• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar saat almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizce hangisi?

saat modeli

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
bak valla gerçekten 4 numarayı almalısın bence.2 numara neden bu kadar oy aldı bilmiyorum ama inan ki o çok orta yaşa göre.altın renk bi kere o.tamam modeli çok hoş 2 numaranın ama 4 gerçekten genç işi.ve renklerindeki uyumu çok beğendim.4 teki renk uyumuna bir baksana,,beyaz kıyafetle olur,bordo,kırmızı veya bej veya pembe özellikle siyah kıyafetle müthiş olur.hangisini aldığını buraya yazarsan sevinirim acaba hangisine karar vereceksin merak ettim:ssz::ssz::ssz:

hangisini alırsan al yakışacaktır kesin ama ben son üstteki yorumumda bakış açını genişletmek istedim.hangisini alırsan güle güle kullanmanı dilerim...

bak valla gerçekten 4 numarayı almalısın bence.2 numara neden bu kadar oy aldı bilmiyorum ama inan ki o çok orta yaşa göre.altın renk bi kere o.tamam modeli çok hoş 2 numaranın ama 4 gerçekten genç işi.ve renklerindeki uyumu çok beğendim.4 teki renk uyumuna bir baksana,,beyaz kıyafetle olur,bordo,kırmızı veya bej veya pembe özellikle siyah kıyafetle müthiş olur.hangisini aldığını buraya yazarsan sevinirim acaba hangisine karar vereceksin merak ettim:ssz::ssz::ssz:

şuan için 2 numara bayaa önde . 2 ile 4 arasında bir rekabet oluşmuş durumda ama gelecek oylar ve yorumlarla durum değişirmi bilmem.. ben bi mağazada 3 numarayı denedim bileğimde hoş durdu(bileklerim çok ince her bi model olmuyo) bu arada 3 ile 4 aynı model sadece renkleri farklı. eşim 3ü beğendi ben ise kararsızım :) :)

hangisini alırsan al yakışacaktır kesin ama ben son üstteki yorumumda bakış açını genişletmek istedim.hangisini alırsan güle güle kullanmanı dilerim...

fikirlerin için çok teşekkür ederim canım, hepsi benim için çok önemli:54: anket biraz daha ilerlesin ona göre seçim yapmama yardımcı olacak ve kararımı buraya yazıcam

oyumu kullandım bencede 4 çok havalı.buna benzer anna klein bi saatim var beyaz sert kalıp kordan ve rose gold kenar kaplama en sevdigim saatlerimden.saatlere özel bi ilgim var çok seviyorum hatta fazlaca da saatim var denebilir

oyumu kullandım bencede 4 çok havalı.buna benzer anna klein bi saatim var beyaz sert kalıp kordan ve rose gold kenar kaplama en sevdigim saatlerimden.saatlere özel bi ilgim var çok seviyorum hatta fazlaca da saatim var denebilir

önerin için teşekkür ederim arkadaşım :) benim de saatlere karşı bi ilgim var keşke hepsi benim olsa :) :P :16:

bence 4:) burdada herkes farklı bırısını soylemıs kafan ıyıce karısacak sanırım:)kolay gelsın

evet canım yaa kafam karıştı :) ankete oy kullanmayıp sadece yorumla fikrini belirtenler var onlar anket sonuçlarına etki etmediği için kafamda saymaya çalışıyorum o zaman daha da çok karışıyo :) hatta senin de sadece yorum var oy kullanmamışsın canımcım :44:

Back
X