- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
canım transferim ctesi 12:30da. evet iki embriyo koydurabiliyorum ama eşimle birlikte uzun uzun konuşup tek koydurmaya karar verdik. iki tane koydurunca birinden birinin tutma olasılığı teke göre çok daha yüksek ama %20 ikiz ihtimalin de var. %20 yüksek bir ihtimal görünmese de biz kesinlikle ikiz istemiyoruz hatta bir tane yaparsak sonradan ekstrem bir şey olmadıkça ikinci bir çocuk da istemiyoruz. annem uzak, kayın validem çok yaşlı ve bakım istiyor, kendim de evde çok becerikli biri değilim, zaten yeniden çalışmaya dönmek de istiyorum. o yüzden 2 çocuk bizim harcımız değil. bu arada bu sabah aradılar ve kaç embriyom olduğunu söylediler. artık nazardan korktuğumdan buraya sayısını yazmıyorum ama çok çok iyi sonuçlar aldık. seninle hormon sonuçlarımız aşağı yukarı yakındı.artı ikimizin de asıl derdi sperm sayıları. siz de bizim gibi tüp deneseniz kesin benzer sonuçlar alırsınız. hani için rahat olsun bil ki bizim gibilerden tüpte çok çok iyi sonuçlar alınıyor. milleti okuyup hiiiç moralini bozma.
Ayy inan senin adına içim kıpır kıpır çok heyecanlanıyorum vakit yaklaştıkça, dualarım seninle inş daha da güzel haberler vericeksin burdan. Buarada boşver sayıyı falan yazma maşallah sonuçlar iyi olsun önemli olan o, ben de korkuyorum nazardan maşallah de dilini ısır çok paylaşma bence de. Tek embriyo transferine karar vermekte de haklısın aslında bende senin gibi düşünüyorum ama işte şans faktörü de bi taraftan düşündürüyo insanı ama sen artısıyla eksisiyle her yönüyle düşündüğün için tek çok daha mantıklı görünüyor bu şartlarda, hem dediğin gibi faktör kadından kaynaklı olmayınca zaten 1-0 önde başlıyoruz sanki aman Allah sağlık versin hep böyle gitsin inş hepimiz için. Bana da moral oldun valla çok sağol bakalım yumurta takibinden sonuç alacak mıyız, öyle aman aman umudum yok ama yine de ah bi şans gülse ilk denemede diyorum hayırlısı bakalım.