Ayy tahmin ederim o her kafadan bir ses çıkma durumunu, çevremde o kadar çok insan yaşadı ki. Elbette hepsi iyi niyetle söylenen şeyler ama işte o an insan bi sakinlik, bi kendi haline bırakılmak istiyo haklı olarak ve dediğin gerçekten doğru ister 3 günlük olsun ister 3 yıllık en iyi içgüdüsüyle anne biliyo ve bebeğini en iyi kendisi anlıyo aslında, o yüzden en iyisini yapmışsın idareyi eline almakta yoksa daha çok yıpranılıyo gerçekten. Bizim bi arkadaş doğum yaptı haziranda bebek daha 20 günlükken tatile gittiler, hemde öyle otel falan değil bungalovlarda kaldılar ormanın içinde, sonra ordan tatilde yanımıza geldiler, görsen üstü çıplak bir tek bezle geziyo bebek ve o kadar sakin ve iyi ki maşallah. Yani en iyisi en güzeli rahat olup ona göre bir düzen kurmak. Şimdi sen iyi ve huzurlu olunca ona da yansıyacak olan o, uykusu beslenmesi de iyi olduktan sonra mesele yok.
Test konusunda gelince valla bi taraftan doktorsitesinden ve bildiğim doktorların maillerinden endokrin bölümü de dahil birkaç kişiye daha sordum hepsi tsh'ı ve diğer değerlerimizi de normal buldu sadece 2 yıl yeterli bir süre artık direnmeden tüp bebeğe geçin yorumunu yaptılar. Ama işte içime bi kurtta düştü hani, son kez şu testleri de bi yaptırıp aklımdan çıksın istiyorum, gerçi bi taraftan başa dönme durumu da düşündürüyo bu aşamada, hadi tekrar onu kullan bunu yap derken bi zaman kaybı daha ama ne biliyim işte bi bakılsın bakalım. Buarada tsh için referans en üst değer 4,6 aslında ama bazı yerlerde gebelik öncesi bayanda tsh 1-1,5 arası olmalı yazıyor 2 ve üzerine yok ilaç yok hamilelikte takip falan yazmış amaaan her konuda her kafadan bi ses çıkıyo yani benim de kafam karışmaya müsait tabi

(
Ayy ben yine başladım susamıyorum bi türlü immo kusura bakma. Buarada minnoşa çok iyi bak o ayrı ama bi taraftan kendini de ihmal etme beslenmene, vitamin alımına dikkat et halsiz kalma.