Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamla kırlara pikniğe gidecek, agaclarin arkasından birbirlerini kovalayıp cee yapacak, adam piremsesin saclarina papatyalardan yaptığı tacı takacakti.

Vizyonun yaşla alakası yok ki. Kaymakam olmak içinde kaymakamlık sınavına giriyorsun en son 86 ile kapatmıştı diye biliyorum. Sonra bunun mülakatı var, cumhurbaşkanı onayı var vs vs. Yine belli bir eleme potasından geçmek gerekiyor. Yani ben inanamıyorum, ilçede devletin temsil ve idari vesayet organı olan kaymakamın instagramdan kız kovalama peşine düşmüş olacağına. Kaldı ki sürekli güvenlik soruşturmasından ve mit araştırmasından geçiyorlar. Bizatihi şahidim biliyorum. Ha arada vizyonsuz olanları da var mıdır vardır belki ama ben bizim premsese yazdıklarına asla ve de asla inanmıyorum. İsmini yazsın özelden bakalım bekliyorum.

Adamla kırlara pikniğe gidecek, agaclarin arkasından birbirlerini kovalayıp cee yapacak, adam piremsesin saclarina papatyalardan yaptığı tacı takacakti.
Fonda da bim bam bom cok şükür dostlar artık bir sevgilim var şarkısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…