Arkadaslar sanki hala buyuk gibi bir bakar misiniz? RESIMLI

Bence basarili olmus. Daha da kucugu olmazdi yuzunuze, ki gene biraz kuculur tabiki şiş belli.

Canım arkadaşların dediğine katılıyorum bende.
Baya küçülme var ama şiş olduğundan dolayı büyük gelebilir sana.İnince farkını görürsün bende öyle düşünüyorum.
Ama şekil konusuna gelicek olursak hiç bir değişiklik yapmamış sadece küçültmüş sen nasıl anlatmıştın istediğin şekli ?
ya ben kalkık ve sivri istemiştim ama kalın deriliyim diye bişey yapamayız dedi hatta en fazla böyle olur dedi bilmiyorum ya moralim baya bozuk ve ucundan yukarı doğru masaj yap dedi

teşekkür ederim umarım iner :KK43: insan ister istemez psikolojikman etkileniyor

Bence moralinizi hiç bozmayın inanın burun formunda değişiklik yapılması sizi extra etkilerdi.okadar doğal ve başarili olmuşki kesinlikle çok çok yakişmış.doktorunuzda cok iyi iş çıkarmış çünkü kalın deriye şekil vermek risktir sizde doğal birakip olması gerektigi gibi yapmiş.ucu şuanda top gibidir ama zamanla sivrilir merak etmeyin.ucundaki kikirdaklar kenndisi belli ediyo zamanla ama çok geç surer en son burun ucudur.ve ve ucundaki kikirdaklar belirginleştikçede istediginiz kalkikliga gelecektir hiç endişelenmeyin.benim babamın burnu 2senede anca oturmuştu bünye meselesi uzun sürebiliyor

Bence moralinizi hiç bozmayın inanın burun formunda değişiklik yapılması sizi extra etkilerdi.okadar doğal ve başarili olmuşki kesinlikle çok çok yakişmış.doktorunuzda cok iyi iş çıkarmış çünkü kalın deriye şekil vermek risktir sizde doğal birakip olması gerektigi gibi yapmiş.ucu şuanda top gibidir ama zamanla sivrilir merak etmeyin.ucundaki kikirdaklar kenndisi belli ediyo zamanla ama çok geç surer en son burun ucudur.ve ve ucundaki kikirdaklar belirginleştikçede istediginiz kalkikliga gelecektir hiç endişelenmeyin.benim babamın burnu 2senede anca oturmuştu bünye meselesi uzun sürebiliyor
evet kalın derili olduğu için riskliydi ama ne biliyim yani insan daha fazlasını istiyo zaten doktorum burun ucundan yukarı masaj yap dedi bakalım inşallah dediiğiniz gibi olur :(

eskisinden kat kat iyi olmuş. doğal duruyor. kalkık burun istemeyin bence burun kaldırma küçük burun delikleri olan burunlarda başarılı oluyor.

Kalın derili bir buruna sahibim ama bilmyorum çok korkuyorum psikolojim bozuldu :KK43:
Yok bozma pisikolojini içini rahat tut.15 günde hiç belli olmaz , daha çok degişecek. Bi sabırlı ol 6 ay bekle ozman sıkarsın canını. Bak kardeşim amaliyat oldugunda bir iki ay sora sanki yana kaymış gibi duruyordu burnu . Yamuluk vardı. Korkmustuk öyle kalacak diye. Neyseki zaman içinde düzeldi hiç bir sorun kalmadı.ve bu arada birden çok küçük yapmaması senin hayrına .( Ki zaten seninki daha deişir.) Gülümse bence masaj yapmanı önerdimi doktor

Yok bozma pisikolojini içini rahat tut.15 günde hiç belli olmaz , daha çok degişecek. Bi sabırlı ol 6 ay bekle ozman sıkarsın canını. Bak kardeşim amaliyat oldugunda bir iki ay sora sanki yana kaymış gibi duruyordu burnu . Yamuluk vardı. Korkmustuk öyle kalacak diye. Neyseki zaman içinde düzeldi hiç bir sorun kalmadı.ve bu arada birden çok küçük yapmaması senin hayrına .( Ki zaten seninki daha deişir.) Gülümse bence masaj yapmanı önerdimi doktor
Ve ayrıca burnun şu anki haliylede güzel bence başarılı. :)

Ve ayrıca burnun şu anki haliylede güzel bence başarılı. :)
Yani evet bende sis oldugunun farkindayim ama dis gozlem cok onemli ben sis diyorum soranlara ama bi yanim ya boyle kalirsa diyo :( insallah dedigin gibi olur ve duzelir zamanla... Bana doktorum ucundan yukari dogru masaj yap dedi. Tesekkur ederim :)

Evet sis oldugu cok belli dogal bir sekil olmus zamanla sisler inecektir bide benimkini gorseniz suan insan icine cikacak halde degilim birkac gun daha gecsin fotograf koyacağım. Mumkun oldugunca bol su icip yesil cay ananas gibi odem sokturucu besinler tuketmeye gayret gosteriyorum ayrica her gun ara ara soguk uygulamasi yapiyorum siz de bu sekilde sureci hizlandirabilirsiniz

Yani evet bende sis oldugunun farkindayim ama dis gozlem cok onemli ben sis diyorum soranlara ama bi yanim ya boyle kalirsa diyo :KK43: insallah dedigin gibi olur ve duzelir zamanla... Bana doktorum ucundan yukari dogru masaj yap dedi. Tesekkur ederim :)
Evet masajları nı yap. Geçmiş oolsun bu arada. Korkularınıda at :)

kesinlikle çok net bir değişim var ve oldukça yerinde bir ameliyat ; zamanla daha da oturacak o burun

slm ben ameliyatını gayet başarılı buldum.moralini hiç bozma.sen de benim gibi kalın derilisin.maalesef şanssız gruptayız.doktorum bana masaj vermemişti.küçülmesi konusunda ise ameliyattan sonra ilk birkaç ay burnumun eski şekline benzer ve bir tık küçük olacağını söylemişti.kalın derili burunlar şarap gibidir yıllandıkça güzelleşir dedi.yani bayaa gerçekçi bir doktordu.yani bizim burnumuz öyle 6 ay 1 sene değil en az 3-5 yılda küçülüp şekillenecek.bir de kalın derili burunlar asla kavisli,kalkık ve hokka gibi olmazmış.alttaki işçiliği göstermediği için.benim burnum şu an 6 aylık.ilk aylara göre belirgin küçülme var.ama regl dönemlerinde, tuzlu şeyler tükettiğimde yada yüksek yastıkta yatmadığım günlerde özellikle sabahları aşırı şiş oluyor,nerdeyse eski burnumun boyutlarına yaklaşıyor.bir de benim alerjik rinitim var o da burnumun şişmesine neden oluyor.umarım tatmin edici bilgiler verebilmişimdir.tekrar geçmiş olsun.

Evet sis oldugu cok belli dogal bir sekil olmus zamanla sisler inecektir bide benimkini gorseniz suan insan icine cikacak halde degilim birkac gun daha gecsin fotograf koyacağım. Mumkun oldugunca bol su icip yesil cay ananas gibi odem sokturucu besinler tuketmeye gayret gosteriyorum ayrica her gun ara ara soguk uygulamasi yapiyorum siz de bu sekilde sureci hizlandirabilirsiniz
ben çalışıyorum dün içinde buz uygulaması yapamıyorum ama gece yaparım yeşil çay ve suyun ödemi söktürdüğünü ilk defa sizden duyuyorum bu iyi oldu teşekkür ederim:) şişlik hepimizin başına bela oldu galiba herkesin psikolojisini bozdu :(

Back
X