- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
cidden merak ediyorum adamın adını yazın buraya.yav of bir de siz varsınız sizin gibiler özelden yaz mesajları atayım
O ne be?Uçtu uçtu kaymakam uçtu
Adamla kırlara pikniğe gidecek, agaclarin arkasından birbirlerini kovalayıp cee yapacak, adam piremsesin saclarina papatyalardan yaptığı tacı takacakti.Adamı ifşa etmeyin ayrıca burada, özelden atayım falan niye her konunuz bu noktaya geliyor?
3 gündür yazıştıgıniz adamın son model arabasına atlayıp ne yaşamayı bekliyordunuz büyük bir aşk mı?
Vizyonun yaşla alakası yok ki. Kaymakam olmak içinde kaymakamlık sınavına giriyorsun en son 86 ile kapatmıştı diye biliyorum. Sonra bunun mülakatı var, cumhurbaşkanı onayı var vs vs. Yine belli bir eleme potasından geçmek gerekiyor. Yani ben inanamıyorum, ilçede devletin temsil ve idari vesayet organı olan kaymakamın instagramdan kız kovalama peşine düşmüş olacağına. Kaldı ki sürekli güvenlik soruşturmasından ve mit araştırmasından geçiyorlar. Bizatihi şahidim biliyorum. Ha arada vizyonsuz olanları da var mıdır vardır belki ama ben bizim premsese yazdıklarına asla ve de asla inanmıyorum. İsmini yazsın özelden bakalım bekliyorum.kızlar kaymakam olmasına neden sasırdınız ulkemızde okuyan cok kısı var ?
bızım cocuklugumuzda kaymakamlar gobeklı tonton sevımlı ve bıyıklı olurlardı sımdı 35 yasında kaymakam olursun yanı ? bırcok meslek eskı ulasırlıgını degerını kaybettı maalesef o yuzden olabılır
konu sahıbını tanımıyorum eger yalan soyleme huyu varsa herhangı bır sehrın kaymakamı dıye google da aratır yıne bulur ustune masalı yazar
yanı o yuzden ınanmayı secın :)
Ali Rıza bey oldugunu düsünüyorm ben:)Kaymakam mi:)) Ben inanmadim,Allah inandirsin:) 4 günlük yazistiginiz birinin arabasina mi bindiniz? Inanilir gibi degil.Rabbim sakınsın
E yaz dizilerinde hep öyle oluyor işte3 gündür yazıştıgıniz adamın son model arabasına atlayıp ne yaşamayı bekliyordunuz büyük bir aşk mı?
Fonda da bim bam bom cok şükür dostlar artık bir sevgilim var şarkısıAdamla kırlara pikniğe gidecek, agaclarin arkasından birbirlerini kovalayıp cee yapacak, adam piremsesin saclarina papatyalardan yaptığı tacı takacakti.
kaymakam olduğuna eminim çünkü x parti ilçe başkanları ziyaretine gitmiş haberlerde varYaz özelden isim soyismini kişinin bana, kaymakam mı değil mi bakayım. Mesleğim gereği sürekli bürokrasi ile iletişim halindeyim zaten..
Çocuğun yazdığı mesajları yollayın birine, internette bir sürü kaymakam var. Gazete haberini atınca gerçekçi olacağını mı sanıyorsunuz?şeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?