Selamun aleyküm arkadaşlar
Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.
Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.
Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.
Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..