slmlar arkadaşlar saçlarım kumral geçen gün çıtçıt aldım kuaför de çıtçıtların rengini saçıma uygun yaptı ama renk harika oldu o renkten istiyorum ama resim eklicem yardımcı olurmusunuz öncelikle hizliresimden ekleyemiyorum başka nasıl koyarım resim bana daha iyi yardımcı olursunuz...
hemen hemen bu resim arkadaşlar istediğim çok az koyusu...kendi saçımda kumral aşkı memnudaki bihterin 1 ton açığı..yüzüm çok beyaz olduğu için bu renkler çok yakışıyor çıtçıtı yüzüme tuttum yüzümü ön plana çıkardı ama çıtçıtı ekleyemiyorum hata oluşuyor bunun çok az koyusu..sizce ne renk boyamalıyım...
aynısı tutması için...
kuaföre boyatcaktım 50 ile 100 arası yaparım dedi çok geldi bana....
olmuyor arkadaşlar çıtçıtın resmini koyamıyorum hizliresimden yüzlerce denedim hata oluştu diyor..bende anlmadım.bugün habiye gidip sorcam çıtçıtlarıda yanıma alcam ona göre boya alıcam boyucam ...ilk defa boyucam sizce çikolata kahve güzel olur mu bana..
kumralım saçlarımda açık kumral...
olmuyor arkadaşlar çıtçıtın resmini koyamıyorum hizliresimden yüzlerce denedim hata oluştu diyor..bende anlmadım.bugün habiye gidip sorcam çıtçıtlarıda yanıma alcam ona göre boya alıcam boyucam ...ilk defa boyucam sizce çikolata kahve güzel olur mu bana..
kumralım saçlarımda açık kumral...