Arkadaslar sizce bundan bisey aramaliyimmi

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Dün görümden geldi. Haber vermeden çocuklarıyla . Neyse yemekti tatliydi caydı kahveydi . Dünü öyle geçirdim . Ama yoruldum. Ve bu gun yine gelmiş . Anlamadım neden tekrar gelmiş . Haber yine vermeden. Yine yemek kahve geçiştirdim . Anlamadım dün güzelde gecti . Bu günde geldi . Biraz once gitti. Neden geldi bişey aramam gerekirmi

baskın bildiğin.
çünkü bugün geleceğini tahmin edemezdin dün geldiği için.
oyüzden tahmin etmediğin anda gelip, operasyon yapıyo.
ne buldu acep, çok merak ettim.

ayy ne fenayım yaa:KK53:

Dün görümden geldi. Haber vermeden çocuklarıyla . Neyse yemekti tatliydi caydı kahveydi . Dünü öyle geçirdim . Ama yoruldum. Ve bu gun yine gelmiş . Anlamadım neden tekrar gelmiş . Haber yine vermeden. Yine yemek kahve geçiştirdim . Anlamadım dün güzelde gecti . Bu günde geldi . Biraz once gitti. Neden geldi bişey aramam gerekirmi
Bir daha aramadan gelmemesini söyle.

Habersiz gelme dersen altinda bir sey aramak zorunda kalmazsin.

Kafa rahatligi cok guzel.

Samimi buluyordur, hoş vakit geçiriyordur, canı sıkılıyordur gelmiştir.
Ne olabilir ki altında.

Sık gelip gitmekten hoşlanmıyorsanız ona göre tavır belirleyin.

Gönderirken yine beklerim,arayı uzatma dediysen seni kırmak istememiştir:KK45:
yani kadına kendinin çok sevildiğini hiç rahatsızlık duymadıgını hissettirmişsin o da tekrar gelmiş.yarın da gelecek muhtemelen.yuzune gulup sonra da buraya gelip şikayet edersiniz bol bol

evi falan dağılmaz işte
ohh mis :KK70::KK70:
sizde de yer içer gider ne diyimm:kk77:

Evde çocuklarla sıkılmıştır tek oturcağıma gelinle muhabbetin belini kırarız demiştir.
Kötüye yormak istersen de bir şey isteyecektir senden (para olabilir) samimiyet kurmaya çalışıyordur.

Vay arkadaş görümcesi geliyo yiyo içiyolar sonra arkasından buraya gelip niye geldi bilmem ne. Ne kadar ayıp ya siz kardeşsiniz farkındamısın aramadan da gelebilir hoşuna gitmiştir bidaha gelmek iatemiştir vs vs vs kocanın kardeşi seninde kardeşin sayılır biraz temiz kalpli olmayı dene

Morali bozuktur belki kafa dağıtmak için gelmiştir

Komplo teorisi geldi haniiiimm:KK53: demisti sevgili gulse birsel bir yazisinda ....
Aramayin altinda birsey gerek yok kendinizi yipratirsiniz bu tarz dusuncelerle guzel guzel agirlayin akraba sonucta hem kafanizda dagilir

Back
X