- 22 Mart 2012
- 746
- 34
- 68
Selam bende tam yazmak için girmiştim mesajını gördüm sorma bi bağlantı sorunudur gitti yeni yeni düzeldi diyebilirim. Bizde pek bi değişiklik yok son yumurtlama testini de kullandım bakalım Allah kerim bunda da olmazda doktorla da görüşüp bi yol izlicez sanırım. Ben sondan başladım okumaya baya kaçırmışım sizde durumlar nasıl merak ettim. Bu ay başlıyor musunuz tedaviye?
Buarada daha öncede yazmıştım kafa karışıklığımı gerçi. Yumurta takibi işe yarar mı yumurta uyarıcı ilaç iğne almaya değer mi bilemiyorum gerçi ilk basamak onu denemek istiyorum ama yumurtlama işleyişini bu müdahaleyle bozup kist falan oluşursa diye de düşünmüyo değilim ama yine de önce onu deneyip sonra aşılama o da olmazsa tüp deneyeceğiz çok oyalanmadan artık.
Buarada bana başta direk mikroenjeksiyon diyen jinekoloğuma gidip ben böyle bi yol izlemek istiyorum mu desem diyorum. Çünkü son gittiğim hastane öyle çok güven vermiyo gibi ne bileyim. Yani birinde doktor direk mikro dediği için benim istediğimi yapsa bile sanki inanmadan yapıcak gibi geldiği için rahat edemiycem, diğer tarafta doktor yine iyi ama genel anlamda hastane olarak çok güven vermiyo gibi. Buarada mikro diyen yer aynı zamanda kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi ve bu konuda baya uzmanlar en azından bana bakan o tanıdık doktor bu konuda baya y.dışıda dahil ihtisas yapmış, o yüzden yine bi kafam karışık.
canım bence çok karamsar olma,kafanı karıştırma,yumurtlama düzeni stresle bile bozulabılıyor sonuçta...yumurta takıbınde sadece çatlama iğnesi yapılıyor diye biliyorum..bu yöntemle yada aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalanı çok okudum ben buralarda..bir de durumunuzu bilmiyorum ama imsi daha etkili bir yöntem bana göre..onca hormonu almışken en gelişmiş yöntemle yola devam etmeli diye düşünüyorum..çünkü biz, başta cok ümitlendirilmiş negatif mıkro denemesi yaşayan bir çiftiz..tabi hayırlısı olsun herşeyin