- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
evet hatta şu an bir topic var 32 milyonla hamile kalmış bir arkadaş. 20 milyonun üstüyle hamile kalan bir sürü arkadaş olunca artık biz de epey epey umutlandık yeni rakamlarla belki doğal yoldan başarabiliriz diye.
bugün benim yeniden yumurtlama dönemim başlıyor. aynı zamanda tüp bebek için temmuzda randevularımı ayarlamak için de son günlerimdi. biraz da o yüzden test yaptırdık. hani ne neymiş son bir görelim sayılar hala yerinde sayıyorsa şu randevulara gidelim, tedavi protokolünü belirleyelim, yok yükselmişse az daha bekleyelim diye. hatta eşim perhiz olayına girmeden 2 günlük spermle örnek verdi.
sevincimden bütün gece uyuyamadım desem inanırmısın? senin uyarınla coq10 miktarını yükselttiğim için ileri hareketliler de çok yükselmiş ona apayrı sevindim. oturdum artık sizden sevinçli haber bekliyorum.
Gerçekten insan bi taraftan umut ediyo ama bi taraftan ya olmazsa endişesiyle yaşıyo ama sen o endişe kısmını tamamen yok etmiş durumdasın. Yani azmine sabrına ve inancına gerçekten hayranım. Önceki değerlerine de tekrar baktım 2,5 milyon ve ortalama %30 yavaş - hızlı hareketten , 50 milyon ileri - yavaş %47 lere ulaştın. Yani inan şu an son gittiğin doktora gidip test sonucunu göstermeni ve surat ifadesinin resmini de çekip bana göndermeni isterdim:))) 5 milyonu bırakın 50 milyonu bulduk demenin tam zamanı.. Hareket için coq10 da işe yaramıştır umarım ve öyle olunca bir miktar bizde de iyi sonuç çıkma durumu olur umarım. Buarada doktor bize en az 7 milyon ileri hızlı hareket isteriz demişti şu an sizin 18 milyon sırf ileri hareketli var morfoloji de gayet iyi bence tüp bebeğe gerek bile kalmıycak bak gör daha da müjdeli haberi vericeksin inş burdan.