Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o duruyor hala ama sevgili değiliz yani ben istemiyorum

aynen ben asıl nasıl beni istemez ona şaşırdım

30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes

ulkemızde ne ust mevkılerde ne suclara bulasmıs ınsanlar var, gercekten bu ınsan bu noktalara nasıl gelebılmıs dedıgımız ınsanlar var ... keske o vızyon dedıgınız seye her sınava gırenler her eleme potasından gecenler sahıp olabılseydı :)
gercekten her kaymakam vızyon sahıbımıdır ? her hakim ? her bakan ?
:)

şeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse

Aman ifsa etsen nolcak ki, kaymakam deyince aklima asiri mutevazi, olgun, kadina deger veren biri gelmiyor acikcasi benim. Aynen boyle "yas kac, tamam kes, sikinti yok" filan diye konusan bir koc geliyor. Ha mesela mali musavir deyince de aklima aynen bu profil geliyor. Pazarlama muduru deyince de. Bakkal deyince de. Sucu deyince de. Cunku yurdum erkegi dili ve edebiyati bu yani. Haber degeri teskil eden bir sey goremedim ki ifsa edesin kanka.

Vizyon sahibi olmasa da iş yükünün ağır olması gerekmez mi? Vakit bulması tuhaf geldi bana. Babasının şirketi değil ki dizilerdeki gibi yarınki toplantılarımı erteleyin özel bi işim var deyip yok olsun ortadan. Hele ki pandemi zamanındayız.

30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes
Kıskançlık mi
Herkesi kendin gibi sanıyorsun acaba?
3 gündür yazıştigin adamın arabasına binecek kadar yoklukta olan birini kim niye kıskansın premses?

Doğru herkes sana aşıktı, her fotoğrafını beğenen Mecnun oluyor yollarında, gördük işte

Boyle yasayanlar genelde en kotusuyle de evlenir. En iyisini araya araya en moktanini alir otururlar yazik

demek kı gorevını layıgıyla yerıne getırmeyen bırı :)

Ben çok kıskanıyorum kız seni. Benim hiç çoluklu çocuklu başhekim talibim olmadı, hayatıma giren hiç bir erkek beni aşağılamadı, evlenmek için önüme gelene potansiyel koca muamelesi yapmadım hiç, tanımadığım adamların lüküs arabalarına da binemedim. Hayatı kaçırmış gibi hissediyorum. Konularını okudukça allahım neden piremses neden, neden ben değilim diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…