Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı niye yadırgadın ki sende aynısın

aynen ya kendime kızıyorum tamam bu son diyorum gene aynı

Sosyal medyadan hiç tanımadığı insanlara yazan kişiler bana hiç güven vermiyor. Muhtemelen görüştüğünüz kişi sizin gibi daha kaç kıza yazmıştır. Sizin tanımadığınız birinin arabasına binmeniz gerçekten büyük cesaret. Özellikle bu dönemde... Size tavsiyem görüşeceğiniz kişi konusunda daha seçici davranırsanız üzülmezsiniz.

ya haberlerde kendim gördüm çocuk söylemedi özelden atayım mı size

Kurduğunuz hayalleri gerçek sanıyor olabilir misiniz?
Çocuk kaymakam çıktı deyince ben de böyle düşünmeye başladım.

Kaymakamlık öyle rahat bi meslek mi ya ben öğretmen olduğum halde okul zamanı mesajlara zor geri döndüğüm oluyor. Kaymakam olup internetlerde sevgili aramak...

Aklima bir anim geldi. Birkac sene once Ankara'da Tinderdan biriyle eslestim. Cocuk daha kamuya acik alanda cay icmeden evine cagiriyor, evi de ta Cayyolu'nda. Bu arada diz boyu kar var, okullar tatil oluyor filan. "Ya kusura bakma ilk bulusmada evine gelemicem zaten cok uzak orasi ortada bi yerde bulusalim" dedim. "Dalga mi geciyorsun sen benle kezban?" yazmis unmatch etmis. Yazarken bana da bir gulme geldi.

Bazi erkekler istiyor ki sanaldan tanistiklari kadinlar trenckotun icine jartiyerden baska bisey giymeden evlerine gelsin, cunku burasi asiri guvenli bi ulke ya. Onlar sirt ustu yatsin biz hizmet edelim para almadan gidelim. Instagrami Tinderi filan boyle bisey zannediyorlar.

Neyse anlattigimin cok alakasi yokmus dusununce ama sizin yaptiginiz da baya gereksiz cesaret once kafede filan bulussaydiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…