Arkadaslar sizce ne yapmaliyim.

Bipolar olup anne olmak istemeleri, yazım yanlışları, yaşları vs. hep aynı. İki gün önce aşk mevsimi banlanmak istiyorum deyip siteyi terk etmişti. Yedek hesabı da varmış demek ki.
Ben cok uzulup basliga yorum yazamadim, ask mevsiminin basliklarina da yorum yazamamisim demek ki. Umarim anne olmama karari alir.

Arkadaslar ben anne olmak istiyorum ama 8ay once bipolar tehsisi kondu sizce hamile kalip anneligi becerebilirmiyim lutfen yargilamadan cevab verirseniz sevinirim bir yanim olmaz yapamazssin diyor bir yanim istiyor ne yapacagimi sasirdimn
Hamileyken ilaçlarınızı kullanabilecek misiniz? Kullanmazsanız nasıl hissediyorsunuz? Terapi almayı düşünüyor musunuz? Bunları iyice düşünün bence.

Arkadaslar ben anne olmak istiyorum ama 8ay once bipolar tehsisi kondu sizce hamile kalip anneligi becerebilirmiyim lutfen yargilamadan cevab verirseniz sevinirim bir yanim olmaz yapamazssin diyor bir yanim istiyor ne yapacagimi sasirdimn
Hastalığınızın duygu durum değişikliğine yol açtığını düşünürsek böyle bir sorumluluk altından kalkamazsiniz. Hastalıkla 8 ay önce tanismissiniz siz bile kendinizin en iyi ya da en kotu halini bilmiyorken ustune bütün hormonları alt üst eden hamilelik ve annelik eklenmemeli. Çocuk doğurmak şuan bencillik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…