Ay valla tam hadi kendim yapmayı deneyim diye kalkarken senin yazını okudum çok faydası oldu inan çok sağol. Önce biraz gerildim ama sonra göbeğimde yapacağım yeri iki parmağımın arasında hafifçe tutunca kolay oldu. Şırıngaya ilacı çekerken de biraz acemilik oldu ama 75 e getirdim sonunda neyse ki. Koldan olanı ayarlamak zormuş demek ben bilmiyordum onun yapılacağı noktayı bu neyse ki düşündüğümden kolay oldu. Valla tekrar çok sağol yardımının ve desteğin için. Buarada gonal f iğnenin fiyatını biliyor musn? Fiş almayınca merkezin anlaşmalı eczanesi indirim yaptı normalde sadece iğnenin fiyatı 340 mış bana; coraspin, bemiks c ve iğneyi 225 TL ye verdiler. Buarada bemiks c yerine folbiol alın dediler bemiks c ye gerek yok dedi diğer hemşire.
valla yardımım dokunduysa ne mutlu bana. inşallah şifa olsun yarasın da yumurtaların dolu dolu büyüsün:)))
gonal evet sanırım 340 lira. (raporla 100 lira) ama çoğu eczane raporsuz alana seninki gibi indirim yapıyor. 3 ilaca normal ve uygun bir fiyat vermişin. bence bemiksi de içebilirsin. hani içinde b16 falan da var. rahim kalınlığına hamilelikde bebeğin tutunmasına falan iyi gelen bir şey. içinde folik asit var diye hatırlıyorum ama yoksa ayrıca folbiol alabilirsin. ikisini de iç ne olacak ki?