- 14 Eylül 2014
- 20.476
- 96.475
- 798
- Konu Sahibi hayalkenti
-
zaten başımıza ne geliyorsa boşlukta oldugumuzdan geliyor lütfen 3. sayfa haberi olmamak için bosluklarinizi daha dolu şeylerle doldurmaya çalışın!!!
İki ayrı erkekle oyundan tanışmışsınız o zaman biri doktor biri inşaat mühendisi.
Yaşınız da genç, neden sanal oyunlardan ciddi ilişki arıyorsunuz ki?
Çok daha sağlıklı, gerçek yollar varken?
Bilmiyorum ama bana sanaldan bu şekilde tanışmak tehlikeli ve sahte geliyor. Arkadaş ortamı, aile tanıştırması gibi bir çok tanışma şekli varken bence bu yollara yönelmeyin. Doğru gelmiyor.
Bu adam da benim gibi düşünüyor olabilir, ben dünya yakışıklısı, harika kariyerli biri de olsa sanaldan olduğunda görüşmem, hoşlanmam. Görüşmeye cesaret edemem neler okuyoruz.
Yahu doktor olan adam oyun sitelerine girip de ciddi düşünüyorum der mi?
yok canım çekiniyordur kız baya baya güzel sonuçta
Olmaz kezbanim, bu stratejiyle sittin sene evlenemezsin sen :cokbilmisuyesimileyi:
boşluktayım aslında facede cok oyun oynuyorum begenıncede neden olmasın dıyorum... bakalım çevremde suan begendıgım bırı olmayncada tanımak ıstedım
Ya daha tanımadığınız adama ciddi bir ilişkiniz var mı diye nasıl sorabiliyorsun çok merak ediyorumcıddı bır ılıskısı varmı dıye sordum ıstıyorum ama kolay begenemıyorum dedı!!!
Açıkçası çevremdeki düzgün pek çok erkek arkadaşım bu tip tanışmalara yönelmiyor. Bir kız arkadaşım sizin gibi boşlukta swarmdan facebookta zibilyon adamla tanıştı, hepsinden kazık yedi, yalanları çıktı. Aradan evli çıkan mı ararsın, kendini farklı anlatan mı... Bir kısmı da tekrar eski sevgilisine döndü yada arkadaş ortamından bir kızla evlendi.
Doğru düzgün adamlar da genelde sanaldan güvenip sevgili olmaz. Herkesle böyle tanışır şüphesi de olur. İstisnalar elbette vardır.
Ama bende sanalda benden hoşlanan adamdan korkarım. Aynı şekilde oyundan benleyken de birileriyle görüşebilir.
Düzgün erkekler sosyal hayatlarında gerçek ilişkiler yaşar böyle şeylere yönelmez bence.
Adam oyundan biriyle tanismaktan cekinmiyor da yazmaya mi cekiniyor? Birak allaaseen hoslanmamis senden fazla kapilma.
olabılır ıste bu yüzden sılmek ışıyorum
Bence daha güvenli, daha gerçek yani sanal olmayan yerlerden ciddi ilişki arayın. Gerçek hayattan tanıştığımız adamlardan yamuk görüyoruz, sanalda neler neler olur. İyi niyetlisiniz ama gerçekten binde bir böyle tanışıp evlenen vardır.
Bütün psikopatlar sanal ortamda mantıklı ve güzel konuşurlar inanmayın. En başta ciddi düşünüyorum diyen erkekse kesin ilişkide CİDDİ DÜŞÜNÜYORDUR mesela hemen YATAK UYUMUNUZU da kontrol etmek isteyebilir.
o kadar güldük ya gerçek olur kesin haBağlantılarını beğendiyse yakında evlenme teklif eder bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?