Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B Bulut161 bu bayanın yazılarına bakabilirsin
At kestanesini kullanmış ama tüp bebekle hamile kalmış. Ben çok araştırma yaptığım için hemen hemen biliyorum genel konuları.

B Bulut161 bu bayanın yazılarına bakabilirsin
At kestanesini kullanmış ama tüp bebekle hamile kalmış. Ben çok araştırma yaptığım için hemen hemen biliyorum genel konuları.
Ewet at kestanesi yazınca varıkosel bu bayanın yazıları karşıma cıktı ve çok bilgılı şeyler gördüm ama bu attıgınızı görmedim demek daha detaylı okumalıyım tşkederim

Merhaba şuan sizinle aynı durumdayız. Varikosel var ama ilerlememiş. İlaçların faydası oldu mu size

Merhaba yorumunuz çok eski ama bir şey dikkatimi çekti varikosel ameliyatından sonra mı milletin 0 çıkıyor demek istediniz acaba. Benim de eşimin varkosel ameliyatından 4 ay sonra yaptığımız testinde sayısı 87 milyondan 9 milyona düşmüştü acaba ameliyat ilk aylarda sperm sayısını düşürüyor mu? Bu konuda bilgilendiriebilirsseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…