Ya cnm ben biraz kısaltarak yazdım, aslında; tabiki ilk önce ultrasonla bakıldı, rahim kalınlığı vs. herşey ok.
Daha sonra ince çubuk kateter mi deniliyor! O bir türlü ilerlemiyor, doktor şaşkın biz şaşkın. DEniyor deniyor yok ince çubuk ilerlemiyor, ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için, doktor ondan şüpheleniyor. Orası nasılsa kapanmış, olabiliyormuş bazen ameliyattan sonra. Sadece o ince kateter ilerlemiyor. Yani su mevzusundan önce bu var, bunun üzerinde yoğunlaşıldı önce, sonra oraya bir kesik atmış makasla daha sonrasında işlem devam etti. Onun üzerine de rahimi aşağı çekiyor, suyun az geldiği bu aşamalardan sonra, zamanda kaybetmemek için yapıyorlar diye düşünüyoruz. Ama öyle aman aman sıkışık gelin diyede birşey demiyorlar. Hatta opu yapan doktor Türk dü, sonrasında oda bana çok su içmenize gerek yok, 1-2 bardak yeterli dedi. Her doktorun sistemi farklı, yoksa derler çok su için vs..

Bir de ben çok su içerim aslında, ama orda nedense çok sıkışırım korkusuyla su içmedim. Bazen diyorum bu siteye girmesem mi, insan etkileniyor okuduklarından! Burda o kadar çok okumuştum ki, transfer sonrasında dayanamayıp altına yapanları

herhalde bu sebepten az içtim

canım çok yandı ama katlancaz işte.. Umarım biraz açıklayıcı olmuştur, detaylar detaylarda gizli :) yoksa uzar gider