kapalı tüplerin açılması imkansız neredeyse laparoskopi bile tıkanıklıktan emin olmak için yapılıyor çünkü rahim filminin %80 doğruluk payı var.film esnasında sadece ufak yapışıklıkları basınç açabiliyor.film çekerken verdikleri ilacın tıkalı tüpleri açtığını yazanlar olmuş sizde etkili olmadımı
ben 1bucuk sene sonrasında anca cesaret toplayıp çektirdim tavsiyem eğer 1yılı aştıysanız vakit kaybetmeden gidip çektirin ve sonuca göre yolunuza devam edin..inşallah sonuç güzel çıkar ama eğer bir sıkıntı varsa da ona göre bir karar verip yol almak en azından boşa vakit geçirmemek adına doğru bi adım olacaktır.doğrudur ben henüz 4-5gündür araştırıyorum oyuzden tam bilmiyorum
bi problem yok sanırım ne zamandır korunmuyorsunuz ? kaç yaşındasın bir de..çok doğru ben 1,5 senelik evliyim devlet hastanesine gittim bir sene ve boşa zaman kaybettim 2 aydır özele gidiyorum dr. umdan çok memnunum şimdi film çektirmek için bekliyorum
doğru doktorla karşılaştırsın rabbim inşallah. ama dediğim gibi ihmal etme rahim filmini ve korkma inşallah sonuç güzel olsun30 yaşındayım evliliğimin ilk 3 ayı korunduk sadece sonrada stresli günler başladı maalesef yumurtalar tembelmiş klomen kullandım birde çatlatma iğnesi ama faydası olmadı
aminn inşallah sağlıkla hayırla tez zamanda inşallah.ben de nisanda nasip olursa tüp bebek başlayacağmamin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verir
amin inşallah çok teşekkür ederim . rabbim bu yolda hiçbir kulunu yormasın sınamasın. kesinlikle zor ve yorucu bir döneminşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın, gerçekten bu dönemler çok zor ve insanı yıpratıyor rabbim bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın
bursadayım .tek bir merkezle görüştüm acıbadem'de şahin bey var mükemmel enerjili bir dr.sen hangi şehirdesin cnm tüp bebeğe nerde başlıcaksın
dr olarak evet beni de aşıyor inanılmaz fark var .muayene ve doğum olarak.kayserideyim bende acı badem benim bütçemi aşıyor malesef ama dr. um mustafa ertürk çok iyi birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?