resimleri yüklerken bende düğün gibi birşey görmüştüm. yakınlarda bir düğün yok ama beklediğim kadınlı erkekli misafirler var. çocuk olayını bilmiyorum bekleyip göreceğiz. resimler titrek değil aslında, buraya yüklerken boyutu büyük diye sorun çıkardı bende küçülttüm.
gelelim senin falına.
temiz aydınlık bir evdesin. 2 veya 7 numarası gördüm. bereketli bir kadın ve bir hafif yaşlı bir adam var. gece yatarken dua eder gibi yani şu olsa bu olsa diye düşüncelerin var, sadakatle, huzurla, uysallıkla ilgili olabilir. belki ayın 17 sinde biriyle görüşme olabilir, iş, arkadaş, varsa sevgili. bunun dışında birileriyle ikili görüşmelerin var sohbet muhabbet kız kıza. orta yaşlı yada ne bileyim 40-50 yaşlarında bir adamın sıkıntısı var sanki büyük gözlü bıyıklı. inatçı birine her dediğine okey diyorsun. aslında çokta pasif değilsin. gözün ilerilerde, geleceğide düşünüyorsun. birşeyler yapmakta istiyorsun., elinden geldiği kadar işte. korkma, temiz. yardımseversin ve bu yardımseverlik sana hayatında iyilikleri getiriyor. isminde e harfi olan bir erkek var, şimdilik iyi ilişkiniz umarım devam eder. sana gelen minnak bir para var. kısa sürede kel zayıf bir adamla görüşmen var. günlük konuşma geçici önemli değil. ve yine birsürü sohbet muhabbet kız kıza.