Arkadaşlar konuya bakan 55 kişiden kimsenin mi fikri yok?((([/QUo 55 kişiden biride benim ama dediğin gibi fikrim yok sadece eşim evikap kullanıyor zaten hareketlilik ve morfoloji için kanıtlanmış ilaçlar yok insanlar bir bulsalar saldıracaklar galiba baştada biz çünkü hareket sıfır morf 1 yani ne denirse deniyoruz ama rabbimin önce nasip etmesi lazım bizde evikap ve klomen kullanıyoruz canım diğer yazdıklarını hiç bilemiyorum
Çok teşekkürler cevabın için bir umut başlıyoruz bişeylere ama bazen de insan umutsuzluğa kapılıyokullanıpta iyi sonuç alan birilerine ulaşmak istiyor. Herşeyden önce nasip tabii inş kısa zamanda sağlıkla biz de kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah'ın izniyle.
buna bizzat kendim şahit oldum bu seferki
tupbebek tedavimiz öncesinde 1000tl lik ilaçlar kullandım ve tedavim daha kötü oldu o yüzden çok fazla ilaç kullanmayın havuç,incir ve keçiboynuzu kürü yapın inşallah rabbim yüzünüzü güldürür
Endol,Trental,Mone,Tamoxifen,Klomen,Proxeed Plus bunların hepsini kullandık.Eşimin sperm sayısı maximum 1.000.000 çıktı ancak hareketlilik en fazla %1 di.3 tüpbebek tedavisinde de negatif sonuç aldık.Maddi açıdan bittiğimiz için artık allahım ne zaman denemeyi nasip ederse o zaman deneyeceğiz.Bakarsın yarabbim normal yolla verir.Yokdan var eden rabbim ne derse o olur.Allahım hepimize bu güzel duyguyu tattırsın.
Acaba varikosel var mıydı eşinde? ileri derecede olunca ilaçlar fayda etmiyormuş illa ameliyat diyorlar, ancak o zaman düzeliyormuş. Ama moralini bozma umudunu inancını kaybetme şimdi değilse bile mutlaka en kısa zamanda olucak diye düşün. Yani ben de öyle iyi düşünerek ve umut ederek geçiriyorum günleri. Allah'ın izniyle hepimizin yüzümüz gülecek inş.
Arkadaşlar ben de keçi boynuzu kürünü yapıyorum yalnız aklıma takılan bişey var. Şimdi ilk yapışta 1 hafta boyunca sabah akşam içileceği için yarım litre su ile yapıyoruz ya, 1 haftadan sonra sadece akşam içileceği için o zaman ölçüyü yarıya mı indiriyoruz, yoksa yine tam ölçü yapıp yarısını ertesi güne mi saklıyoruz? Hani acaba bekleme süresince etkisi azalıyor mu diye aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben de keçi boynuzu kürünü yapıyorum yalnız aklıma takılan bişey var. Şimdi ilk yapışta 1 hafta boyunca sabah akşam içileceği için yarım litre su ile yapıyoruz ya, 1 haftadan sonra sadece akşam içileceği için o zaman ölçüyü yarıya mı indiriyoruz, yoksa yine tam ölçü yapıp yarısını ertesi güne mi saklıyoruz? Hani acaba bekleme süresince etkisi azalıyor mu diye aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
biz hep sabah akşam uygulamıştık uygularken ama sonuç alamadık inşallah siz alırsınız canım sadece keçiboynuzu suyumu
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun,benim eşimde de sperm hareketsizliği var %70 hareketsizmiş ama varikosel yok,6 aydır tedavi görüyoruz ilk 4 ay evicap la trental kullandı çookk az bi ilerleme olmuş şimdi proxeed ve evicap kullanıyo bakalım 1 ay sonra tekrar gidicez,bi değişiklik olmazsa aşılama yaptırcaz..unutmadan keçiboynuzunu bizde kaynatıp içtik hatta pekmezini de aldık ama sonuç değişmedi canım bekliyoruz hala..allah yardımcımız olsun
arkadaşlar,
eşim 30 yaşında ve 1,5 yıldır evliyiz ve yaklaşık 8 aydır çocuk düşünüyoruz eşimin spermiyogram testinin sonuçlarını gönderiyorum anlayan varsa lütfen yorum yapabilir mi? bu sonuçlarla gebelik oluşur mu yoksa herhangi bir tedaviye ihtiyaç var mı? dün yaptırdık testi arraya haftasonu girdiği için doktora gösteremedik ve ben çok merak ediyorum
MAKROSKOPİK MUAYENE
miktar: 3,40cc
viskozite: normal
sıvılaşma: 35dk
renk: kirli beyaz
pH: 8.0
kan: (-)
MİKROSKOPİK MUAYENE
1cc/hücre: 11000000
tümü: 37.400.000
mikroskopi:her sahada 4-5lökosit görüldü.
HAREKET KABİLİYETİ
NORMAL HAREKETLİ
1/2saat: %7
1saat: %6
2saat: %3
YAVAŞ HAREKETLİ
1/2saat: %14
1saat: %13
2saat: %10
HAREKETSİZ
1/2saat: %79
1saat: %81
2saat: %87
BOYALI PREPARASYONDA MORFOLOJİ
normal yapılı:%80
anormal yapılı:%20
baş anomalisi:%11
boyun anomalisi:%3
kuyruk anomalisi:%6
DİĞER BULGULAR
fruktoz(kantiatif) mh/dl [-]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?