Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proxed pulus cok iyi esin icin kalitesi.i artiriyor,keci boynuzu kuru desen gene oyle ben yazdim hepsini konuda ,esinde ürolojiye gittimi? Bize proxedi o vermisti bunlarla 3 ay denemek istedim o ay hamile kaldim ,siz kaliteyi aryirin sonrada ovulasyon gununu takip wt kalirsin canim ,ben nasıl kaldim
Proxeed i biz de kullandık ben hamile kalamadım
Boş yere bir sürü para verdik bir de

Sadece onu kullanmadimki,bir suru kür kullandim ve inan dim,bende burda okuyordum kurler bitmeden hamile kalanlari,ezime diyordumki bizde kurler bitmeden hamile kalsam kurleri naoariz dusunsene:) oda diyoduki en az 3 ay kullanalim anca diyordu,ben heppp inan dim umudumu yitirmedim,
Sukyrler olsun rabbime,inşallah tez zamanda sizede basup eder hamile kalmayi

Sadece onu kullanmadimki,bir suru kür kullandim ve inan dim,bende burda okuyordum kurler bitmeden hamile kalanlari,ezime diyordumki bizde kurler bitmeden hamile kalsam kurleri naoariz dusunsene:) oda diyoduki en az 3 ay kullanalim anca diyordu,ben heppp inan dim umudumu yitirmedim,
Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin. Bize ve isteyen herkese nasip etsin. Aminn. Hangi kurleri Nasil yaptin canim ne araliklarda kullandiniz.

Amin
Biz de kullandık kürleri
Ama fayda etmedi
Sevindim sizin adınıza

Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin. Bize ve isteyen herkese nasip etsin. Aminn. Hangi kurleri Nasil yaptin canim ne araliklarda kullandiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hareketlilik-5-morfoloji-2-hamileyim.930580/

Burdan bKarsin canım,amin inşallah,darisi tez zaman da basiniza gelir umarim

Amin
Biz de kullandık kürleri
Ama fayda etmedi
Sevindim sizin adınıza

Sorununuz neydi canım sizin,kac ay kullandiniz?

Mrb kizlar benim,esimde 2yilbonce vArikoselden ameliyAt oldu,,ileri,hizimiz sifora dustu,,,bilen,bilir ameliyat sonrasi asilama olduk tutmadi, ,,dogal yoldan hamile kaldim gelismedi kurtaj oldum,,gecen yil tup denedik tutmadi,,,sayimiz masallah iyi,,,ama ileri hiz sifir,,,morfoli,2 idi,,,ama simdi tekrar tupe basladik,,,inşallah duaci olun banada,,,ikinci,denemem olcak,,esim bugun test verdi ileri hiz 35 olmus,,,masallah, ,,,morfoli 2,,,,sayimiz şükür iyi,,,,tabi son bir yil neyaptik ,,,,inanin ozel bisey yapmadik hersey allahtan ,,,hacemat yaptirmistik,,,bide bi macun vardi,,azıcık yedi esim,,duzensiz,,,sadece bunlar yani,,proxed bi kutu kullandi ve cok oldu birakali,,,bilemiyorum, ,demem o ki umidi kimse yitirmesin ben oleri hiz sifir iken,hamile kaldim,,nasip hersey

Mrb kizlar benim,esimde 2yilbonce vArikoselden ameliyAt oldu,,ileri,hizimiz sifora dustu,,,bilen,bilir ameliyat sonrasi asilama olduk tutmadi, ,,dogal yoldan hamile kaldim gelismedi kurtaj oldum,,gecen yil tup denedik tutmadi,,,sayimiz masallah iyi,,,ama ileri hiz sifir,,,morfoli,2 idi,,,ama simdi tekrar tupe basladik,,,inşallah duaci olun banada,,,ikinci,denemem olcak,,esim bugun test verdi ileri hiz 35 olmus,,,masallah, ,,,morfoli 2,,,,sayimiz şükür iyi,,,,tabi son bir yil neyaptik ,,,,inanin ozel bisey yapmadik hersey allahtan ,,,hacemat yaptirmistik,,,bide bi macun vardi,,azıcık yedi esim,,duzensiz,,,sadece bunlar yani,,proxed bi kutu kullandi ve cok oldu birakali,,,bilemiyorum, ,demem o ki umidi kimse yitirmesin ben oleri hiz sifir iken,hamile kaldim,,nasip hersey
evet hersey gercekten Allahtan
Ben bu konuda çok inanıp güvenıyorum
Allah isterse veriyor gercekten
Umarım siz de miniğinize kavusursunuz , Rabbim gönlünüze göre versin

Proxeed biz de kullandık 3 kutu hiçbir işe yaramadı
aylarca kecıboynuzu kürü uyuladık, evicap kullandık o da yaramadı işe.

20 günde morfolojimiz yüzde 3 ten yüzde 4 yükselmiş. ileri hareketliligimizde yüzde 4 ten yüzde 10 a yükselmiş. Toplam hareketlilik yüzde 9 dan yüzde 21 e yükselmiş. Diğer sperm değerlerinde de olumlu yönde çok belirgin bir artış var. Sadece ileri hareketlilik sorunumuz kaldı vitaminleri 3 ay aksatmadan kullanırsak büyük ihtimal sorunumuz çözülecek diye düşünuyorum. aşağıda Bahsettiğim vitaminleri almanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Bütün olumsuz değerlerimize olumlu olarak yansımış.
L carnitin- günde 1 yemek kaşığı,
l arginin- günde 1 kapsül
evicap 400- günde 1 kapsül
zinco 220- günde 1 kapsül
1000mg omega 3 , - günde 1kapsül
Sabah ve akşam aç karina 1 fincan çakşır suyu
Gece yatmadan önce 1 bardak keçiboynuzu kürü.
Rabbim herkesi tez zamanda evlat sahibi eder inşallah.

20 günde morfolojimiz yüzde 3 ten yüzde 4 yükselmiş. ileri hareketliligimizde yüzde 4 ten yüzde 10 a yükselmiş. Toplam hareketlilik yüzde 9 dan yüzde 21 e yükselmiş. Diğer sperm değerlerinde de olumlu yönde çok belirgin bir artış var. Sadece ileri hareketlilik sorunumuz kaldı vitaminleri 3 ay aksatmadan kullanırsak büyük ihtimal sorunumuz çözülecek diye düşünuyorum. aşağıda Bahsettiğim vitaminleri almanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Bütün olumsuz değerlerimize olumlu olarak yansımış.
L carnitin- günde 1 yemek kaşığı,
l arginin- günde 1 kapsül
evicap 400- günde 1 kapsül
zinco 220- günde 1 kapsül
1000mg omega 3 , - günde 1kapsül
Sabah ve akşam aç karina 1 fincan çakşır suyu
Gece yatmadan önce 1 bardak keçiboynuzu kürü.
Rabbim herkesi tez zamanda evlat sahibi eder inşallah.

amin inşallah değerler çok iyi canım
rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu cokkk güzel çok

Screenshot_20170407-222703.webp

Back
X