Arkadaslar sizce bundan bisey aramaliyimmi

Vay arkadaş görümcesi geliyo yiyo içiyolar sonra arkasından buraya gelip niye geldi bilmem ne. Ne kadar ayıp ya siz kardeşsiniz farkındamısın aramadan da gelebilir hoşuna gitmiştir bidaha gelmek iatemiştir vs vs vs kocanın kardeşi seninde kardeşin sayılır biraz temiz kalpli olmayı dene
Zaten hep geliyor. Ben daha doğru düzgün evine gitmemiştim . Ara vermedn gelince şaşırdım . Normalde 1 gun ara verir yada iki uç gun ya hemen gelince . Bende mı acayiplik var . Cunku dedikoducular yok oturdun yok kalktın . Acaba sorunum oldu hemen geldi . Sizlerden fikir almak istedim

Zaten hep geliyor. Ben daha doğru düzgün evine gitmemiştim . Ara vermedn gelince şaşırdım . Normalde 1 gun ara verir yada iki uç gun ya hemen gelince . Bende mı acayiplik var . Cunku dedikoducular yok oturdun yok kalktın . Acaba sorunum oldu hemen geldi . Sizlerden fikir almak istedim

Tatlım boşver kim ne demişse ne dicekse yalnız görümcenle aran hep böyle iyi olur inşallah iki arkadas olun kardes olun boşver dedikoducuları falan sen içini ferah tut ne olursa olsun aevdiğin adamın kardesi

Tekrar gelirse "canım ya bugün çay kahve yapamıcam çok işim var" deyip yalnız bırak git işini filan yap sıkılır kalkar zaten, giderken de " çok mahcup oldum böyle ya, bi daha gelirken haberleşelim de seninle ilgilenebileyim" de olsun bitsin :)

Tekrar gelirse "canım ya bugün çay kahve yapamıcam çok işim var" deyip yalnız bırak git işini filan yap sıkılır kalkar zaten, giderken de " çok mahcup oldum böyle ya, bi daha gelirken haberleşelim de seninle ilgilenebileyim" de olsun bitsin :)
Cok guzel :)

Bir daha ki geldiğinde kusura bakma habersiz geldin bende 10 dk ya çıkacagım arkadaşım beni bekliyor önceden sözleşmiştik de. Yok mok derse kalkmam lazım de alma içeri :D

Görümceniz zaten sık sık geliyormuş da en az bir gün ara veriyormuşda,neden iki gün üst üste gelmişde!!!
Görümceni tanımayan,sizi tanımayan artı nasıl bir muhabbet geçtiğini bilmeyen insanlara bayağı bir soru sorup bayağı cevaplar alıyorsunuz... Allah akıl fikir versin..

Canı sıkılıyordur belki evde senin de muhabbetini seviyordur geliyordur.. iyi niyetli olmakta fayda var bence :KK16:

Hem evi yakın değil hem 1 gün arayla gelirken 2 gün üst üste geliyo. Valla 1 gün arayla gelmesi bile acayip. Gelip kardeşini/abisini görüp mü gidiyor yoksa sana mi geliyo? Sende o gelmeden 2 3 gün başka yerlere git.

bir kere en basta soylemeniz gereken seyi en son soyleyerek zaten bir algi karmasasi yaratmissiniz. dolayisiyla bence actiginiz konunun basligi kendi kendine curumus. altinda bir sey aramak icin bu insanin size hic gelmeyip de - yahut seyrek gelip de - ust uste gelmesi gerekirdi. burada ise durum bambaska. ha bir gun ara ile gelmis, ha ust uste gelmis!!!

Bizim bi tanıdık evde yemek yapmamak yada harcama yapmamak için nerde beleş var oraya gidiyodu :D kahvaltiya birine akşam yemegine birine filan. Belki oda öyledir :D

Hem evi yakın değil hem 1 gün arayla gelirken 2 gün üst üste geliyo. Valla 1 gün arayla gelmesi bile acayip. Gelip kardeşini/abisini görüp mü gidiyor yoksa sana mi geliyo? Sende o gelmeden 2 3 gün başka yerlere git.
Fazla kimseyi tanmiyorum . Biliyorlar her gun evdeyim . 3 cocuk kursa bi yere gidemiyorum

Bizim bi tanıdık evde yemek yapmamak yada harcama yapmamak için nerde beleş var oraya gidiyodu :KK70: kahvaltiya birine akşam yemegine birine filan. Belki oda öyledir :KK70:
Evet :) öyle biridir

Back
X