Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmiş olsun ıkınıze de..bize greyfurt suyu cok ıyı gelıyor grıpte,kullandıgınız ılac falan yoksa (kı olsa bıle sen neyın neyle ıcıleyecegını bılırsın zaten ) kırgınlık hıssettıgınde sık ıc bır bardak,yat..portakal lımondan daha ıyı gelıyor
sıyah hardal tohumu ıle ılgılı bır ıkı yerde vıdeosu var saracoglu hocanın bı ızle canım kı fazlası zararlı olabılır dıyor
ayy:) şu 'kızımız' lafın bıle öyle güzel kı,bundan sonra tadından yenmez artık:) Rabbım nazarlardan korusun,hep güzel haberlerınızı okuyalım ve darısı da bızlere olsun ;)
ben ıyıyım canım,eşimin işleri hafıfledı artık,önce benım diş problemını çözüp sonra tedavıye başlamayı düşünüyoruz ınşallah
2 cekılmesı gereken 20lığım var,sinüzitle bır olunca baş ağrısı yapıyor çünkü..
ha bu arada bebek ıcın akıka kurbanı kestınız mı?

bebek 7 günlükken kestik canım. çocuk sahibi olalım diye adağımız vardı, bayram öncesi ayrıca onu da kestik.

bebek 7 günlükken kestik canım. çocuk sahibi olalım diye adağımız vardı, bayram öncesi ayrıca onu da kestik.

Allah kabul etsın canım,sağlıklı ve mutlu bır ömrü olsun inşallah
ben akıkanın önemını yenı öğrendım sayılır ve aklıma geldı bızım mınık prenses,o yuzden sordum;)

Allah kabul etsın canım,sağlıklı ve mutlu bır ömrü olsun inşallah
ben akıkanın önemını yenı öğrendım sayılır ve aklıma geldı bızım mınık prenses,o yuzden sordum;)

canım biz onu akıka kurbanı diye bilmeyiz. ama ailede her doğan çocuk için 7. gün illa ki kurban kesilir. ben de sonradan bir arkadaşım dedi, ismi akıka kurbanı diye o zaman öğrendim. gerçi akıka kurbanının bir seremonisi varmış. çocuğun saçı falan kesiliyormuş. biz onu yapmadık ama niyet zaten belli, sağlıklı doğan bebeğimiz için şükür. her halde aynı kapıya çıkmıştır.

iyiyim canım. önce ben, sonra eşim art arda grip olduk, bayramı iyileşmeye çalışarak geçirdik. allahtan çok özen gösterdik de kızımıza da bulaşmadı. kızım hızla büyüyor. 2,5 aylık oldu. artık anneyi babayı tanımaya başladı. bize gülücükler atıyor, hü hü, agu agu diye sesler çıkartıp iletişim kurmaya çalışıyor.
eşimin rahatsız bacak sendromu için biz neler neler denedik. hiç bir şey tam bir iyileşme sağlamadı. ama siyah hardal tohumunu da bir deneyelim.
sen nasılsın? var mı bir gelişme?

selam immortal, sana bilgilendirici mesajlarin icin cok tesekkur etmek istiyorum..infertilite ile mucadeleye basladiigimizda hep senin mesajalrindan bir seyler ogrendim..o zaman siteye uye degildim simdi uye oldum ve sana tesekkur etmek istedim..kurler vitaminler vs. fayda etmeyince bizde tup bebege yoneldik..esimin morfolojisi birden bire sifira dustu genelde hep 2 idi biliyorum o da kotu ama 0 dan iyidir tabi..simdi aralik ayinda yumurtalarim toplanacak insallah ve esimdende sperm alinacak tabi, son bir ay ne yapsak kardir deyip varikosel icin tekrar et kestanesi ve vitaminlere basladik..suan tam hatirlayamadim ama dibe vurduk dedigini hatirliyorum morfolojiniz 0 miydi tup bebek icin esin sperm verdiginde? simdi kiziniz dogmus cok cok tebrik ederim darisi infertilite ile mucadele eden hepimizin basina insallahhh

selam immortal, sana bilgilendirici mesajlarin icin cok tesekkur etmek istiyorum..infertilite ile mucadeleye basladiigimizda hep senin mesajalrindan bir seyler ogrendim..o zaman siteye uye degildim simdi uye oldum ve sana tesekkur etmek istedim..kurler vitaminler vs. fayda etmeyince bizde tup bebege yoneldik..esimin morfolojisi birden bire sifira dustu genelde hep 2 idi biliyorum o da kotu ama 0 dan iyidir tabi..simdi aralik ayinda yumurtalarim toplanacak insallah ve esimdende sperm alinacak tabi, son bir ay ne yapsak kardir deyip varikosel icin tekrar et kestanesi ve vitaminlere basladik..suan tam hatirlayamadim ama dibe vurduk dedigini hatirliyorum morfolojiniz 0 miydi tup bebek icin esin sperm verdiginde? simdi kiziniz dogmus cok cok tebrik ederim darisi infertilite ile mucadele eden hepimizin basina insallahhh

canım, eşimin morfolojsi takviyelerle krugere göre %12e kadar çıktı. sonra birden prolaktinden dolayı önce %1 sonra 0 oldu. tüp için sperm verdiğinde morfolojiye bakmadılar. sadece 300 bin sperm bulduklarını söylediler. ama morfoloji her halde yine ya 1 ya da 0mıştır. imci cihazıyla 13 tek sperm seçip kullandıkları için sanırım yeterli geldi.

canım, eşimin morfolojsi takviyelerle krugere göre %12e kadar çıktı. sonra birden prolaktinden dolayı önce %1 sonra 0 oldu. tüp için sperm verdiğinde morfolojiye bakmadılar. sadece 300 bin sperm bulduklarını söylediler. ama morfoloji her halde yine ya 1 ya da 0mıştır. imci cihazıyla 13 tek sperm seçip kullandıkları için sanırım yeterli geldi.

cevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim %12 ne kadar iyiymis!!bizim hep %2 lerde simdide 0:( ama umidimi kaybetmiycem:) biz hic prolaktine falan baktirmadik esimin, genelde hep benim ustumden gidildi degerlerim super olmasada iyi cok sukur..esinde baska nelere bakildi acaba? bende diyorum esime bi kan tahlili bile yapilmadii sana diye kafamda soru isaretleri..maalesef imci yok burda guya ''super guc'' te yasiyoruz keske tr gelebilsek bu islem icin..

cevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim %12 ne kadar iyiymis!!bizim hep %2 lerde simdide 0:( ama umidimi kaybetmiycem:) biz hic prolaktine falan baktirmadik esimin, genelde hep benim ustumden gidildi degerlerim super olmasada iyi cok sukur..esinde baska nelere bakildi acaba? bende diyorum esime bi kan tahlili bile yapilmadii sana diye kafamda soru isaretleri..maalesef imci yok burda guya ''super guc'' te yasiyoruz keske tr gelebilsek bu islem icin..
benim eşimin hemen hemen her şeyine bakıldı. ultrason çekildi, kanda hormonlarına ve diğer her tür kan değerine de bakıldı, hatta en son ivf uzmanı doktorumuzun tavsiyesiyle genetik test yapılıp kromozom dizilimine de bakıldı.
diğer yandan tüpte hakikaten önemli olan kadının hormon değerleri, folikül sayısı vs. o yüzden eşin fazla incelenmedi diye hayıflanma. siz abd'de mi yaşıyorsunuz? 2 ay önce atlantada yaşayan bir arkadaşım türkiyeye gelip tek denemede hamile kalıp döndü. ısrarla jinekoloji ve ivf konusunda türkiyedeki kliniklerin çok daha gelişmiş cihazlara sahip olduğunu söyledi durdu.

benim eşimin hemen hemen her şeyine bakıldı. ultrason çekildi, kanda hormonlarına ve diğer her tür kan değerine de bakıldı, hatta en son ivf uzmanı doktorumuzun tavsiyesiyle genetik test yapılıp kromozom dizilimine de bakıldı.
diğer yandan tüpte hakikaten önemli olan kadının hormon değerleri, folikül sayısı vs. o yüzden eşin fazla incelenmedi diye hayıflanma. siz abd'de mi yaşıyorsunuz? 2 ay önce atlantada yaşayan bir arkadaşım türkiyeye gelip tek denemede hamile kalıp döndü. ısrarla jinekoloji ve ivf konusunda türkiyedeki kliniklerin çok daha gelişmiş cihazlara sahip olduğunu söyledi durdu.

evet canim, bende farkindayim Turkiye de bu islerin daha iyi yapildiginin ancak gelme durumumuz su anda soz konusu degil maalesef..ben doktordan bi randevu alip esimle ilgili testler yapilmasini isteyeyim en iyisi..tesekkur ederim mesajin icin..aklima gelmisken bir soru daha, genel anestesi ile mi toplatmistin yumurtalarini yoksa lokallemi? benim doktorum hafifi bayiltici bisey yapacakmis ama korkuyorum acikcasi kimileri cok agrili oldu diyor..

Benimm kesinlesi kizlar dusuk olacak dedi doktor deger dusuce gwcmiss:((umarim dis gebelik olmaz doktor ihtimal var dedi psikolojim iyice alt ust olduu yaaa:(((

evet canim, bende farkindayim Turkiye de bu islerin daha iyi yapildiginin ancak gelme durumumuz su anda soz konusu degil maalesef..ben doktordan bi randevu alip esimle ilgili testler yapilmasini isteyeyim en iyisi..tesekkur ederim mesajin icin..aklima gelmisken bir soru daha, genel anestesi ile mi toplatmistin yumurtalarini yoksa lokallemi? benim doktorum hafifi bayiltici bisey yapacakmis ama korkuyorum acikcasi kimileri cok agrili oldu diyor..

aynen doktorunun dediği gibi hafif bayıltıcı bir anestezi yapıldı. bir iğne yapıyorlar, 10-15 dakika falan uyuyorsun. uyandığında da hani için geçmiş de uyumuş uyanmış gibi oluyorsun. uyandığında öyle ameliyat olmuş gibi bir ağrın sızın falan olmuyor. fakat 4-5 gün boyunca tuvalete gittiğinde sanki idrar zoru olmuş gibi sızlama ve hafif ağrı duyuyorsun. onun da sebebi yumurta toplama işlemi değil, yumurta çatlatma iğnesi. 10-15 tane yumurta zorla iğneyle çatlatıldığı için sonrasında bir miktar ağrı yapıyor. ama kesinlikle öyle dayanılmayacak bir ağrı değil.

bende cok üzgünüm yaa cokda umutluydumm herseyde güzeldi ama olmayınca olmuyor işte dondurulmuş var evet ama en erken ocakda dedi doktor..bunla ikinci oldu düşkkk off yaaa kafamda allak bullak oldu

bende cok üzgünüm yaa cokda umutluydumm herseyde güzeldi ama olmayınca olmuyor işte dondurulmuş var evet ama en erken ocakda dedi doktor..bunla ikinci oldu düşkkk off yaaa kafamda allak bullak oldu

gecmis olsun arkadasim uzulme moraliniz yuksek tut! dondurulmuslarla denersin bir dahaki sefere olur insallah umudunu yitirme!

aynen doktorunun dediği gibi hafif bayıltıcı bir anestezi yapıldı. bir iğne yapıyorlar, 10-15 dakika falan uyuyorsun. uyandığında da hani için geçmiş de uyumuş uyanmış gibi oluyorsun. uyandığında öyle ameliyat olmuş gibi bir ağrın sızın falan olmuyor. fakat 4-5 gün boyunca tuvalete gittiğinde sanki idrar zoru olmuş gibi sızlama ve hafif ağrı duyuyorsun. onun da sebebi yumurta toplama işlemi değil, yumurta çatlatma iğnesi. 10-15 tane yumurta zorla iğneyle çatlatıldığı için sonrasında bir miktar ağrı yapıyor. ama kesinlikle öyle dayanılmayacak bir ağrı değil.

sana guveniyorum immocum:) simdi ekstra $500 verip genel anestezi istemeyeyim..dun aksam eski sayfalari biraz okuma sansim oldu sen bir tane embiryo koydurmussun..bizde bi rmi iki mi diye dusunup duruyoruz (tabi yeterli embiryo gelisirse) bizim burda imsi olmadigi icin acaba 2 mi koydursak digeri hani biri olmazsa oteki tutar belki diye..aslinda doktorumuz guzel bir teklif sundu ilki tutmazsa ikinci dondurulmus embiryo transferide odedigimiz ucrete dahil olacak..yani once 1 koydurup sonra Allah korusun olmazsa ikimi koydursak diyoruz..sorular hiccccccc bitmiyor:)

Ayy tahmin ederim o her kafadan bir ses çıkma durumunu, çevremde o kadar çok insan yaşadı ki. Elbette hepsi iyi niyetle söylenen şeyler ama işte o an insan bi sakinlik, bi kendi haline bırakılmak istiyo haklı olarak ve dediğin gerçekten doğru ister 3 günlük olsun ister 3 yıllık en iyi içgüdüsüyle anne biliyo ve bebeğini en iyi kendisi anlıyo aslında, o yüzden en iyisini yapmışsın idareyi eline almakta yoksa daha çok yıpranılıyo gerçekten. Bizim bi arkadaş doğum yaptı haziranda bebek daha 20 günlükken tatile gittiler, hemde öyle otel falan değil bungalovlarda kaldılar ormanın içinde, sonra ordan tatilde yanımıza geldiler, görsen üstü çıplak bir tek bezle geziyo bebek ve o kadar sakin ve iyi ki maşallah. Yani en iyisi en güzeli rahat olup ona göre bir düzen kurmak. Şimdi sen iyi ve huzurlu olunca ona da yansıyacak olan o, uykusu beslenmesi de iyi olduktan sonra mesele yok.
Test konusunda gelince valla bi taraftan doktorsitesinden ve bildiğim doktorların maillerinden endokrin bölümü de dahil birkaç kişiye daha sordum hepsi tsh'ı ve diğer değerlerimizi de normal buldu sadece 2 yıl yeterli bir süre artık direnmeden tüp bebeğe geçin yorumunu yaptılar. Ama işte içime bi kurtta düştü hani, son kez şu testleri de bi yaptırıp aklımdan çıksın istiyorum, gerçi bi taraftan başa dönme durumu da düşündürüyo bu aşamada, hadi tekrar onu kullan bunu yap derken bi zaman kaybı daha ama ne biliyim işte bi bakılsın bakalım. Buarada tsh için referans en üst değer 4,6 aslında ama bazı yerlerde gebelik öncesi bayanda tsh 1-1,5 arası olmalı yazıyor 2 ve üzerine yok ilaç yok hamilelikte takip falan yazmış amaaan her konuda her kafadan bi ses çıkıyo yani benim de kafam karışmaya müsait tabi:((
Ayy ben yine başladım susamıyorum bi türlü immo kusura bakma. Buarada minnoşa çok iyi bak o ayrı ama bi taraftan kendini de ihmal etme beslenmene, vitamin alımına dikkat et halsiz kalma.

Bohemia arkadasim sen ne aemdesin anladigim kadariyla bu aralar baslayacaksin tedavine?? bende 1 haftadir dogum kontrol hapi ile basladim 2 hafta daha icecegim sonrasinda regl donemim bitince asil ilaclar abaslayacagim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi...

Merhaba arkadaşlar,
Immo öncelikle gözünaydın :) , ben uzun zamandır bebekle ilgili konulardan uzak durdum! Bu sebepten yeni gördüm ve geçmişe dair de yazılarınızı okumadım maalesef. Umarım herşey yolundadır.
Ben dün akşam itibariyle 2. Tüp bebek denememe başladım ve ilk iğnemi oldum. Ilki hatırlarsanız pozitif oldu fakat dış gebelikle sonuçlandı. Herhangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta opu olucagım ve neler gelişecek göreceğiz. Yine stres ve heyecanlı bekleyişler kapıda. İnşallah güzel haberler vermek dileğiyle.

sana guveniyorum immocum:) simdi ekstra $500 verip genel anestezi istemeyeyim..dun aksam eski sayfalari biraz okuma sansim oldu sen bir tane embiryo koydurmussun..bizde bi rmi iki mi diye dusunup duruyoruz (tabi yeterli embiryo gelisirse) bizim burda imsi olmadigi icin acaba 2 mi koydursak digeri hani biri olmazsa oteki tutar belki diye..aslinda doktorumuz guzel bir teklif sundu ilki tutmazsa ikinci dondurulmus embiryo transferide odedigimiz ucrete dahil olacak..yani once 1 koydurup sonra Allah korusun olmazsa ikimi koydursak diyoruz..sorular hiccccccc bitmiyor:)

valla yazdığımda okumuşundur, çift embriyoyla hamile kalma şansın oldukça yükseliyor. o yüzden hep çift tercih ediliyor. ha çift konunca da ikiz olacak diye bir kural yok. ekseriya teki tutuyor. ama ben işte kendi özel sebeplerimden o küçücük riske bile girmek istemedim. o yüzden siz de kendiniz karar vereceksiniz. ama matematiksel olarak doğru olan iki tane koydurmak. yani biz çok şanslıydık sen bize bakma. benim ilkinde tutmasaydı ikinci denemede kesin 2 tane transfer isterdim.

Merhaba arkadaşlar,
Immo öncelikle gözünaydın :) , ben uzun zamandır bebekle ilgili konulardan uzak durdum! Bu sebepten yeni gördüm ve geçmişe dair de yazılarınızı okumadım maalesef. Umarım herşey yolundadır.
Ben dün akşam itibariyle 2. Tüp bebek denememe başladım ve ilk iğnemi oldum. Ilki hatırlarsanız pozitif oldu fakat dış gebelikle sonuçlandı. Herhangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta opu olucagım ve neler gelişecek göreceğiz. Yine stres ve heyecanlı bekleyişler kapıda. İnşallah güzel haberler vermek dileğiyle.

aaa hatırlamazmıyım hiç seni. hatta merak ediyordum ne yaptın acaba diye. 2. denemen hayırlı olsun. inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. haberlerini bekliyor olacağım.

aaa hatırlamazmıyım hiç seni. hatta merak ediyordum ne yaptın acaba diye. 2. denemen hayırlı olsun. inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. haberlerini bekliyor olacağım.

teşekkürler.. Aslinda 2 tanede dondurulmuş embriyom vardı. Herşey çoook güzel +++ kalitesi dedi, doktor! Takii transfer olacağı son saatlere kadar, hem de ikisinide transfer ettirmeyi kabul etmişken, telefonla arayıp maalesef ikisi de gelişimini durduğunu söylediler ( 2 ay kadar oldu) :25: Çok çok üzüldüm, çünkü kendime nedense o kadar pozitif enerji yüklemişim ki, hiç negatif düşünmemiştim. Burdan da bir sonuç çıkardım ki negatifini de düşünmek gerekliymiş. Şimdi kliniğimi değiştirdim ve yeni baştan dedik! Bakalım herşeyin hayırlısı diyoruz, her zaman ki gibi:) ( bebeğinin ismini bile bilmiyorum, bir ara geçmişi okumak istiyorum tabiki) Sevgileer ;)

Back
X