- Konu Sahibi hayalkenti
-
Kimin saf oldugu usluptan belli...neyse guldurduysem sevindim adina..ama guluncek sey nedir?docent atkadasa mi guldun?evet cok calisiyordu ama zeki oldugu icin herseye zamani vardi...ya git Allah aşkına ya safmısın nesin bilemedim
yok yok karar verdin gayet safsın anlamıyorsun anlattıklarımı
sen beni zerre zırnık ilgilendirmezsin bak saf arkadaşım
ben kendi fikrimi defalarca yazdım tekrar etmeyeceğim anlamıyorsun çünkü
senin anlattığın hikaye bana gerçekçi gelmedi komik şey seni güldüm burda
doktorlara gelince çok güzel kazanıyorlar doğru
en iyi şartları ailelerine sunuyorlar doğru ama zamanları yok harcamaya
hasta-klinik arasında geçiyor ömürleri
vakitleri yok hafta sonu resmi tatil diye bişi yok
hastanede değillerse klinikteler
gece 12'ye kadar hasta bakıyorlar
bence zavallılar ben sevmediğim gibi meslekten nefret ediyorum ama ben sevmiyorum
o mesleği seven insanlar tercih eden insanlara saygı duyarım ama bana göre değil dedim
saf anla önce
Evet uzayda yaşıyorum, ortam çok güzel gelsene! facebooktan az uzaklaşıp gazete oku tavsiye ederim. Ayrıca teknolojiyle aşırı iç içe bir yaşamım var ama insani ilişkilerimi yitirmedim, yüzyüze iletişimi tercih ediyorum özel hayatımda. Sizin çevrenizi bilmem de en azından benim çevremdeki insanlar birbirinin yüzüne bakıyor. Sen ben bu durumu normalleştirdiğimiz için iletişim sıkıntısı yaşayan toplum olup çıktık zaten.siz uzayda falan yaşıyorsunuz sanırım. millet dışarıda birbirine bakıyor mu sanıyorsunuz. herkesin elinde bi telefon başını kaldırıp da baktığı mı var cevresine. yok! oyleyse faceden ve diğer sanal ortamlardan tanışmayı normal buluyorum ben artık. siz ve sizin gibi düşünenler de uzaylı gibi tepkiler vermezse daha az komik olur
Yok ben inanmiyorum hikaye anlatiyorsun ne muhendisisin muhendis misin vs sekildeki tavira sinir oldum.arkadas ne saniyorsa?doktor olunca kizlar kosarak geliyor saniyor galiba .doktorlar kiz pesine dusmuyor saniyor oysa herkes erkek..her erkek kiz tavlar nettw takilir oyun oynar..filmlerdeki gibi saniyor gercek dünyayı...netten tanismak onemli degil onemli olan kimle tanistigin.hala inanmiyorum o evlidir yok amaci geyiktir bilmem ne...amaci neyse ne kime ne yani.o amaclar karsindakine gore sekillenir.kendi kotu bir deneyim yasadi belki ondan bu itirazi..
Kimin saf oldugu usluptan belli...neyse guldurduysem sevindim adina..ama guluncek sey nedir?docent atkadasa mi guldun?evet cok calisiyordu ama zeki oldugu icin herseye zamani vardi...
Saf oldugum icin anlamamam normal..sen statusu sahibi biri nette arkadaş edinmez dedin.kiz ben edindim esim subay hatta evlendik dedi..sen hala neden bahsediyorsun...esnek ol biraz..sen akrabanin ogluyla gorucu usulu tanistin diye herkes senin gibi olmak zorunda degil ki...hala askerlere birsey demedim ona birsey demedim buna birsey demedim derdindesya gerçekten anlamıyorsun
ama gerçekten anlamıyorsun
mesleğe ne dedim ben şimdi arkadaş doktor kadar prestijli bir meslek demiş
başka bir konusunda öğrendik asker eşiymiş eyvallah kendisinin de çalıştığını öğrendikte mesleğini sordum sadece o yani
laf sokmadım ama sen anlamazsın ki
Uzayli saniyor arkadas demek bu tipleri..her meslekte her alanda iyi insan kötü insan vardir...şunlar boyle şunlar soyle deyip insanlari siniflara sokmak ve bilmedigi konularda diretmek zaten cahilce..neyse biz birbirimizi anladik..onemli olanda bubende senin gibi düsünüyorum. Dedim ya bosver bazi insanlara laf anlatilmiyor iste. Benimde en nefret ettigim seylerden biridir insanlari meslek, din, irk, para gibi konular yüzünden "kategorilere sokmayi".
Tabiki nettede gercek hayat oldugu gibi kötü niyetli insanlar var bu insanlarla heryerde karsilasabiliriz.
Hehe inandirico degilim.yok sana safsın demekten bıktım
komiksin inandırıcı değilsin
zekandan da şüphe duydum şu anda anlamıyorsun çünkü
bu son mesajım muhatabım değilsin
anlamayan insana laf anlatılamaz ki
Demiştim...Polemiğe girmeyelim, konuyu geyiğe çevirmeyelim, site kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım
her oyun oynanan kişiyle illa bir şeyler mi olmalı bu kısmı hiç anlamadım... ha herhangi bir şey tanışmaya vesile olur ona diyecek yok ama böyle ilginç bir beklentiye girmek şaşırtıcı.hele hoşlanmadıysa sileyim kısmını hiç demiyorum bile
O zaman neden cesaretli davranip acilmiyosun.
18yasinda toy genc kiz degilsin ki.
Ya cesur olup acilirsin yada boyle kafanda kurar kendini kurutursun.
İll adimi atan erkek olmali inanci cesaretsizlerin sigindigi bir safsatadir.
Olmaz kezbanim, bu stratejiyle sittin sene evlenemezsin sen :cokbilmisuyesimileyi:
ne garip bir konuymuş bu:) millet bayagı bayagı güzel, mesleğinde en iddialı en başarılı , kocaları desen ohooo cihana sultan olacak neredeyse:) para mevzusuna hiç girmiyorum türkiyenin en zenginleri bu forumda maşaallah...
hanımlar bunların formülünü yazın da bizde nasiplenelim :)
Olmaz kezbanim, bu stratejiyle sittin sene evlenemezsin sen :cokbilmisuyesimileyi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?