şimdi o bahsettiğin keçi boynuzu macununun bir türünü ben kendim hazırlıyorum yani öyle hazır satın almadım. her gün pekmez, polen, propolis, deve dikeni, ısırgan tohumu, tarçın, zencefil, çakşır, azıcık bal karıştırıp macun kıvamında bir karışım yapıyorum. hatta bazen varikosele faydalı diye yaban mersini de atıyorum içine bir avuç. bazen öbür takviyelerin kapsüllerini kırıp bunun içine ekliyorum. ama benim eşime bir anda keçi boynuzundan tiksinti geldi. bir kaç gündür bu karışımın içinden keçi boynuzunu çıkardım. kendin yapınca onu çıkar bunu ekle faydası olabiliyor. bu keçi boynuzunu nasıl yediririm diye araştırırken saracoğlu'nun sitesinde okudum zaten pekmezi tavsiye etmiyormuş. hakikaten fayda görmek için keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirin diyor. istersen bir sitesine bak ona göre karar ver. ama bahsettiğin karışım da gayet iyi. bence içine benim gibi biraz zencefil, tarçın, deve dikeni de ekleyebilirsin. hani sen bilirsin ama bunlar hem kolay bulunur şeyler hem de vücudu zararlı ne varsa iltihap, bakteri, ağır metal falan hepsinden temizliyor, karaciğeri destekliyor. tarçın ayrıca kanındaki şekeri de dengeliyor.
bunları imunexle birlikte kullandığın takdirde gözle görülür bir fayda göreceğine eminim.
doktor bana adetinin başlamasından itibaren 5 gün gün aşırı cinsel ilişkiye girin demişti. ama biz uzun süre bunu denedikten sonra ben bir kitap okudum, orada "en azından gün aşırı" yazıyordu. daha fazla olursa daha iyi çünkü yumurta çatladığında tüplere ulaşmış ne kadar çok sperm var o kadar iyi diyordu o yüzden son 2 aydır 5 gün boyunca her günü tercih ediyoruz. ama tabi ne yalan söyleyeyim insanda karşılıklı bir bıkkınlık yaratıyor:)))