- Konu Sahibi mutlulukkk
4

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 numara tatlım insan gerçkten kararsız kalıyo
bak valla gerçekten 4 numarayı almalısın bence.2 numara neden bu kadar oy aldı bilmiyorum ama inan ki o çok orta yaşa göre.altın renk bi kere o.tamam modeli çok hoş 2 numaranın ama 4 gerçekten genç işi.ve renklerindeki uyumu çok beğendim.4 teki renk uyumuna bir baksana,,beyaz kıyafetle olur,bordo,kırmızı veya bej veya pembe özellikle siyah kıyafetle müthiş olur.hangisini aldığını buraya yazarsan sevinirim acaba hangisine karar vereceksin merak ettim![]()
hangisini alırsan al yakışacaktır kesin ama ben son üstteki yorumumda bakış açını genişletmek istedim.hangisini alırsan güle güle kullanmanı dilerim...
bende seçeneklerden 4 diyorum :)
oyumu kullandım bencede 4 çok havalı.buna benzer anna klein bi saatim var beyaz sert kalıp kordan ve rose gold kenar kaplama en sevdigim saatlerimden.saatlere özel bi ilgim var çok seviyorum hatta fazlaca da saatim var denebilir
2 ya da 5 ama 2. Benim için daha ağır bastı
bence 4:) burdada herkes farklı bırısını soylemıs kafan ıyıce karısacak sanırım:)kolay gelsın