Arkadaşlar sizden bir ricam var kendimi geliştirmek için.. ama birde bir karşılık :D

jun_jandi

İllede Sen
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.724
529
323
28
Arkadaşlar ben oturduğum çevrede birkaç kişiye fal baktım hepsi bana çıkıyor filan demeye başladılar ablamın kaynanası baktırdı çıktı dedi görümcesine yani ablamın kocasının halasına demiş ona baktım o da çıktı dedi ikinciye baktım bu kadına şimdi yine çıktı dedi ama ben tesadüf diyorum hep.. sizden istediğim bana kahve falı atmanız burdan size bakacağım ama siz bana burdan çıkanları evet böyle filan diyeceksiniz birde sizden isteğim bana da siz fal bakın :D :D

Mrb ilk talibin ben olayım mı.... çıkıp çıkmadığını tabii ki hemen yazarım

Eklentiler

• 20160608_100433.webp
    20160608_100433.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20160608_100443.webp
    20160608_100443.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160608_100506.webp
    20160608_100506.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 20160608_100506.webp
    20160608_100506.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 91
Mrb ilk talibin ben olayım mı.... çıkıp çıkmadığını tabii ki hemen yazarım
ccanım artık evli misin bilmiyorum ama bir anne ve çocuk var hemde küçük bir erkek çocuğu annesi ona kol açmış o da annesine koşuyor.. senin saçların iri gür mü? kahverengi saçlı mısın?? açık mısın kapalı mısın bilmiyorum ama saçların burda açık çıkmış eğer sensen ve hafif dalgalı gibi tam kıvırık değil burdaki kızın saçları sanki bu kişi çocuğunu kolluyor hep.. bir aile büyükleri tarafından tekme yiyor yani bu aile büyükleri karşı tarafın ailesi ve kızın arkasndan çok konuşuyorlar.. sensin diye tahmn ediyorum bu kızı.. için sıkılmış senin.. ama ferahlıyacaksın tatlım

Net bir sorun degil ama bir gorumcem ve bir eltim basindan beri beni istemedi... acikca yuzume soylemeseler de sorunlar da bitmiyor. Gelecekle ilgili biseyler yok mu işimle ilgili özellikle

Kahveye mi basladin simdi ..tarotu naptin
yarin atarim
tarotta bakıyorum canım kahveye de başladım değilde oturduğum çevrede birkaç kişiye baktığım fallar ertesi gün çıkmaya başladı hani tam çıkmasa bile çıkar gibi mesela gani amcaya dedim oğlu için hakan abinin borcu gelecek ya da kardeşim şükrü den borç gelecek sana sen iki büklüm olacaksın diye ve bir iki güne babama demiş aynı memlektten olduğu için toprağım Ebru ya söyle iki büklüm oldum diye ve bikaç gün sonra karısını aradık merak ettik noldu diye karısı da dedi geçen sene olaydan sebep diye.. hakan abinin evlendiği kız biraz tuhaf ve o hakan abi kızın kardeşi ve kardeşinin sevgilisi tatile gitmişler bu arada kızın kardeşi tam bir şeytan hele bakışları tam bir şeytan gibi.. bunlar tartışmışlar tatilde kızın kardeşi ortalığı karıştırmış kendi sevgilisinin elini ısırıp morartmış ve bunlar üçü hakan abiyi tek bırakmışlar polise gitmişler kızın kardeşi sevgilisinin kolunu morarttıgnı hakan bizim üçümüzü de dövdü demiş iftira atmışlar mahkeme gibi birşey oldu ama hakan abinin karısı geldi eve birde ben gani amcanın hane falına bakarken borcun başında hakan abi onun da ucunda karısı var dedim gani amcaya aylar sonra haber gelmiş eğer gelininiz oğlunuzdan birdaha şikayetçi olursa bilmem ne para ödersnz demiş ve gani amca gelininin kafasının tuhaf olduğunu bildiğinden korkuyo..
Başka bir aysel teyze var dedim bir akraban hamile bunun bir oğlu var ikincisi doğacak ve yine oğlu olacak hattasa çocuk karınından fırladı fırlıycak dışına bişeyler çıkmış karnından dedim kadın korktu ablamın gelini o dedi bir oğlu var ikinciyede oğlu olacak hamile evet dedi herneyse kadın eve gitmiş akşam gece haber gelmiş kadına ablasının gelini değil ama görümccesinin gelinini doğuma almışlar ve bir oğlu varken ikinci oğlunu doğurmuş..
Daha başkalarına da baktım bildim çok ve çok şaşırdım nasıl oldu bilmiyorum ama bence tarotla baya uğraşırken hislerim kuvvetlendi ama kahvede enerji gerekiyo karşındaki kişiyle bakışarak daha rahat bakıyorsun

Net bir sorun degil ama bir gorumcem ve bir eltim basindan beri beni istemedi... acikca yuzume soylemeseler de sorunlar da bitmiyor. Gelecekle ilgili biseyler yok mu işimle ilgili özellikle
canım şuan işinle alaklı bişey yok yani bunalmışsn dinlenmye ihtiyacın var

Ben de hemen söylerim sana tutup tutmadığını :))

Eklentiler

• Screenshot_20160613-193634~2.webp
    Screenshot_20160613-193634~2.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20160613-193644~2.webp
    Screenshot_20160613-193644~2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20160613-193629~2.webp
    Screenshot_20160613-193629~2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 41
Back
X