- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
tatlım benim de ovülasyon dönemim 3 gün önce yeni bitti. aksilik bu ya benim de en kilit 13. ve 14. günlerde sırtım tutuldu. sabah uyandığımda yataktan bile eşimin yardımıyla çıkıyordum. sırtım ve sol kolum felç olmuş gibiydi. ne ilaçlar içtim ama hiç biri kar etmedi. daha bugün biraz biraz düzeldi. ama yine de elimizden geleni yaptık, bekliyoruz:) sonuçta artık sayılarda epey aşama kaydettikten sonra zaten nasıl olsa eninde sonunda olur diye bir rahatlığa girdik. eşim tabii ki verdiğim sürüyle takviyeyi hala kullanıyor. bakalım önümüzdeki 2-3 ayda ak koyun kara koyun göreceğiz herhalde.bu arada bir tüp bebek merkezine danıştım zaten artık bu sayılarla istesek de elimizdeki raporla tüp yapılmıyormuş. ama bir kaç ay olmazsa aşılama deneyebilirsiniz dediler.
bir kaç haftalık düzensiz ilaç kullanımıyla değerlerin hemen bozulacağını sanmam. çinko c vitamini de almanız iyi olmuş ikisi de sperm üretimi için gerekli. ama trental kullanıldığı süre boyunca damarları açan bir ilaç. yani bıraktıktan bir süre sonra etkisi bitebilir. o yüzden biliyorum eşin ilaç sevmiyor ama, bence en azından her gün bir avuç yaban mersini(likapa diye de geçiyor) yesin. çok kötü bir tadı olan bir meyve, resmen ecza kokusu var ama içindeki anthocyanin adlı bir madde damarları açıp kan akışını rahatlatıyor. hatta şu ara mevsimi tazeleri çıkacak. benim eşim zaten aynı işe yarayan takviyeler aldığı için her gün yemiyor ama 2-3 günde bir bir avuç çiğnemeden yutuyor(çiğnerse midesi bulanıyor) istersen bir araştır sen de.
bu ayı değerlendirememenize üzüldüm. sizin de hep bir şeyler çıkıyor böyle oluyorartık şu testi de yaptırın yahu. allahım ne meraksızsınız:) ben olsam uyku uyuyamazdım meraktan:)))
Ay çok geçmiş olsun yaa umarım tamamen düzelirsin kısa zamanda. Valla işte bu telaşlardan bişi deneyemedik ki test günü için de 3-4 gün perhiz gerekiyor, bizim maşallah 2 haftayı bulucak perhizmiz, o yüzden bugünlerde denemeleri hızlandırıp test için de zemin hazırlıycaz inş. İnan bende meraktan çatlıyorum ne çıkıcak nasıl çıkıcak sonuçlar diye umarım kısa süreli aksama etkilememiştir dediğin gibi. Buarada yaban mersinine de bi bakıyım olmazsa ya da senin meşhur at kestanesini mi denesem acaba o her eczanede yok ama sanırım di mi? Buarada tüp bebek olayı ne güzel iyice uzaklaştı sizden. Artık inş kısa zamanda normal yolla olacak hadi sabredemediniz diyelim en köt ihtimal aşılamayla olucak çok seviniyorum sizin adınıza. Umarım biz de iyi haberler verebiliriz bakalım. Bua