- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
anahtarını,kilidinide değiştir..acaba anahtarımıda yaptırmışlar mıdır diye için içini yemesin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinin duzenini bilmiyormusun camasirlarin karistirildilya fark edersin,
bence birsey yoktur sonucta ev sahibi gelip kaloifer demis
birisi tek basina gelip dememis ki basinda ev sahibi var ?
Ev sahibi bayan mi peki ?
sakasina oyle dedim canim alinmayacagini bildigimden :) aslinda haklisin
dunyanin bin bir turlu hali varda..
konu sahibinin pc yi dusurduklerine takmasindan dert etmesinden,
takintili oldugunu dusundumde simdi sende oyle yazinca,
iyice dertlenecek diye oyle dedim...
konuyu rahatlamak icin acmis sanirim ama iyice dertlenecek![]()
Yok yok asla alınmam hele de sana .
Ama ben de çok pimpirikliyimdir.
Bence dertlensin çünkü bunlar gerçekten önemli. En fazla evinin anahtarını değiştirir çok dertlenirse.
Ben ondan daha pimpirikli çıktım galiba![]()
bayan değil adam geldi istedi ama adam bayandan çok daha iyi.ama belki bayan da başında durmuştur kalorifercinin![]()
Sizin yaptığınız gibi aceleyle vermişsem,sonradan aklıma ilk gelecek olan şey asla bilgisayar olmazdı.
Acaba yatak odama kameramı koydular,dolaplarımı'mı karıştırdılar veya yatak odamdan çamaşırlarımdan birinimi aldılar.
Ortalıkta sapıklar çok,ben kolay,kolay vermezdim anahtarımı.
Benim olmadığım evimde yabancıların işide olamaz.
Aynen katılıyorum eger evimin anahtarını yabancı birisine vermiş isem ilk aklıma gelen acaba bilgisayarımı düşürüp çizdiler mi olmaz.Ortalık kötü insanlarla dolu ne olacagı belli olmaz belki evin bir köşesine gizli kamera bile koyabilirler yada bilgisayarı düşürüp çizmek yerine bilgisayara CASUS PROGRAM YÜKLEYİP KONU SAHİBİNİN TÜM BİLGİLERİNİ BANKA VS.GİBİ BİLGİLERİ ELE GEÇİREBİLİRLER benim de ilk aklıma bunlar gelir.Anahtarı çoğaltabilirler bu varsayımlar gitgide çoğalabilir.
Konu sahibi arkadaşım sizin yerinizde olsam elbette tanımadıgım bir insana anahtarımı vermezdim bu kişinin ev sahibi olması önemli bile değil,eger içinize sinmiyorsa kapı kilitini değiştirin çok para gitmez.
yahu neler neler getiriyorsunuz aklıma(((((bunları hiç düşünmemiştim
(((olabilir mi ki
((
ama ev sahibini arayıp dedim ki abi söyle de ayakkabıyla girmesinler eve(
girmemişlerdir herhalde((
ben "yürü la ben evdeyken gel" derdim. suyun vanasını kapatır, gerekiyorsa 10 dakika geç kalma pahasına peteklerdeki duyu boşaltır çıkardım.bugün öğle arasında tam evden çıkacaktım ki ev sahibim geldi.( öğretmenim okula gidecektim) senin burası su damlatıyor kalorifer yapılması lazım.kaloriferci çağıracağım gelecek bakacak dedi.anahtarı ver dedi.ben de salak gibi verdim.sonra okula gittim pişman oldum keşke ben evdeyken yapın deseydim diye((( eve gelmişler tüm odalara girmişler kaloriferlere bakmışlar oofff off ortalık çok düzenlide değildi.şimdi kaloriferin bitanesinin önünde benim kanepem var kanepemin önünde de sehpanın üzerinde bilgisayarım var.ya bilgisayarımı düşürdülerse diye canım sıkılıyor
(((( ya düşürdüler de kırdılarsa içinden bişiler felan.görünüşte bişi yok gibi
(( ya ben mi böyl salak davranıyorum orda diyebilir miydim ben okuldan dönünce bakın diye yoksa gelip bişeye zarar vermeden gittiler de ben mi abartıyorum
((((
ooff offf(( çok taktım kafaya
siz olsanız ne yapardınız(
Senin takıldığın nedenler basit canım.
İnsanlar o kadar kötü ki... Evine gizli kamera kursalar bilecek misin ?
Soyunup ederken izleyecekler seni filan. Ya da bir şekilde iç çamaşırlarınla bir şeyler yapsalar ?
Evin anahtarını çoğaltıcaklar belki de gizli gizli sen yokken girsinler diye.
Ne bileyim , bir daha sakın verme yani . Ben olsam asla vermezdim. Bu senaryolar böyle uzar gider çünkü ....
yahu neler neler getiriyorsunuz aklıma(((((bunları hiç düşünmemiştim
(((olabilir mi ki
((
ama ev sahibini arayıp dedim ki abi söyle de ayakkabıyla girmesinler eve(
girmemişlerdir herhalde((
Hemen hemen ayni seyleri yazacaktim arkadas sogolsun yazivermis.
Birde ben olsam bir bahaneyle dis kapinin kilidini degisirdim.anahtar kirildi icinde kaldi falan diyin..
Bak icime kurt dustu simdi...gercekten ya yedegini yaptirdiysalar???ayyyy ALLAH KORUSUN neler oluyor???
Sanıyorum ki,''başkası olsa anahtarı verir miydi' 'diye sormuştur öncelikle..Endişelenecek birşey yok.Birşey olmamıştır görünen birşey yoksa.Bir dahaki sefer vermezsin.Ben de bu konularda biraz rahatımdır ama insanlar daha kuşkulu.Ama buna rağmen ben varken girmelerini isterdim.Temizlikçi bayan var,iki kere çağırdım,Ben evde pek olmuyorum,izin günlerinde ailemin yanına gidiyorum.Anahtarı bırak ben yaparım ''diyor.Diğer memur arkadaşların da öyle yapıyor ''diyor.Ama benim içime sinmiyor yine de.Böyle yapanlar varmış ,ne diyorsunuz arkadaşlar?