BencedeTabi ki o yaşta cinsellik yaşaması doğru değil !
Belki baska bisey icin kullaniyodur ? O yasta doktor verirmi bilmiyorum ama akne ,adet duzensizliginde filan veriliyo bildigim kadariyla. Once acik acik sorun bunu neden kullaniyosun diye. Sonra annesinin agzini arayin kizin verdigi cevaba gore. Eger tutarsizlik varsa annesiyle acik acik konusabilirsiniz. 14 yas cok kucuk bi yas. Eger egilimi varsa gondermesinler lise bitince uni icin gitsinBenim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
Yok sanmam bavulunun en ücra köşesine sakladığına göre.Sordunuz mu kuzeninize bu hap ne diye?
PCOS veya sivilce problemi için de veriyorlar bazı durumlarda dk hapını.
Yok sanmam bavulunun en ücra köşesine sakladığına göre.
Kuzenim lavabodaydi annesi elime bir liste verdi bavulda eksik varmi kontrol ediver diye bende ettimKim söyledi size kkontrol edin diye?
Canım bende bakireligimi on bes yasinda bozdum bozduktan sonra duzenli bir cinsel hayatim oldu . Ama benim avantajim benim annem biliyordu ve ben ilk deneyimimi türkiyede yasadim ama o daha toy. Yurtdisinda dogru duzgun ingilizce konusamazken basina bir sey gelmesinden korkuyorum bir yandanda kız istedigini yapar sende yapmadinmi diyorum kendi kendimeannesiyle konusmalisin. Henuz resit degil bu yuzden ailesinin hapi kullandigini bilmesi gerekir ne amacla kullandigi onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?