Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

Doktor insan degil mi?gozunde cok buyutmussun...ben 5 para etmez karekterde doktorlar tanidim..saygin olan mrslekler degil kisiliklerdir...parasi var diye bence bu sayginlik...
yazdığım yorumdan bu anlamı çıkarabilmen büyük başarı gerçekten. gözümde büyütmek?
sence işini gücünü ele almış heleki revaçta meslek sahibi olan insan dandik face oyunlarında ciddi ilişki arar mı? oda insan dersen hiç yazma bile

yahu neyın kafasındasınız? 2-3 arkadaşım netten evlendı çokta güzel meslekerı vardı ...

benımde eskı nısanlım mühendsti ama üye olmadığı arkadaşlık sıtesı kalmamış kendi söyledı utanmadan.. bu arada bız arkadaş ortamından tanışmıştık.. sımdı yıne gırıyordur emınım

Bir erkekle ya sevgili olacaksınız ya hiçbirşey... Arkadaş falan kalamazsınız yani...

Bir erkekle ya sevgili olacaksınız ya hiçbirşey... Arkadaş falan kalamazsınız yani...
ama kız faceten tanışmış, hiç tanımadığı biriyle niye arkadaş kalsın ki? ya silecek, ya da flört etmeye başlayacak, faceten birbirini ekleyenler normal arkadaş olmak için eklemez ki..

İnternet ortamında tanışıyorsunuz,sizden etkilenmesini istiyorsunuz üstüne buna dair bir şeyler demesini bekliyorsunuz...Kolay gelsin ne diyeyim.

ama kız faceten tanışmış, hiç tanımadığı biriyle niye arkadaş kalsın ki? ya silecek, ya da flört etmeye başlayacak, faceten birbirini ekleyenler normal arkadaş olmak için eklemez ki..
Bunu da yeni duyuyorum haaa. illa flört demek...

peki sence bir erkek bir kızı neden ekler facete tanımadığı halde? hiç arkadaşı yok da ondan mı ekler??
Ciddi anlamda ilk kez duydum dedim. Ben tanımadığım kişileri eklemem, sosyal paylaşım sitesi de pek kullanmam güven meselesi bu. :)

peki sence bir erkek bir kızı neden ekler facete tanımadığı halde? hiç arkadaşı yok da ondan mı ekler??

Çevremizde illa ki arkadaşımız, eşimiz, dostumuz var ama gerçekten kendini yakın hissedeceğin biri belki senin çevrende olmayabilir. Netten tanıştığım kız-erkek arkadaşlarım oldu. Çok şükür ben mesele yaşamadım; kaldı ki insanlar 10 -15 yıllık arkadaşlarında ihanet görebiliyorlar. Netten tanışmaya takılmamak gerek bence. Neticede ben hiçbir kızı flört etmek için eklemedim.

Facede normal arkadaş olan bir çok insan varken bu söylediğiniz saçma oldu biraz.

Facede normal arkadaş olan bir çok insan varken bu söylediğiniz saçma oldu biraz.
ben normal dışarda birbirini tanıyıp da birbirini ekleyenlerden bahsetmiyorum.. türkçe konuşuyorum anlamak zor olmasa gerek bir erkek facete tesadüfen gördüğü bir kızı flört amacıyla ekler.. çok mu anormal bu söylediğim? bu herkesçe bilenen bişey değil mi? burda kendimi parçalıyorum resmen ya..

Yanlis biliyorsun. Faceden oyunda vs hic gormeden ekleyip arkadas olan bir cok insan biliyorsam yanlis biliyorsun.

bakın netten tanışmaya bir şey dediğim yok. neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum
işini gücünü eline almış olgun hangi insan facebook oyunlarına girip ciddi ilişki arıyorum der
benim anlatmak istediğim bu ama herkes almak istediği yerden alıyor nedense

büyük bir ihtimalle elindeki seçenekleri değerlendiriyordur. kendince beğenirse döncem ben sana yapar .gerçekten doktor vb kendini bulunmaz hint kumaşı sanan erkeklerin son durumu bu yakın ilgisi yoksa elindeki cvleri değerlendiriyor. işveren misali.ondaki bi tek onda var ya başkasında yok herkes onunki için deliriyor.

Konuyu biraz okudumda,bence çok yanlış beklentiler içindesiniz.
Daha öncede bir mühendisle ilgili konu açmışsınız.
Sanırım internette beyaz atlı prensiniz sizi bekliyor sanıyorsunuz.
Gerçek alem dururken sanalda bu kadar çabalamanın amacı nedir anlamadım.
İnternetten tanışıp mutlu evliliği olan insanlar olduğu gibi internetten tanışıp tecavüze uğrayan,öldürülen insanlarda var,bunu unutmayın.

kızımız güzelliğine güveniyor ama türkçeyi bile düzgün kullanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…