Arkadaslar siz olsanız nasıl hareket edersınız?

sudenaz111

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
131
51
13
38
Bir arkadaşım için acıyorum konuyu kız arkadasım 5 aydır bırıyle gorusuyo ... nişanlanacaktı dün bir kız facesıne mesaj atmış eskı nısanlısıyım dıye neyse görüşmek ıstemıs... Bunlar gorusunce kız mesajları gostermıs (konuşmalar 2 hafta öncesıne ait ) cocugun telınden mesajlar whatsaapta senı arzuluyorum özlüyorum ıkımızde bırbırımızı unutamayız sonra böyle özel vıdeolarını atmış çocuk buna çıplak yanı en özel yerını bosalıyo vıdeoda falan ...Sonra kız terslemıs bunu yazılarda sonra kız anlatmış aılesı korkunç bu çocuk korkunç aılesı yüzünden ayrılmış 1 yıldır hep arıyo demıs kız ama aılesını ıstemıyorum demıs ..Arkadasım hemen arkadaşım çocuğa anlatmış durumu çocuk yalan iftira demıs bızı ayırmak ıcın yapıyo demıs? siz olsanız ne yaparsınız? bu konuşmalar vıdeo sahte olabılırmı? vıdeodakı ev cocugun evı kız emın oldu ya konuşmalar? numara acık onun telınden si olsanız ne yaparsınız? bu kız yalan söyluyo olabılırmı? dünden berı aglıyo arkadasım

Kız kesin yalan söylüyor olurmu konuşma mesaj aaa. İşine gelene inanıp devam eder Allah bilir o sapikla

Yarın gelip evet benim evim ama kuzenim yapmıştı derse şaşırmasın..
Cidde'n bunları görmezden gelip evlenebilir mi? Hani penis onunki olmasın mesajlar yeterli gelmemiş mi?
Nasıl bir ruh hastalığıdır Ki video ya çekmişler.

çocuk kendı cekmıs yollamış.. zaten elınden ve evinden o adamın olduğunu anlamış kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…