Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adıma değil seni kıskanmak sana acıyorum vallahi. Kafanda uydurduğun şeyleri buraya konu olarak açtığına neredeyse eminim. İşin gücün var madem tedavi ol yol yakınken.

Bence uydurmuyor, sadece çevresi tarafından aşırı aşırı güzel, karşı konulamaz olduğuna inandırılmış çok saf bir genç kadın. Her kadının peşine seks için düşen adamların onunla evlenmek istediğini sanıyor. İnsanlara fazla güveniyor.

Ben de eximin her an barışmaya gelecegini dusunurken adam nişanlanmisti

Ya biri bana "Ataturk ilke ve inkılaplarindan sonra ulkeye gelmis en guzel şeysin" diye mesaj atmisti. "Düşüyor mu böyle" diye yanitlamistim. Talip mi kacirdim simdi? Off cok canim sıkıldı.

The boss kanalından çocuklar mi acaba bazen kızların numaralarını almak için video çekiyorlar

Ya evet hangi makamın ağırlığı kaldı artık da kaymakam olmasina şaşırıyoruz. sanki güvenlik sorusturmalari instagramdan sağa sola yürüyüp yürümediğini tespit etmek için yapılıyor neyin önemli olduğu belli. Üniversiteli kızlara canlı yayında laf atan dekanlar yokmuş gibi sanki.

Aşk olsun neden hepsine ayrı ayrı konu açmadın
Senide kıskanırdık ne güzel vakit geçerdi

hayır anlamıyorum ki bu nasıl bir cesaret adam seni öldürüp Atsa ne olacak 3 günlük herifin arabasina biniyorsun. bu devirde babanın arabasina binerken bile düşünecek konuma gelmişken sendeki bu saflığı anlamıyorum. ama sen değişmeyeceksin buna da adım gibi eminim , önceki konularda aynı şey oldu çünkü hala aynısın . ilerde nasıl konular açacaksın acaba

Benimde çok yakından tanıdığım var aynı böyle... Evli erkeklerle mi takılmadı rangesi var diye, ne nişanlar attı? Ne sevgililer... Şükür 18 de biraz tutarlı bir adamla evlendi de kurtuldu. Ailesi ona güzel diye diye kızı delirttiler ama öyle güzel de değil 1.80 boyu var o!

bu arkadaşa gönderdim diğer mesaj atanlara gönderemicem kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…