Ben de korkuyorum elinde değil insanın. Benim anestezili olacakmışNe zaman korunmasız ilişki olmaz dedi canım
Acile gidince ne demem gerekiyor. Hiç birsey bilmiyorum ya nekadar cahilimTmm da adetin bittikten 2 gün sonra yapılması lazım benim Dr m ole yaptı eğer için rahat etmeyecekse acile git kan ver ordan öğrenebilirsiniz
Sende rahim filminden sonra hemen hamile kaldın sanırım canım. Tüp bebek falan değil dimiBen normal araştırma hastenesinde yaptırdım anestezisiz ağrı çok bağırdım birazcık ama gerçekten kısa sürdüğü için dayanılabiliyor bebiş için sağlık için mecbur.. Benden daha çok zorlananlar oldu kızın biri ağlıyordu hatta ama o çok korktuğu için korkmadığınız ve sakin olduğunuzda gerçekten daha kolay geçiyor
Sende rahim filminden sonra hemen hamile kaldın sanırım canım. Tüp bebek falan değil dimi
Normalde adetin bitimininn3.veya 4.gunu isteniyor ama benim sira bulamama gibi sorunum oldu doktorda madem öyle rahim filmi cekilene kadar korunman sart bebek radyasyon alirsa olur dediNe zaman korunmasız ilişki olmaz dedi canım
Bende devlet hastanesinde anestesiz cektirecegim canim o kadar zor mu ya off gece gece korkuyu sardinBen rahim filmi çekileli 3 seneyi geçti canım tedavisiz kaldım oğluma filmden 1-2 ay sonra filan .. Şimdi de ikinciye hamile olduğumu öğrendim bugün.
Filmin de etkisi oldu tabi oğluma kalmama
Hayir canim bende devlet hastanesinde cektirmistim hic abartildigi gibi birsey degil ben hatta cok agriyacak diye bekliyorum cok minik bir sizi oldu hepsi o kadar arkadasimds yaptirdi oda benim gibi hic aci hissetmemis bu arada cektirdikten 3 ay sonra hamile kalmistimBende devlet hastanesinde anestesiz cektirecegim canim o kadar zor mu ya off gece gece korkuyu sardinzaten korkuyom
Bende devlet hastanesinde anestesiz cektirecegim canim o kadar zor mu ya off gece gece korkuyu sardinzaten korkuyom
Aaa ne guzel canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Tahmin eymiyormuydın hamile oldugunu. Gecikme olmadı mı kiBen rahim filmi çekileli 3 seneyi geçti canım tedavisiz kaldım oğluma filmden 1-2 ay sonra filan .. Şimdi de ikinciye hamile olduğumu öğrendim bugün.
Filmin de etkisi oldu tabi oğluma kalmama
Aaa ne guzel canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Tahmin eymiyormuydın hamile oldugunu. Gecikme olmadı mı ki
Hangi ilde cektirdin canim ben AnkaradayimHayir canim bende devlet hastanesinde cektirmistim hic abartildigi gibi birsey degil ben hatta cok agriyacak diye bekliyorum cok minik bir sizi oldu hepsi o kadar arkadasimds yaptirdi oda benim gibi hic aci hissetmemis bu arada cektirdikten 3 ay sonra hamile kalmistim
Yani demekki önceki ay adet oldun sen. Ve adetliyken de hamileymişsin. Dogru mu düşünüyorum. Ben de salı rahim filmine gitcem adetim cok kısa sürdü dün bitti. Şüphelendim dedim gidip gebelik testi yaptırayım acilde. Onu da sekreter uyuz uyuz dalga geçiyor gibi daha adetin adet başlangıcın 7si bugun ayın 10u.sen ev hanımısın herhalde bilmem ne diye. Aglıcaktım az daha. Allahım inşallah hayırlı işi kolaylaştıran insanlarla karşılaştırsın da bu rahim filmimden sonra da kolay bi gebelikte bebeğime kavusurum inş. İsteyen herkese kolaylıkla versin Rabbim. Çok zor. Hastane bile zorTahmin ettim canım dün adetime 4 gün varken test yaptım ve pozitif çıktı. Mide bulantım ve halsizliğim olunca hissettim bid test yapayım dedim ve hamileymişim korunmayı bıraktığım ay kaldım yani bu sefer çok şaşırdım o yüzden
Ayyy insallah canim zaman daraldikca iyice korku sardi denildigi gun olsa bi çırpıda biter 13 gun sonra ya atinca ister istemez geriliyor insan insallah benimde zor olmaz ben ikinci kurtaji olmadim kendiliğinden gitti o yuzden parca kalmis mi diye bakacakHayir canim bende devlet hastanesinde cektirmistim hic abartildigi gibi birsey degil ben hatta cok agriyacak diye bekliyorum cok minik bir sizi oldu hepsi o kadar arkadasimds yaptirdi oda benim gibi hic aci hissetmemis bu arada cektirdikten 3 ay sonra hamile kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?