Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

şunuda söyleyeyim benim etrafım doktor dolu ailemden sebep senden çok tanıdığıma emin ol
ama ben doktor değilim hatta meslekten de nefret ederim parası olup zamansızlıktan harcayamayan zavallı grup derim hep
hasta yarasından-ilaç kokusundan-kan kokusundan-hastane ortamından nefret ederim
mühendis dersen var bi kaç tane tanıdığım mesela erkek kardeşim-eşim-kaynım yeterlimi acaba

Komik olan kisi sensin burda...iki yillik muhasebe okudugun belli..yada liseden mezun olup muhasebeci mi oldun?cunku liseli gibi yaziyorsun...ne hikayesi ya?neden bahsediyorsun sen?tovbe yarabbim ya.hakli cikacak illa hatun..doktorlarda muhendisler de insan..bende muhendisim iki kolum var iki bacagim...farklu birsey degiliz inan bana.gozunde büyütme bizi..bizde asik oluyoruz bizde terk ediliyoruz bizde yalniz kalıyoruz..muhendisim diye cevremdw kivanc tatlituglar gezmiyor...herkes gibi hayat yasoyoruz.reeldende sanaldanda tanistiklarimiz oluyor yani...ama muhendis zekamiz oldugu icin yalan soyleyeni anlayabiliyoruz...cevremdekileri begenmek zorunda degilim.ne yaram olucak.bence senin yaran var ki hala inat ediyorsun...cok merak ediyorsan gir uye ol bak kim var kim yok hayret birsey ya..

önce sen bir mesleğini yazarmısın
ben her zaman söyledim ben muhasebeciyim mesleğimde de en iyiyim iddia ederim
eşin askermiş konularından öğrendik doktor kadar prestijli meslek demiştin öğrendim
sende yurt dışından gelmişsin gurbetçi kardeşimizsin çalışıyorsun galiba ama ne iş bilemedim
bu siteye laf söylemedim ben vakit buldukça boşluk buldukça giriyorum bağımlısı oldum
burda kız-erkek tavlama peşinde de değiliz hiç birimiz
geneli benim ile aynı fikirde istisnalar kaideyi bozmaz diyelim geçelim
ama netten koca aranmaz geneli %99,5 gibi bir oranı fiyasko çıkar bu benim düşüncem

Eminim oyledir...zamanlari var merak etme cok guzelde para harciyorlar....zavalli mi?hastalanincada
Anlatiyoruz anlamiyor ..hala seni kandirmisrir o bahsettigi kisi değildir diyor.adamla gorustum diyorum yok o degildir diyor...haa bide kayni muhendismis kendi degilmis...bu arada sende evli degilsin canim yada kocan seni kandirdi statu sahibiyim diye aslinda insaatta amele..hatta evli bile olabilir belkide dumenden nikah kiydi adam sana...

Evet eşim subay gayette prestijli bir mesleği var öyle her önüne geleni almıyor askeriye, zeka ister nitelikli sınavlardan başarı ister, temiz bir aile sicili ister, boy ister, kilo ister yani ister de ister..Bana gelince sen benim elemanım olursun bebeğim deşifre olmamak için söylemiyorum..Ayrıca kıza mühendis tanıdıklarım var demişsin farkındaysan senin tanıdığın var onun kendisi mühendis.Neyse senle muhatap olmam diploman kadar konuş

Arkadasin esi subay.evet doktor kadar prestijli ve serefli bir meslek...

lise mezunu değilim 2 yıllıkta mezun değilim
4 sene dirsek çürüttüm ve mesleğimde çok iyiyim iddia ederim
sanada çok güldüm komik şey seni

senin ne mühendisi olduğunu merak ettim ama trışkadan o kadar çok bölüm var ki
ha mühendis olmana inanmıyorum da demedim olabilirsin de
herkesin yapabileceği işler farklıdır ben doktor olamazdım mühendiste olamazdım
belki sonradan çark etti mimarlık mesleği hoşuma gitmeye başladı
bayana çok yakışıyor bence ama bu farklı bir konu
ben mesleğine söz etmedim önce onu anla

ha iki kolun bacağın vardır eminim benimde öyle çünkü
zeka olayına girme bence zekamdan da hiç şüphe duymadım
ben gene sözümdeyim sanal alemden kız-erkek arayan insanlar bana samimi gelmez
senin tanıştığın tv de program yapan doçentmiydi profmuydu neydi ise o heyecan aramış demekki
sonrada uyuşmamış bitmiş bana ne ben inanmam

gene iddia ediyorum bence
işi gücü olan insanlar birde çevreleri vardır
mutlaka mutlaka çevrelerinden olur arkadaşlıkları ilişkileri
haa arada istisnalar olabilir duyuyoruz görüyoruz ama sonlarını da görüyoruz maalesef
çünkü anca hayatlarında boşlukta olduğu dönemde sanal alemden medet umarlar
yani kendine güvenen bir duruşu olan insanlar böyle girişimlerde bulunmazlar sadece geyik muhabbeti yaparlar

Üniversite sinavinda puani alan doktorda olur muhendiste.ama subay olmak icin bir suru sey aranir.sinavdaki basari yetmez..ailesi dr doluymus kaynida muhendismis..ama vir tane asker yakini yok galiba bilmiyor.birazdan pasa dedem diye baslarsa sasirma..

Konu nerelere gelmis ya hu. Son yorumlari okuyabildim sadece. Üzülerek gördümki Türkiye´de yada biz Türkler icin prestijli bir meslege sahip olmak, statüye sahip olmak ne kadar önemli. Güzel bir meslegim yoksa hemen niye "damgalaniyor" insan yada varsa? Benim etrafimda bilim adami, doktor (hekim degil) ve professor dolu. (hatta nobel ödülü bir professor) Ben 7 yildir bu insanlarla calisiyorum. Ve gayete mutevazi ve normal insanlar. Sen, ben gibi. Bizden farklari yok. INsan üstü varliklar degiler. Insanlari ne zaman meslekleriyle yargilamaktan vazgecicez acaba. Insanlara aa bu doktormus, mühendismis gözüyle bakmayi degilde insan olarak bakmayi ögrenmeli. En azindan ben öyle yapiyorum.

internetten konuşup konuşmama mevsuna girmeyeceğim çünkü esas sormak istediğin bu olmadığı için..
eğer konuşmuyorsa bence senin de konuşmamanın bir anlamı yok. bence ona sorma istersen silelim falan diye sorma. sildiğin zaman farkedip sana bir geri dönüşü olacaksa ne ala... olmayacaksa boşver gtsn zaten.

Sen bu hayati cozmussun..felsefeci ol bence harcanma buralarda...
Kendime guvenim var durusumda var .meslegimde iyi saygin..netten tanistigim docent arkadasimda oldu..sana bu hayatlar yuksek geliyor inanmiyorsun.bebim icin normal..zaten nettende olsa insanlar kendilerine yakistirdiklari insanlarla cikiyor..yani kimsem yok birini bulayim mantiginda degiller...zaten var cevremizde ama begenmiyoruz...

bosver arkadasim bazi insanlara laf atlasamazsin istedigini düsünür gerci o da onun görüsü

Polemiğe girmeyelim, konuyu geyiğe çevirmeyelim, site kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım

ya git Allah aşkına ya safmısın nesin bilemedim
yok yok karar verdin gayet safsın anlamıyorsun anlattıklarımı
sen beni zerre zırnık ilgilendirmezsin bak saf arkadaşım
ben kendi fikrimi defalarca yazdım tekrar etmeyeceğim anlamıyorsun çünkü
senin anlattığın hikaye bana gerçekçi gelmedi komik şey seni güldüm burda
doktorlara gelince çok güzel kazanıyorlar doğru
en iyi şartları ailelerine sunuyorlar doğru ama zamanları yok harcamaya
hasta-klinik arasında geçiyor ömürleri
vakitleri yok hafta sonu resmi tatil diye bişi yok
hastanede değillerse klinikteler
gece 12'ye kadar hasta bakıyorlar
bence zavallılar ben sevmediğim gibi meslekten nefret ediyorum ama ben sevmiyorum
o mesleği seven insanlar tercih eden insanlara saygı duyarım ama bana göre değil dedim
saf anla önce

siz uzayda falan yaşıyorsunuz sanırım. millet dışarıda birbirine bakıyor mu sanıyorsunuz. herkesin elinde bi telefon başını kaldırıp da baktığı mı var cevresine. yok! oyleyse faceden ve diğer sanal ortamlardan tanışmayı normal buluyorum ben artık. siz ve sizin gibi düşünenler de uzaylı gibi tepkiler vermezse daha az komik olur

bosver arkadasim bazi insanlara laf atlasamazsin istedigini düsünür gerci o da onun görüsü
Yok ben inanmiyorum hikaye anlatiyorsun ne muhendisisin muhendis misin vs sekildeki tavira sinir oldum.arkadas ne saniyorsa?doktor olunca kizlar kosarak geliyor saniyor galiba .doktorlar kiz pesine dusmuyor saniyor oysa herkes erkek..her erkek kiz tavlar nettw takilir oyun oynar..filmlerdeki gibi saniyor gercek dünyayı...netten tanismak onemli degil onemli olan kimle tanistigin.hala inanmiyorum o evlidir yok amaci geyiktir bilmem ne...amaci neyse ne kime ne yani.o amaclar karsindakine gore sekillenir.kendi kotu bir deneyim yasadi belki ondan bu itirazi..

Arkadasin esi subay.evet doktor kadar prestijli ve serefli bir meslek...

ya gerçekten anlamıyorsun
ama gerçekten anlamıyorsun
mesleğe ne dedim ben şimdi arkadaş doktor kadar prestijli bir meslek demiş
başka bir konusunda öğrendik asker eşiymiş eyvallah kendisinin de çalıştığını öğrendikte mesleğini sordum sadece o yani
laf sokmadım ama sen anlamazsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…