arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Devlette yaptırmanızı tavsiye etmiyrm özelde yaptırın rahat esin yoksa devlette çok canınız acır umursamıyolr çünkü

özelde anestezili yaptırdım dolayısıyla hiçbir şey hissetmedim sonrasında da kanamam ya da ağrım olmadı çok şükür. sonuç da iyi çıksaydı keşke maalesef tüplerim tıkalıymış.bence sonuca odaklanmak en iyisi çünkü o daha çok can acıtıyor.

film çekerken verdikleri ilacın tıkalı tüpleri açtığını yazanlar olmuş sizde etkili olmadımı

film çekerken verdikleri ilacın tıkalı tüpleri açtığını yazanlar olmuş sizde etkili olmadımı
kapalı tüplerin açılması imkansız neredeyse laparoskopi bile tıkanıklıktan emin olmak için yapılıyor çünkü rahim filminin %80 doğruluk payı var.film esnasında sadece ufak yapışıklıkları basınç açabiliyor.

doğrudur ben henüz 4-5gündür araştırıyorum oyuzden tam bilmiyorum

doğrudur ben henüz 4-5gündür araştırıyorum oyuzden tam bilmiyorum
ben 1bucuk sene sonrasında anca cesaret toplayıp çektirdim tavsiyem eğer 1yılı aştıysanız vakit kaybetmeden gidip çektirin ve sonuca göre yolunuza devam edin..inşallah sonuç güzel çıkar ama eğer bir sıkıntı varsa da ona göre bir karar verip yol almak en azından boşa vakit geçirmemek adına doğru bi adım olacaktır.

çok doğru ben 1,5 senelik evliyim devlet hastanesine gittim bir sene ve boşa zaman kaybettim 2 aydır özele gidiyorum dr. umdan çok memnunum şimdi film çektirmek için bekliyorum

çok doğru ben 1,5 senelik evliyim devlet hastanesine gittim bir sene ve boşa zaman kaybettim 2 aydır özele gidiyorum dr. umdan çok memnunum şimdi film çektirmek için bekliyorum
bi problem yok sanırım ne zamandır korunmuyorsunuz ? kaç yaşındasın bir de..

30 yaşındayım evliliğimin ilk 3 ayı korunduk sadece sonrada stresli günler başladı maalesef yumurtalar tembelmiş klomen kullandım birde çatlatma iğnesi ama faydası olmadı

30 yaşındayım evliliğimin ilk 3 ayı korunduk sadece sonrada stresli günler başladı maalesef yumurtalar tembelmiş klomen kullandım birde çatlatma iğnesi ama faydası olmadı
doğru doktorla karşılaştırsın rabbim inşallah. ama dediğim gibi ihmal etme rahim filmini ve korkma inşallah sonuç güzel olsun

inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın, gerçekten bu dönemler çok zor ve insanı yıpratıyor rabbim bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın

inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın, gerçekten bu dönemler çok zor ve insanı yıpratıyor rabbim bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın
amin inşallah çok teşekkür ederim . rabbim bu yolda hiçbir kulunu yormasın sınamasın. kesinlikle zor ve yorucu bir dönem

sen hangi şehirdesin cnm tüp bebeğe nerde başlıcaksın
bursadayım .tek bir merkezle görüştüm acıbadem'de şahin bey var mükemmel enerjili bir dr.
ilk görüşmemizde bilgilendirmenin yanında terapi yaptı resmen bana bu zor yola çıkacaksam şahin bey iyi bir dr olacak diye düşünüyorum.

kayserideyim bende acı badem benim bütçemi aşıyor malesef ama dr. um mustafa ertürk çok iyi birisi

kayserideyim bende acı badem benim bütçemi aşıyor malesef ama dr. um mustafa ertürk çok iyi birisi
dr olarak evet beni de aşıyor inanılmaz fark var .muayene ve doğum olarak.
hsg yi başka bir özel hastanede 750liraya çektirdim acıbadem fiyat olarak 3500söyledi bu denli fark var.
tüp bebek için de o yüzden en son seçenek bile olamaz diye düşünüyordum ilk görüşme ücretsiz diye bi gidip görüşeyim dr.la en azından bilgi sahibi olurum diye düşündüm.
tüp bebek için paket fiyat veriyorlar ve diğer hastanelerle frk 400lira göz korkutacak gibi değil. dediğim gibi merkez değil de dr. çok mükemmel bir insan ..
dediğim gibi rabbim iyi insanlarla doğru dr.larla karşılaştırsın rabbim nasip ederse bir şey bi şekilde vesile oluyor.yeter ki nasip olsun ve zamanı gelmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…