• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar salonum için yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Halina bayildimm çok estetik bir sehpa al ortaya ve üzerini de küçük objelerle süsle harika olur
Sagol halini bende beğeniyorum ama koltuklarda beraber çok göz yoruyor sanki orta sehpa mekanı daraltir diye tercih etmedim ama böylede çok boş gibi sanki bilemedim. Sizce yastıklarda nasıl bi renk killanmaliyom

kırlentleri çiçekli yapmayın, zaten artık çiçekli koltuk almayanı kırlentini çiçekle kaplamayanı dövüyorlar gibi bir durum çıktı ortaya. tablo için ise geometrik desenler öneririm ya da halınızın ki gibi motifli. rengi de koltuklarınkinin koyusu olabilir mesela. saat ise kesinlikle retro olmalı.
Peki sizce kirletler de nasıl bi desen Secmeli yim ve renk konusunda Kararsızim retro saat nasıl bişi netten bakiyim sagul önerileriniz i dikkate alcam

orda iki tekli koltugun arasında üçlü sehpan var yanlıs görmeiysem onun ustune su tarz cicekler alabilirsin
http://www.evidea.com/floral-b17-dantel-saksili-3lu-gul-seti-MBW017/p/337779?refKey=fyXedr90X
http://www.evidea.com/floral-b11-dantel-saksili-gul-MBW011/p/337773?refKey=nTd07L2RD
ikisinden birini secebilirsin canım.
çok hos mus çiçekler gerçekten olabilir alaçam inş sehpa ya çiçek tüm değişikliklerle güzel bi salonum olsun ins . Böyle bomboş çok canım sıkılıyor sizce tv ünitesinin üstü bana çok bos geliyo sanki ordada bişiler olmalı ama ne

çok hos mus çiçekler gerçekten olabilir alaçam inş sehpa ya çiçek tüm değişikliklerle güzel bi salonum olsun ins . Böyle bomboş çok canım sıkılıyor sizce tv ünitesinin üstü bana çok bos geliyo sanki ordada bişiler olmalı ama ne

televizyon sanki cok yukarıda duruyor canım yaa
o arayada değişik objeler yerlestirebilrsin fakat hersey ust sute gelirse cok kalabalık durur bu sfer cok göz yormayacak birşeyler secebilirsin. böyle yayık cam kaseler oluyor içinide taşlarla süsleyebilrsin.

televizyon sanki cok yukarıda duruyor canım yaa
o arayada değişik objeler yerlestirebilrsin fakat hersey ust sute gelirse cok kalabalık durur bu sfer cok göz yormayacak birşeyler secebilirsin. böyle yayık cam kaseler oluyor içinide taşlarla haklısın canım ya çok kalabalık bende sevmem dikkate alcam sagul

Koltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum
Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışır
kırlentlerin büyükküçük hepsinimi kaplatmak istiyosun canım...Büyükleri kaplatmayı düşünüyosan koltukların yanları gibi krem olabilir küçükleri kaplatmayıp onlarla daha hareketli durablir yalnız dene bakalaım beyaz yada krem bir örtü çarşaf vs eline alıp yastıkları sarıp nasıl durduklarını deneyebilirsin
Dediğin gibi küçük kırlentler kalabilir güzel fikir büyükleri de düz desensiz kremmi olsun diyosun

Bence koltugunuzla hic oynamayin. Arkadaslarinda dedigi gibi objeler tablolar cicekler kullanirsaniz hos olur.mesela mavi renk eklenebilir. Fon perdeniz yok sanirim, mavi fon perdeler eklenebilir.

Güzel halı da süpermş çok yakısmış. Köse çiçeği güzl olr

Bence koltugunuzla hic oynamayin. Arkadaslarinda dedigi gibi objeler tablolar cicekler kullanirsaniz hos olur.mesela mavi renk eklenebilir. Fon perdeniz yok sanirim, mavi fon perdeler eklenebilir.
Mavi uyarmiki katacağım renge karar veremiyorum
Haklısınız önce tablolar saat vs. Ekleyip hala gözüme kötü görülürse ozaman kirletleri kapliyim. Teşekkür ederim

Güzel halı da süpermş çok yakısmış. Köse çiçeği güzl olr
Sagul canım en güzelleri sizin olsun bide uygun parçaları bir araya getirebilsem çok daha güzel olcak ama bu konuda çok beceriksizim . Sizce ne renk katmaliuim uygun olması için

Zıt renk. Dikkat çekici renkler.. mesela 3 parça tablo deninliği olan. Dekoratif süsler şık mumlar kırmızı yada pastel gülleri olan köse çiçeği. Yüksek vazolu...

o ölü kısma dresuar tarzı bir şey düşünebilirsiniz .

o ölü kısma dresuar tarzı bir şey düşünebilirsiniz .
Dresuar olabilir ama o ölü kısım koltuk arkasında kalıyo saçma olur diye korktum ama en güzeli oraya sık beyaz bi dresuar galuba fikir için sagul canım en kisa zamanda sık bi dresuar alcam ins

İşte ölü kısım dediğim alan böyle bi fazlalık var dresuar olurmu sizce bu alana
20141020_101128.webp

üçgen bir dresuar yaptırılabilir üstüne çiçekler filan ne kadar güzel olur

Back
X