arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Ben normal araştırma hastenesinde yaptırdım anestezisiz ağrı çok bağırdım birazcık ama gerçekten kısa sürdüğü için dayanılabiliyor bebiş için sağlık için mecbur.. Benden daha çok zorlananlar oldu kızın biri ağlıyordu hatta ama o çok korktuğu için korkmadığınız ve sakin olduğunuzda gerçekten daha kolay geçiyor

Sende rahim filminden sonra hemen hamile kaldın sanırım canım. Tüp bebek falan değil dimi

Sende rahim filminden sonra hemen hamile kaldın sanırım canım. Tüp bebek falan değil dimi

Ben rahim filmi çekileli 3 seneyi geçti canım tedavisiz kaldım oğluma filmden 1-2 ay sonra filan .. Şimdi de ikinciye hamile olduğumu öğrendim bugün.

Filmin de etkisi oldu tabi oğluma kalmama

Ben rahim filmi çekileli 3 seneyi geçti canım tedavisiz kaldım oğluma filmden 1-2 ay sonra filan .. Şimdi de ikinciye hamile olduğumu öğrendim bugün.

Bende devlet hastanesinde anestesiz cektirecegim canim o kadar zor mu ya off gece gece korkuyu sardinzaten korkuyom

Bende film sonrasi ikinci ay hamile kaldim kizlar darisi basiniza anestezili cekindim pko vardi bende ikinci ay kendiliginden kaldim

Bende devlet hastanesinde anestesiz cektirecegim canim o kadar zor mu ya off gece gece korkuyu sardinzaten korkuyom
Hayir canim bende devlet hastanesinde cektirmistim hic abartildigi gibi birsey degil ben hatta cok agriyacak diye bekliyorum cok minik bir sizi oldu hepsi o kadar arkadasimds yaptirdi oda benim gibi hic aci hissetmemis bu arada cektirdikten 3 ay sonra hamile kalmistim

İlacı verdikleri zaman şiddetli adet sancısı gibi oluyor gerçekten kararlı olursan hemen geçicek diye düşünürsen daha fazla dayanıyor insan. Abartmak için demiyorum ağrısını canım olan bişey bebiş için katlanılır. Benim yaptırdğım devlet hastanesi yatak korumalığını bana aldırtmıştı seninki nasıl olur bilmiyorum ilac akıyor ya yatak kirlenmesin diye :)
Ben de korkuyordum hemde nasıl ama başa gelen çekilirmiş oldu bitti :)

Aaa ne guzel canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Tahmin eymiyormuydın hamile oldugunu. Gecikme olmadı mı ki

Aaa ne guzel canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Tahmin eymiyormuydın hamile oldugunu. Gecikme olmadı mı ki

Tahmin ettim canım dün adetime 4 gün varken test yaptım ve pozitif çıktı. Mide bulantım ve halsizliğim olunca hissettim bid test yapayım dedim ve hamileymişim korunmayı bıraktığım ay kaldım yani bu sefer çok şaşırdım o yüzden

Hangi ilde cektirdin canim ben Ankaradayim

Yani demekki önceki ay adet oldun sen. Ve adetliyken de hamileymişsin. Dogru mu düşünüyorum. Ben de salı rahim filmine gitcem adetim cok kısa sürdü dün bitti. Şüphelendim dedim gidip gebelik testi yaptırayım acilde. Onu da sekreter uyuz uyuz dalga geçiyor gibi daha adetin adet başlangıcın 7si bugun ayın 10u.sen ev hanımısın herhalde bilmem ne diye. Aglıcaktım az daha. Allahım inşallah hayırlı işi kolaylaştıran insanlarla karşılaştırsın da bu rahim filmimden sonra da kolay bi gebelikte bebeğime kavusurum inş. İsteyen herkese kolaylıkla versin Rabbim. Çok zor. Hastane bile zor

Ayyy insallah canim zaman daraldikca iyice korku sardi denildigi gun olsa bi çırpıda biter 13 gun sonra ya atinca ister istemez geriliyor insan insallah benimde zor olmaz ben ikinci kurtaji olmadim kendiliğinden gitti o yuzden parca kalmis mi diye bakacak

merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım
bende bir haftadır rahim filmini araştırıyorum hem korkuyorum hemde kafam karıştı özelde mi devlettemi yaptırsam diye

bende özelde düşünüyorum aslında maddi yönden zorlucak biraz ama olsun çünkü devlet hastanelerine güvenmiyorum sürekli oyalıyor benim 1 senem boşuna geçti

Kızlar merhaba ben tıp merkezinde yaptırdım anestezisiz çok kolay oldu hiç bir zorluğu yok sadece işlemden sonra adet sancısı gibi sancınız oluyor bir kaç saat sonra geçiyor endişelenmeyin vajinal ultrasona dayanabiliyorsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…