Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım özel hastane ssk anlaşmalı olsa da siz devlette olan hakkınızı kullanmamışsınız sanırım. çünkü kullanmak için önce bir eğitim araştırma hastanesinden kurul raporu çıkartıyorsun. bu raporla devlet sadece iğneyi değil tüm ilaçlarını ödüyor (yani sen de katkı payı veriyorsun ama daha az ödemiş oluyorsun) işlem için de devlette para ödemezken, anlaşmalı özellerde sadece bir miktar fark ödüyorsun yani tamamını ödemiyorsun. eğer öyleyse gidip devlette rapor çıkartıp 2 kere da aşılama deneyebilirsin. ya da daha önce sgk anlaşmalı hastanede aşılama denediğin için direkt tüp raporu verebilirler.
anlattığın doktora harbi sinir oldum. maalesef öğle haysiyetsizler bizim de karşımıza çıktı durdu. halbuki bu çocuk meselesi en nazik konu. insanların en duygusal olduğu, moral motivasyonlarının bir tek sözle bile en çok etkilendiği mevzu. bana kalırsa bu alanda çalışan doktorların mesela bir otopediste, bir nöroloğa göre hal ve tavırlarında çok daha dikkatli olması gerekirken, sanki bütün gıcıklar bu alanı seçmiş. üroloğa gidiyorsun ayrı gıcık, jinekoloğa gidiyorsun ayrı gıcık, hep bir ters hal hareketler... geçende hastaneden dönerken eşim dedi, "bu infertiliteyle ilgili çalışan doktorlarda her halde zamanla bir tanrı kompleksi oluşuyor o yüzden hep böyle arızalar" diye.
o ters ters doktorlardan sonra da işte 2 güler yüze aldanıp her yalana kanıyoruz bir de. aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen sakal resmen.
internetten bir doktor sperm hareketliliği için 2 ilaç önerdi ne diyosunuz bakalım bu ilaçlara
1. ürün ismi NO ( Niteworks) İçeriği E vit, C vit ve Folik asit l-arginin ve taurin.
2. ürün Omega 3..
ayrıca iltihap için doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ve 1 gün aradan sonra ilaç kullanmama rağmen bugün yine kan geldi. ayrıca ilaçlar mı yaptı bilmiyorum ama ishal olmuşum. doktora telefon ettim korktuğum için. artık dayanamayacağım bu tarz doktorların allah belasını versin diyeceğim. kadın telefona bile çıkmıyor sanki devlet hastanesi doktoru. hastaneye gitmem gerekiyormuş. gerizekalılar dün geldim aynı şikayetimi telefonda söyleyip normal mi diye soracağım. muayenelik bir işim yok çünkü dün gittim daha. doktor hanım muayenedeymiş telefona çıkamazmış. tamam muayene ne zaman biterse o zaman arayayım maalesef doktor hanım telefona çıkmıyor diyorlar. insan sağlığını bu derece hiçe sayan bu derece paraya tapan insanların da Allah belasını verir nasıl olsa.
arkadaşlar ben bu ay aksatmadan ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi birtürlü koyulaşmadıtükürük testide inadına çıkmıyo anlayamadım ki.
Bugün 23. gün oldu nerdeyse adet olcam ama yok çıkmadı
acaba yumurtlamadımmı bu ayyoksa teslerdemi sorun var hiç sizde böyle bişey oldumu ?
ishalden şikayet etmiyorum aslında, ilç kullandıktan sonra gelen kan normal mi değil mi o kafamı kurcalıyor.geçmiş olsun arkadaşım.antibiyotikler ishal yapabiliyorhepimiz muzdaribiz doktorlardan onlar artık işi ticarete dükmüş keşke gerek olmasada gitmesek
canım ben ovulasyon testi de kullanmıştım bu ay o yüzden günü net biliyordum. ovulasyonumun üstüne 14 gün saydım yani hamileysem 14. gün olacaktı gebelik testini yaptığımda. bence bu kadar germe kendini. normalde adetin kaç günse en erken 2 gün kala falan yaptığında belli oluyor yani 3 gün daha bekle istersen. ayrıca negatif çıkarsa da dünyanın sonu değil ya. bunun gelecek ayı var.
arkadaşlar ben bu ay aksatmadan ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi birtürlü koyulaşmadıtükürük testide inadına çıkmıyo anlayamadım ki.
Bugün 23. gün oldu nerdeyse adet olcam ama yok çıkmadı
acaba yumurtlamadımmı bu ayyoksa teslerdemi sorun var hiç sizde böyle bişey oldumu ?
immocum aşılama için sadece devlet hastanesinden mi rapor çıkartabiliyoruz ?
Dokktorları konuşmuşsunuz, böyle densiz nasıl davranacağını bilemeyen karşısındaki ni sadece hasta olarak görüp insani yaklaşmayan doktorlar var malesef.
Bende Çarşamda progestana gittim, doktor yazdı yolladı kan adlrıdım , birde usg mi o güne ayarlamıştım, neyse ben sıra gelene kadar bari hsg için birilerine bi kaç soru sormak istedim, hem tam nerde çekildiğini öğrenmek hem de anestezili mi yoksa normal mi yapılıyo diye,,
bi beyaz önlüklü bayan gördüm hah dedim doktor, hanfendi gedim hsg nerde çekiliyo duymadı gibi neh dedi hsg dedim, yine anlamıyorum ki dedi hsg hsg dedim. tutmuş bana hanfendi burda esg diye bir çekim yok ki diyo derkende böyle beni transit geçti, ben arkasından bağırıyorum 5 kere hsg dedim hala esg diyorsun diye, tınlamadı işine gelmedi![]()
neyse deli gibi bi aşa bi yukarı dolaşıyorum kime sorsam diye herkes yüzünü çeviriyo bana bişey sorma der gibi ramzan takatları yok demek, en son yine jinekoloji doktoruma gittim bu hsg nerde çekiliyo allah aşkına nasıl çekiliyo bi deyiverin. normalde anestesiziz ama 2 gün önce gelirseniz anestezicilerle görüşüp öyle çektirelim dedi. ay bi de 2 gün önce mi gideyim ben doktora sırf anestezici ayarlicam diye..
delirdim yine, zaten zor bela izin alıp gidiyorum işten. su yolu oldu hastane..
ha bide usg durumum malesef çekilmedi, su içip sıkışınca öyle çekilecek demişlerdi , bende sırf bunun için niyetimi bozmak istememiştim, geceden çok su içeyim paso sıkışırım nasılsa o kadar suya ,, nerdeeeee saat 2 oldu yok 3 oldu yok 4 oldu yok sıkışamıyorum, kız diyo ablaa hala yok mu bide gülüyoz karşılıklı,, ben dedim gideyim en iyisi neyse ki bugün niyetlenmedim çok kızgınım bu duruma ama yapıcak bişey yok. çekilsin çıksın aradan sürekli erteletemem.. öfffff zaman geçtikçe insanın sinirleri zorlanmaya başlıyor. Allah sabır versin hepimize.. bir hamile olsun artık bir hamile ne olur yaaa.
internetten bir doktor sperm hareketliliği için 2 ilaç önerdi ne diyosunuz bakalım bu ilaçlara
1. ürün ismi NO ( Niteworks) İçeriği E vit, C vit ve Folik asit l-arginin ve taurin.
2. ürün Omega 3..
ayrıca iltihap için doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ve 1 gün aradan sonra ilaç kullanmama rağmen bugün yine kan geldi. ayrıca ilaçlar mı yaptı bilmiyorum ama ishal olmuşum. doktora telefon ettim korktuğum için. artık dayanamayacağım bu tarz doktorların allah belasını versin diyeceğim. kadın telefona bile çıkmıyor sanki devlet hastanesi doktoru. hastaneye gitmem gerekiyormuş. gerizekalılar dün geldim aynı şikayetimi telefonda söyleyip normal mi diye soracağım. muayenelik bir işim yok çünkü dün gittim daha. doktor hanım muayenedeymiş telefona çıkamazmış. tamam muayene ne zaman biterse o zaman arayayım maalesef doktor hanım telefona çıkmıyor diyorlar. insan sağlığını bu derece hiçe sayan bu derece paraya tapan insanların da Allah belasını verir nasıl olsa.
kızlar bişey sorsam,, bugün regl 23.günü usg çektiler, karnıma bişey sürdüler neyse ekrana baktım çocuk ha bire yuvarlak bişey görüp mm çap alıyo, böyle en az 5-6 tane aldı. şimdi bunlar kist mi yumurta mı ben anlayamadım.. nedir?
evet sadece eğitim araştırma hastanelerinde ya da devlet hastanelerinde çıkartılabiliyor. ama son 6 ay içinde dışarıda yapılmış tahlilleri, filmleri falan da kabul ediyorlar. mesela benim hsg filmimi, eşimin spermiogramlarını özelde yaptırıp sonucunu götürdük kabul ettiler. rapor çıkarmaya karar verirsen bana söyle ben sana neler hazırlaman gerektiğini anlatırım.
kızlar q10 kullanıpta memnun kalan var mı acaba. eşimdeki sorun azosperm hiç sperm yok. acaba q10 azosperm için mi yoksa hareketlilik için mi? paylaşabilir misiniz?
canım q10 azospermi içim değil de hız için daha çok. eşinin azospermisinin belli bir sebebi var mı? yani teşhis edilmiş bir sebep bir rahatsızlık var mı?
kimse güzel bir haber vermeyecek mi
insallah benveriririm bu ay
bir iki gün kac gün kaldi
coook dua ediyorum
insallah hepimizin olacak
kizlarrrrrrrrrrr
bu sabah test yaptim pozitif cikti hala soklardayim inanamiyorum.. allahim hepinize nasip etsin insallahh![]()