- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
Ya napicam tabiki evlenir evimin kadını,biricik aşkımın çocuklarının anası olurdum. Çünkü ben ruh hastası bir malım
Neyseki doğru yolu bulmuşAyrildi arkadaşlar adamin ailesilme gosterdi ve kardesi burasi bizim ev demis
36Yaşı kaç acaba bu erkeğin (!)
teknolocide son nokta.
eski sevgilinizi nişanlısından ayırmak mı istiyorsunuz?
o halde sizin için ünlü fotoşok ve montaj master yodamız adamın evin içinde boşalırkenki görüntülerini üstün teknolocik yetenekleri sayesinde telefonunuza gönderiyor.
şok şok şok.
beş kovan bal 100 tl.
Neye uzgun sapik cikmasina miama arkadaşım suan cok üzgün ..
Tuh adam ikna edememis arkadasini o videodaki ben degilim diye kiz hala ispat asamasinda 36 yasinda olan adami birakmak.icin adamin ailesine kanit mi gosteriyor arkadasiniza uzuldumAyrildi arkadaşlar adamin ailesilme gosterdi ve kardesi burasi bizim ev demis
Arkadaşınız çocuktan hemen ayrılsın,eski nişanlıya da söyleyin hemen savcılığa suç duyurusunda bulunsun
eskı nısanlısı adam hakkındamı suc duyrusunda bulunsun?
Şimdiki sevgili mağdur eski nişanlı daha da mağdur. O kızı bildiğin taciz etmiş ya bu ruh hastası? Boşaldığı anın videosunu göndermek ne demek ya, mahkemelerde süründürürdüm.
Yani bazen diyorum ki dalga gecmek amacli konu aciliyor.cunku bu igrenc olaydan sonra bile "adam sapik dimi? cok net dimi?"diye sormalariniz... ne desem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?