canım herkesin aynı belirtiler olacak diye bir kural yok ama evet benim 7. günden sonra sanki regl olacakmışım gibi sancılarım olmuştu. hatta kan testine karnım sancıyarak gitmiştim. tedavinin başarılı olmayıp 1-2 gün içinde adet göreceğimden de %100 emindim. akıntı için bir şey diyemeyeceğim. zaten progesteron kapsül kullandığımdan onun akıntısı vardı.İmmo selam nasılsın? Minik cimcime nasıl artık hareketlenmiştir kesin. Ben aynı gergin bekleyişteyim,yani sayıp bekleyince zaman bu kadar mı geçmez. Bugün aşılamanın 1. haftası arada açıp okuyorum belirtiler için bişiler yazmışlar mı diye ama öyle aman aman da bi belirti olmuyo sanırım herkes bi akıntıdan bahsetmiş bende ara ara oldu yine ara ara da kasığımda hafif batmalar ama ne biliyim bir an önce belli olsun diye heyacanlanıyorum, sabırsızlanıyorum. Sen regl belirtileri yaşadım demiştin sanırı di mi ne zaman başlamıştı o belirtiler? Buarada bir arkadaşım rüyasında beni görmüş içimi bişey kemiriyor salyangoz gibi diyormuşum doktor da bebeğin bağırsakları oluşmaya başlıyor da ondan diyormuş:) ay hayırdır inşallah bunu duyunca da iyice bi heyecanlandım yani:)
neyse senin de pek bir şey kalmamış. şu ana kadar lekelenmen kanaman olmaması olumlu bir şey(ki olsa da hamile değilsin demek değil) istersen 11. gün falan gidip kanda baktır.