüyorum 42 haftaya kadar da normal doğum die direndik beraber ama oğlum doğmayinca sezeryan ben istedim o gene bekleyelim demişti
hadi bakalım inşallah seninle güzel haberlerimiz hayırlı bebişlerimiz olurİnsallh cnm allah yardımcın olsun kimin ne zmn duası kabul olur bilinmezmis Rabbim seni yavruya kavuştursun şifa olsun sana insallh bende pazartesi gidicem
Korkma cnm inan o.kadar ağrı veren bi işlem değil 10 dk sürmüyor bileSlm kızlar bende hsg çektirecem ctesi günü nasıl zormu bilgilendirmisiniz benide?
nerde çektirceksin özeldemi ...Slm kızlar bende hsg çektirecem ctesi günü nasıl zormu bilgilendirmisiniz benide?
Önemli değil cnm kafana bişey takılırsa her zmn sorabilirsinsaol canım benim yardımların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?