• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar söyledim ama niyeti yok gibi :(

Selamun aleyküm arkadaşlar

Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.

Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.

Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.

Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..

"boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor" demişsiniz de
Boşanabilmek için 2 kişinin de kabul etmesi gerekmiyor zaten

Örnek: Ben

Benim eski eşim de boşanmak istemedi.
Ama ben mahkemeye gittim, davamı açtım ve hakim beni haklı buldu. Bizi boşadı.
Sadece 2 sene sürdü mahkeme, boşanmak istemeyince iş uzuyor.
Ama gidip sizin dava açmanızı engelleyen bir durum değil eşinizin boşanmamak istemesi.

Ayrıca barışma çabası filan nerede ben mi anlamadım?
Size el kaldırdı, elimden kimse alamaz dedi??? Bunlar değil herhalde???

Evet söyledi. İçim parçalanıyor resmen. Dün ölmeyi bile düşündüm yani ama oğlum yanımda melekler gibi uyuyordu nasıl ona bunu yapabilirim. :KK42:

Bu çözümmü oğlun ne olacak sonra
Böyle şeyleri at kafandan ayrıca oğlumu bana veremez elimden alır bunlar saçmalık hak var hukuk var ailenle paylaş bu durumu ve daha fazla yazık etme hem kendine hem oğluna.

İş iş iş diyor ama hep idare ettim inanın. Kardeşlerinin parası olmaz verir ama bana gelince idare et. Bu kış sadece 1 odayı yakıyorum her yer buz gibi. Ama kendi misafiri gelince her yeri yakar 70 e alır kombiyi. Düşünün yani.
Bu tip insanlar değişmez canim ne yazikki ailesinden önce başkalarını daha çok önemsediği çok açık.
Yapacak bisey yok tek şey var oda ya böyle kabulleneceksin ya bosanacaksin.
Kabullenirsen kendine eziyet etmiş olursun umarım hakkında hayırlısı neyse o kararı verirsin...
Ayrıca ne borcun oldugunu da söylemedin?

Ama gidip sizin dava açmanızı engelleyen bir durum değil eşinizin boşanmamak istemesi.

Ayni seyleri yazacaktim. Bosanmak icin karsi taraftan onay almana gerek yok cocugunu al git ac davani...

boşanmak isteyen boşanır bu kesin ancak şu dini nikah olayını artık kullanmayın rica ediyorum. dinimizde dini nikah diye bir terim yok. yapmayın bunu.

böyle durumlarda anlaşarak bosanildigi Nerede görülmüş Allah aşkına
bu forumda surekli konularda göruyorum eşim kabul etmiyor ee etmesin ona mi soracaksiniz mahkeme onun kabulüne bakmaz
düşünüyorum da en saçma diyalog
boşanmak istiyorum
Hayır ben istemiyorum
tamam by
boşanmak böyle olur mu yaa
önce kendine ev para manevi destek vs. ayarlarsin sonra davayı acarsin adama da davayı açtım dersin ya da avukatin varsa ona haber verdirtirsin
budur yani
niyetiniz yoksa dile dökmeyin
ayrıca nerde barışma çabası var yaa
adam sizi kukla yapmış
akıl fikir diliyorum

Selamun aleyküm arkadaşlar

Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.

Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.

Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.

Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..
Allahım düzelme çabasına içim eridi burda. Çok romantik. Niye kocam beni bu kadar sevmiyor :işsiz:

Yok ailemin yanına gönderip güya gönlümü alacak vs.

Bu tip insanlar değişmez canim ne yazikki ailesinden önce başkalarını daha çok önemsediği çok açık.
Yapacak bisey yok tek şey var oda ya böyle kabulleneceksin ya bosanacaksin.
Kabullenirsen kendine eziyet etmiş olursun umarım hakkında hayırlısı neyse o kararı verirsin...
Ayrıca ne borcun oldugunu da söylemedin?
Kredi çekmiştide ev için yani dedesinin evinw masraf yaptı onu ödüyor

Back
X