Arkadaşlar şu an çok kötüyüm :)

eski konularımı okuyanlar bilir, eşimle çok kötü günlerimiz oldu. Neyse şimdi bana karşı iyi ama ben bazı şeylere hiç katlanamıyorum. Ailesi telefonla onu arasalar bile tüylerim diken diken oluyor. Eşime olan sevgimde azaldı, çünkü çok kötü şeyler yaşadım :( neyse eşim dün annesigilde kalması gerektiğini söyledi, ben de iyi kal dedim ve ben de kendi ailemde kaldım. Ama onun bu tavırlarına sinir oluyorum. Bugün evimize gidelim dedi ben de işyerinde işim var deyip işe geldim. Ama ona karşı çok öfkeliyim ve bu en çok beniyıpratıyor. Bazı şeyleri abarttığımın farkındayım ama yaşadıklarımı unutamıyorum ve 2 saattir oturmuş ağlıyorum. Ondan da evlilikten de nefret ediyorum :'( yaşamaya dair hiç bir umudum kalmadı :'(

diğer konularını bilmiyorum ama eşine şans vermişssen eğer oda bunu iyi yönde kullanıyorsa bence sorun yok gibi .. Fakat sen içinden gelerek affetmemişssin sadece evliliği kurtarmak adına affetmişssin. Içinde hala neffretin var.. Ve sürekli yanlş evlilikmi diye düşünürsen adamı sevsen bile sevmiyormussun gibi gelir sana. Otur eşinle bir akşam sabaha kadar ağlayarak konuş herşeyi. Sana şsn verdim ama böyle böyle de rahatlat kendinide onuda. Belki ikinizinde buna ihtiyacı vardır. Sabahta güzel bir kahvaltı yapın.. Ama baktın hala olmuyor yani bitir evliliği ozaman hergün ağlamaktansa.

Kadınlar affediyor ama unutamıyor.Böyle olunca da affetmek hiç bir şeyi yoluna sokmuyor.Karşında ki düzelse bile güven , saygı bitince her hareket bir kusur oluyor.
Onu affettiğin için önce kendini affetmelisin.
Kendine eziyet etmek yerine.

eski konularını biliyorum ama eşine şans vermişsin o da bu şansı iyi anlamda kullanıyorsa senin de unutman gerekir geçmişi

yok ben unutamam sevmiyorum artık diyorsan evliliği sürdürüp hayatını mahvetmenin de anlamı yok

Ah be canım çok üzüldüm senin adına. bende bu tarz o kadar çok sorun yaşadımki artık bi noktadan sonra herşey batmaya başlamıştı. şimdi boşanıyorum çünkü çelkildecekd ert gibi değildi. bu arada üstteki arkadaşın yazdıklarını diyecektim bende. kendisi hislerime tercüman olmuş. Allah yardımcın olsun. isterseniz bir psikoloğa danışın hepimizin rahatlamaya ihtiyacıvvardır. hem psikolog belki eşini snein isteklerin konusunda yönlendirir hemde belki önemsiz şeyleri senin kafandan törpüler arayı bulur.

Ah be canım çok üzüldüm senin adına. bende bu tarz o kadar çok sorun yaşadımki artık bi noktadan sonra herşey batmaya başlamıştı. şimdi boşanıyorum çünkü çelkildecekd ert gibi değildi. bu arada üstteki arkadaşın yazdıklarını diyecektim bende. kendisi hislerime tercüman olmuş. Allah yardımcın olsun. isterseniz bir psikoloğa danışın hepimizin rahatlamaya ihtiyacıvvardır. hem psikolog belki eşini snein isteklerin konusunda yönlendirir hemde belki önemsiz şeyleri senin kafandan törpüler arayı bulur.

Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim. Esim bana karsi su an iyi. Zaten ona soyledim bosanacaksan bosan biktim, yiprandim. Cunku o lar sandiki ben onlara yalvaricam bosanma diye. Simdi esimin ailesi ile gorusmuyorum. Ama onlarin adini bile duyunca sinirim tepeme cikiyor :( Cunku ben onlara hediyelerle gittim, bir seyehat donusu gitmistim onlar esimi uzerime yolladilar. İste bir suru sorun:( Simdi ona guvenmiyorum kendisine de soyledim :( Simdi deniyorum iste bakalim ne olacak. Psikolog konusunda da zaten 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum:( evliligimin ilk gunlerinde cok ama cok kotuydum depresyon+panik atak. O derece :'(

Son düzenleme:
Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim. Esim bana karsi su an iyi. Zaten ona soyledim bosanacaksan bosan biktim, yiprandim. Cunku o lar sandiki ben onlara yalvaricam bosanma diye. Simdi esimin ailesi ile gorusmuyorum. Ama onlarin adini bile duyunca sinirim tepeme cikiyor :( Cunku ben onlara hediyelerle gittim, bir seyehat donusu gitmistim onlar esimi uzerime yolladilar. İste bir suru sorun:( Simdi ona guvenmiyorum kendisine de soyledim :( Simdi deniyorum iste bakalim ne olacak. Psikolog konusunda da zaten 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum:( evliligimin ilk gunlerinde cok ama cok kotuydum depresyon+panik atak. O derece :'(

canım Allah sana sabır ve şifa versin. hiç kimse için sağlığımızı bozmaya değmez. annemiz babamız için bile. çok sert anlaşılmasın bu sözlerm ama mesela arkadaşım evleniyordu annesi çok hasta ameliyat için kendi üstüme alayım boşan diyor babasına. babasının bağkur borcu var adam boşamadı 3 yıl falan. kadın ahstalıktan eridi bitti. şimdi boşandı ameliyat oldu ama çok geç bakıcıyla kalıyor kadın. şimdi babası yalnız nerde kaldığı belli değil. böyle bir baba için perişan olmaya gerek yok mesela ama anne herşeye bedel. bu olaydan bahsederk yani. eş içinse sağlığımla aynı kefeye bile koymuyorum. kimse senden daha önemli değil. sende bir ana kuzusun sende bir evlatsın. anne baban böyle olacağını bilse verirmiydi. ha verdi diyelim geri dönüşü yokmu. aman ben sivriyim bu konularda konuşmayayım en iyisi..

canım Allah sana sabır ve şifa versin. hiç kimse için sağlığımızı bozmaya değmez. annemiz babamız için bile. çok sert anlaşılmasın bu sözlerm ama mesela arkadaşım evleniyordu annesi çok hasta ameliyat için kendi üstüme alayım boşan diyor babasına. babasının bağkur borcu var adam boşamadı 3 yıl falan. kadın ahstalıktan eridi bitti. şimdi boşandı ameliyat oldu ama çok geç bakıcıyla kalıyor kadın. şimdi babası yalnız nerde kaldığı belli değil. böyle bir baba için perişan olmaya gerek yok mesela ama anne herşeye bedel. bu olaydan bahsederk yani. eş içinse sağlığımla aynı kefeye bile koymuyorum. kimse senden daha önemli değil. sende bir ana kuzusun sende bir evlatsın. anne baban böyle olacağını bilse verirmiydi. ha verdi diyelim geri dönüşü yokmu. aman ben sivriyim bu konularda konuşmayayım en iyisi..

haklısın canım, konu sahibinede Allah yardım etsin çeken bilir.. önce insan kendi hayatını düşünmeli ayakta kalmalı.

Eski konularımı okuyanlar bilir, eşimle çok kötü günlerimiz oldu. Neyse şimdi bana karşı iyi ama ben bazı şeylere hiç katlanamıyorum. Ailesi telefonla onu arasalar bile tüylerim diken diken oluyor. Eşime olan sevgimde azaldı, çünkü çok kötü şeyler yaşadım :( Neyse eşim dün annesigilde kalması gerektiğini söyledi, ben de iyi kal dedim ve ben de kendi ailemde kaldım. Ama onun bu tavırlarına sinir oluyorum. Bugün evimize gidelim dedi ben de işyerinde işim var deyip işe geldim. Ama ona karşı çok öfkeliyim ve bu en çok beniyıpratıyor. Bazı şeyleri abarttığımın farkındayım ama yaşadıklarımı unutamıyorum ve 2 saattir oturmuş ağlıyorum. Ondan da evlilikten de nefret ediyorum :'( Yaşamaya dair hiç bir umudum kalmadı :'(
kiyamam:(
ailesinde kalmaliymişda nedemek? Artık kendi evi var, özleyince gitmeliyim diyemez! Eyer gitmeliysede uyku saatinde geri doner! Senin kendi ailenede gitmen doğru olmamış. Evde olsaydın aklı sende kalırdı, bir kadın tek başına burakilmayacagini biliyor olmalı!
Böylece bunu bir daha tekrarlamaya bilirdi. Eski konularını bilmiyorum ama inşallah yine bu kv ile kb alakalı değildir.

Bende görüşmelerine hiç tahammül edemiyorum( yanımda yapmazsina) sirf msj'larini bile gormeye tahammülüm yok. Gecen yine göz atim telefonuna ve ruymda kadını ve bütün komşularını evime dayandıklarını gördüm, korkunç bir film gibiydi:( sizlerin hikayelerinizi okudukça korkuyorum, sonumuz bir birine benzeyecek diye:(

Allahdan vicdan diliyorum herkeze!

Sagolun arkadaslar. Evet ceken bilir. Ama ne esim ne de ailesi hic suclarini kabul etmezler, gorsen sutten cikmis ak kasiklar. Simdi de iyi davraniyor guya bana ama gozumden o kadar dustu ki. Ailesinin hatalarini anlamiyor olamaz sanirim bana onlarin hatali olduklarini soylemek istemiyor. Ama bu durum boyle ne kadar devam edecek bilmiyorum. Benim cocugum yok bana kalsa hic istemiyorumda ama bu evlilik surerse esim isteyecek. Bir de cocuk olunca ailesi gormek isteyecek ama hadi anne babasini gordum kardeslerine hic tahammulum yok. Ve beyfendi hicbirine toz kondurmuyor. Ve haksiz oldugu durumlarda da bagiriyo cagiriyo yalandan sinir krizi geciriyo. Yani sabrediyorum su an 2 ay olacak bi acigi olmadi ama olursa bu sefer bitiricem :'( İnsanin hayal kirikligi ne kotu :(

Back
X