- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi hayalkenti
-
HahahaArkadaşın bir içim su güzelliğine yazık oldu görüyormusun ah bu erkekler kıymet bilmiyor hiç
bende onu soracaktım valla :)zipzip gormesin
yazdığım yorumdan bu anlamı çıkarabilmen büyük başarı gerçekten. gözümde büyütmek?Doktor insan degil mi?gozunde cok buyutmussun...ben 5 para etmez karekterde doktorlar tanidim..saygin olan mrslekler degil kisiliklerdir...parasi var diye bence bu sayginlik...
yazdığım yorumdan bu anlamı çıkarabilmen büyük başarı gerçekten. gözümde büyütmek?
sence işini gücünü ele almış heleki revaçta meslek sahibi olan insan dandik face oyunlarında ciddi ilişki arar mı? oda insan dersen hiç yazma bile
ama kız faceten tanışmış, hiç tanımadığı biriyle niye arkadaş kalsın ki? ya silecek, ya da flört etmeye başlayacak, faceten birbirini ekleyenler normal arkadaş olmak için eklemez ki..Bir erkekle ya sevgili olacaksınız ya hiçbirşey... Arkadaş falan kalamazsınız yani...
Bunu da yeni duyuyorum haaa.ama kız faceten tanışmış, hiç tanımadığı biriyle niye arkadaş kalsın ki? ya silecek, ya da flört etmeye başlayacak, faceten birbirini ekleyenler normal arkadaş olmak için eklemez ki..
peki sence bir erkek bir kızı neden ekler facete tanımadığı halde? hiç arkadaşı yok da ondan mı ekler??Bunu da yeni duyuyorum haaa.illa flört demek...
Ciddi anlamda ilk kez duydum dedim. Ben tanımadığım kişileri eklemem, sosyal paylaşım sitesi de pek kullanmam güven meselesi bu. :)peki sence bir erkek bir kızı neden ekler facete tanımadığı halde? hiç arkadaşı yok da ondan mı ekler??
peki sence bir erkek bir kızı neden ekler facete tanımadığı halde? hiç arkadaşı yok da ondan mı ekler??
ama kız faceten tanışmış, hiç tanımadığı biriyle niye arkadaş kalsın ki? ya silecek, ya da flört etmeye başlayacak, faceten birbirini ekleyenler normal arkadaş olmak için eklemez ki..
ben normal dışarda birbirini tanıyıp da birbirini ekleyenlerden bahsetmiyorum.. türkçe konuşuyorum anlamak zor olmasa gerek bir erkek facete tesadüfen gördüğü bir kızı flört amacıyla ekler.. çok mu anormal bu söylediğim? bu herkesçe bilenen bişey değil mi? burda kendimi parçalıyorum resmen ya..Facede normal arkadaş olan bir çok insan varken bu söylediğiniz saçma oldu biraz.
cok cocukca bi hamle olur bunu ona soylemek.. sil gitsin, ne yaziyosun.. ama bence amacin silmek degil, bu sekilde diyalog gelistirmek.. yazma.ama bunu ona soyleyecem:)
bakın netten tanışmaya bir şey dediğim yok. neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorumyahu neyın kafasındasınız? 2-3 arkadaşım netten evlendı çokta güzel meslekerı vardı ...
benımde eskı nısanlım mühendsti ama üye olmadığı arkadaşlık sıtesı kalmamış kendi söyledı utanmadan.. bu arada bız arkadaş ortamından tanışmıştık.. sımdı yıne gırıyordur emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?