Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu açalı aylaarrr olmuşben doğurdum bile oğlum 1.5 aylık oldu..size şunu söyleyeyim miden bulanacak, tiksineceksin diyen arkadaşlarım alakası yok biliyormusunuz..demek kişiden kişiye değişen birşey..ben doğru düzgün mide bulantısı zaten hiç yaşamadım..çokk rahat geçti hamileliğim..hiçbirşeyden tiksinmedim..aksine yedim yedim yedim
kısaca hamileyken falanca haftalardan sonra mide bulantısı başlar tiksinirsin durumu bende kesinlikle olmadı..aksine aş erercesine eskisinden çok canım istedi..sonuçta ne yaptın bıraktınmı diye düşünüyorsanız oda bende kalsın sevgiler..
6 gün evvel 4-5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ki ben günde 1.5 paket kadar sigara içiyordum...beklenmedik bir güzellikti başıma gelen..mucizem..biliyorum ona çok zararlı...fakat bırakmam gerek bilsemde çok zoraklımdan çıkmıyor.. gizli saklı içiyorum..en fazla günde 4 tane oluyor..inanılmaz stres yapıyor bu bana..benle deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..30 dan 4 e indim..bence benim için (ki bu konuda gerçekten iradem zayıftı) büyük başarı..kendimden bu kdarını ummazdım..tamamen bırakamadım henüz..her içmemde suçluluk duysamda offff olmuyor..bir türlü tamamen bitiremedim kafamda..sizler hamile iken kullandınız mı? birde şu an ne bulantı ne başka birşey hissetmiyorum..tahlillere göre evet hamileyim ama hissetmiyorum hiç bir şey normal mİ? şimdiden teşekkürler..