Kizlar dogum baslamis olabilir mi

Evet bence o kadar artiyor ki sancilar ve bu hissettiklerin hicbir sey :) bende ilk kez doguracagim icin acaba basladi mi basladi mi diye dusunup duruyodum ama kesinlikle anlasilmayacak bir sey degil. Benim acilma oldugu halde 5 gunde anca dogurdum. Persembe 2 cm aciklikti sali gittim 5 cm dedi. Sonra suyum patlayinca sureç hizlandi.
Bu hissettiklerin dogumun erken evresi olabilir de olmayabilirde. Belden vuran keskin agrilarla basladi benimki
Bence de hazirlik sancilari bunlar.dogum degil henuz. Biliyorum her hafta kiymetli anne karninda ama.artik dogsun istiyorum.mental ve fiziksel bittim ya.

Ayy ne kadar sanslisiniz. Allah herkese boyle kolay dogum nasip etsin.
Valla ben de birisinin boyle dogumunu okumustum. Hepnoyle oldun diye dua ettim. Biraz yapisal sanirim ,cunku ilk dogumum da kolay oldu ama ikincisine ,hem dua hem imajisnasyon deniyor ya ondan. Oldu valla🌸

Ben de moral olsun diye yaziyorum..belki okuyan olur. Tum hamislere kolay saglikli dogumlar🥰

Valla ben de birisinin boyle dogumunu okumustum. Hepnoyle oldun diye dua ettim. Biraz yapisal sanirim ,cunku ilk dogumum da kolay oldu ama ikincisine ,hem dua hem imajisnasyon deniyor ya ondan. Oldu valla🌸

Ben de moral olsun diye yaziyorum..belki okuyan olur. Tum hamislere kolay saglikli dogumlar🥰
Ay benim de oyle olur insallah. Ne guzel yapmissiniz insan hep olumsuz seyler gorunce de korkuyor ister istemez.

Bence de hazirlik sancilari bunlar.dogum degil henuz. Biliyorum her hafta kiymetli anne karninda ama.artik dogsun istiyorum.mental ve fiziksel bittim ya.
Kimseye haber vermeyin. Sürekli sorarlar ve sizin de moraliniz bozulur. İnanın zamaninda olması kadar iyi bir şey yok. İçinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum bende yaşadım ama 37de doğsun demiyordum aksine daha erken diyodum😀 siz erken baslamissiniz surece sanirim kötü geçti süreç. Son haftalar gerçekten fiziksel olarak çok zorluyor

Ben hastaneye 7 cm aciklikla zor yetistim, hic oyle aman aman sancim yoktu. O yuzden gidin bence

Yok hastaneye gidene kadar cekmedim. Hatta leke de cok az geldi . Hastaneye gittigimde ,pedim de temizdi.
Dr a dedim ki ,leke geldi diye geldim ama bir sey yok simdi. Du bir muayne edeyim dedi.
Sonra 8 cm açıklık, hizli bir hazirlik yaptilar😊
Hastaneye gidince serum taktilar. Suni sanci mi bilmiyorum. Aciklamadilar. Ama sonrasinda sanci cektim. Ozellikle dogum anindan once ki 3 4 sanci cok siddetliydi🙈
Bu dediğiniz sanirim 2. Doğum içindi. Bir kere doğum yapınca digeri hızlı oluyomus.
Bende malesef sureci erkenden yaşayanlardanim. O zaman gerçekten zaman geçmiyor. 😀 Siz şanslı olan nadir annelerdensiniz bence

Bu dediğiniz sanirim 2. Doğum içindi. Bir kere doğum yapınca digeri hızlı oluyomus.
Bende malesef sureci erkenden yaşayanlardanim. O zaman gerçekten zaman geçmiyor. 😀 Siz şanslı olan nadir annelerdensiniz bence
Ikinci dogumda gittigimde 8 cm di ama ilk dogumumda sancisiz leke ile gittim yine ve 4 ecm acilma vardi. Evden cikmamla beraber 3 saate dogum yaptim.
Evet sansliydim cok sukur. Iki dogumumda da pozitif kalabilmek icin, iyi dogum hikayeleri okudum ,dua edip, hayal ettim. Oylede oldu😊

35+4 teydim evde sabahtan akşama kadar hastayım diye yattım, halsizdim biraz vücudum ağrıyordu ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bi his.. akşama kasılmalar olmaya başladı, zar zor anladım doğum ağrısı olduğunu, acile gittik ve 3,5 cm açıklığım olmuş.
doktor doğum başlamış dedi ama ben doğurmicam diye direttim, ilaçla 3 gün tutabildik, 36+0 da suyum geldi ama sıfır sancı, tabii açılma da yok, 1 gün bekledik öyle.. suni sancı falan hiç tetiklemedi sancıyı.. doktor en sonunda keseyi patlattı, su tam gelmeye başlayınca ağrılarım başladı ve 3 saat içinde 36+1 de doğurdum.

her hikaye farklı işte.. bir avazda doğurmanızı dilerim.

Kimseye haber vermeyin. Sürekli sorarlar ve sizin de moraliniz bozulur. İnanın zamaninda olması kadar iyi bir şey yok. İçinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum bende yaşadım ama 37de doğsun demiyordum aksine daha erken diyodum😀 siz erken baslamissiniz surece sanirim kötü geçti süreç. Son haftalar gerçekten fiziksel olarak çok zorluyor
Ay yok kimseye der miyim ya 7 aylikken basladi herkes ne zaman dogurcan demeye haha. Bunun da bi suresi var ya. Benim 32. Haftadan beri erken dogum riskim vardi ama olmadi oyle bisi bennde ha oldu olacak zaman gecmedi. 😀 Bi de cok agirlastim kasilmalar agrilar sancilar yetti yani hehe.

35+4 teydim evde sabahtan akşama kadar hastayım diye yattım, halsizdim biraz vücudum ağrıyordu ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bi his.. akşama kasılmalar olmaya başladı, zar zor anladım doğum ağrısı olduğunu, acile gittik ve 3,5 cm açıklığım olmuş.
doktor doğum başlamış dedi ama ben doğurmicam diye direttim, ilaçla 3 gün tutabildik, 36+0 da suyum geldi ama sıfır sancı, tabii açılma da yok, 1 gün bekledik öyle.. suni sancı falan hiç tetiklemedi sancıyı.. doktor en sonunda keseyi patlattı, su tam gelmeye başlayınca ağrılarım başladı ve 3 saat içinde 36+1 de doğurdum.

her hikaye farklı işte.. bir avazda doğurmanızı dilerim.
Amiin cok tesekkur ederimm. Her beden her gebelik her dogum oykusu baska gercekten. İnsan deneyimlemeyince anlayamiyor da. Su an bende gelip giden belirtiler dogum yakin diyor ama haftalarca bunlari yasayanda var ayni gun doguma giden de ne bileyim garip stresli.bir surec. :)

Back
X