- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
o duruyor hala ama sevgili değiliz yani ben istemiyorumKonularına bakıyorum daha fazla saçmalayamaz herhalde diyorum ve hep daha fazla saçmalamayı başarıyorsun.Böyle okuyorum vallahi açtığın konuları, dua et adam tecavüz etmemiş. Bu arada doktor vardı, o ne oldu? Her konu başka bir erkekle ilgili, hiç mi boş kalamıyorsun ? Azıcık sabretsen belki düzgün biri çıkacak ama sende sabır yok. Umarım başına bir şey gelmez.
Etsene allasen. Başına bir şey gelmeden akıllanmayacaksın çünkü.şeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse
Özelden ismini yazacağınızı söylemiştiniz hala bekliyorum.kaymakam olduğuna eminim çünkü x parti ilçe başkanları ziyaretine gitmiş haberlerde var
ne dıye ıfsa edeceksınız ayyyy bır kaymakam resmımı begendı bana mesaj attı dıye mışeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse
Ali Rıza bey oldugunu düsünüyorm ben:)
Hayriye hanımın agzının tadı kactı yine
aynen ben asıl nasıl beni istemez ona şaşırdımBir kere hiçbir şeylerini bilmedigin insanların arabasına binme. Allah korusun kötü şeyler gelebilir başına. Bir de diyorsun şehirden uzakta çalışıyorum şehirdışı yolda bir yere donuverse bir şey yapamazsın. Onun dışında bu adamla görüşme Bence artık. Bak senden de hoşlanmayanlar oluyormuş:)
30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış peskızlar kaymakam olmasına neden sasırdınız ulkemızde okuyan cok kısı var ?
bızım cocuklugumuzda kaymakamlar gobeklı tonton sevımlı ve bıyıklı olurlardı sımdı 35 yasında kaymakam olursun yanı ? bırcok meslek eskı ulasırlıgını degerını kaybettı maalesef o yuzden olabılır
konu sahıbını tanımıyorum eger yalan soyleme huyu varsa herhangı bır sehrın kaymakamı dıye google da aratır yıne bulur ustune masalı yazar
yanı o yuzden ınanmayı secın :)
ulkemızde ne ust mevkılerde ne suclara bulasmıs ınsanlar var, gercekten bu ınsan bu noktalara nasıl gelebılmıs dedıgımız ınsanlar var ... keske o vızyon dedıgınız seye her sınava gırenler her eleme potasından gecenler sahıp olabılseydı :)Vizyonun yaşla alakası yok ki. Kaymakam olmak içinde kaymakamlık sınavına giriyorsun en son 86 ile kapatmıştı diye biliyorum. Sonra bunun mülakatı var, cumhurbaşkanı onayı var vs vs. Yine belli bir eleme potasından geçmek gerekiyor. Yani ben inanamıyorum, ilçede devletin temsil ve idari vesayet organı olan kaymakamın instagramdan kız kovalama peşine düşmüş olacağına. Kaldı ki sürekli güvenlik soruşturmasından ve mit araştırmasından geçiyorlar. Bizatihi şahidim biliyorum. Ha arada vizyonsuz olanları da var mıdır vardır belki ama ben bizim premsese yazdıklarına asla ve de asla inanmıyorum. İsmini yazsın özelden bakalım bekliyorum.
Senin basin yanar. Adam ellesmek icin,tek gecelik iliski icin arabama aldim der cikar isin icinden,sonra sen ugrasirsinşeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse
şeytan diyorki çocuğu burdan ifşa et neyse
Aslında üzülüyoruz biz size. Hayal dünyanızı gerçekmiş gibi yaşıyorsunuz. Fazlasıyla30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes
ay çok komiksinAdamla kırlara pikniğe gidecek, agaclarin arkasından birbirlerini kovalayıp cee yapacak, adam piremsesin saclarina papatyalardan yaptığı tacı takacakti.
Vizyon sahibi olmasa da iş yükünün ağır olması gerekmez mi? Vakit bulması tuhaf geldi bana. Babasının şirketi değil ki dizilerdeki gibi yarınki toplantılarımı erteleyin özel bi işim var deyip yok olsun ortadan. Hele ki pandemi zamanındayız.ulkemızde ne ust mevkılerde ne suclara bulasmıs ınsanlar var ... keske o vızyon dedıgınız seye her sınava gırenler her eleme potasından gecenler sahıp olabılseydı :)
gercekten her kaymakam vızyon sahıbımıdır ? her hakim ? her bakan ?
:)
Kıskançlık mi30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes
aynen arabadaki havalarından sonra internetten baktım
Boyle yasayanlar genelde en kotusuyle de evlenir. En iyisini araya araya en moktanini alir otururlar yazikKonularına bakıyorum daha fazla saçmalayamaz herhalde diyorum ve hep daha fazla saçmalamayı başarıyorsun.Böyle okuyorum vallahi açtığın konuları, dua et adam tecavüz etmemiş. Bu arada doktor vardı, o ne oldu? Her konu başka bir erkekle ilgili, hiç mi boş kalamıyorsun ? Azıcık sabretsen belki düzgün biri çıkacak ama sende sabır yok. Umarım başına bir şey gelmez.
demek kı gorevını layıgıyla yerıne getırmeyen bırı :)Vizyon sahibi olmasa da iş yükünün ağır olması gerekmez mi? Vakit bulması tuhaf geldi bana. Babasının şirketi değil ki dizilerdeki gibi yarınki toplantılarımı erteleyin özel bi işim var deyip yok olsun ortadan. Hele ki pandemi zamanındayız.
Senin basin yanar. Adam ellesmek icin,tek gecelik iliski icin arabama aldim der cikar isin icinden,sonra sen ugrasirsin
Ben çok kıskanıyorum kız seni. Benim hiç çoluklu çocuklu başhekim talibim olmadı, hayatıma giren hiç bir erkek beni aşağılamadı, evlenmek için önüme gelene potansiyel koca muamelesi yapmadım hiç, tanımadığım adamların lüküs arabalarına da binemedim. Hayatı kaçırmış gibi hissediyorum. Konularını okudukça allahım neden piremses neden, neden ben değilim diyorum.30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes
elleşmek ne ? biraz açar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?