Resim cekip buraya atmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorumResmini paylaşırsan yardımcı olan çok olur.Ben de 6 mayısa gün aldım ama hala emin değilim doktorumdan
Evet sis baya ama sisliklerle birlikte delikler inmicek gbime geliyor7. gün çok erken ama burnun oturması için zman lazım sanki ve şişiktir de doğal olarak
Peki ameliyattan kac gun sonra makyaja basladiniz siz ? Makyaji yikarken flan cok sorun olmadi mi ? Ben makyajimi sabunla yikiyorum ovalayarak. Burnum icin cok tedirginim bozulur diye :/Burnun ödem yüzünden öyle görünüyor olabilir benimde burnum ameliyat sonrası çok kalkıktı şimdi 6.ay bi indi şişleri kalkık bir burnu arar oldum ve doktorumla konuşup tekrar ameliyat istemeyi bile düşünüyorum kabul eder mi bilmiyorum bile çünkü aynı eski burnuma döndü. Daha çok çok erken moralini bozmamalısın
Peki ameliyattan kac gun sonra makyaja basladiniz siz ? Makyaji yikarken flan cok sorun olmadi mi ? Ben makyajimi sabunla yikiyorum ovalayarak. Burnum icin cok tedirginim bozulur diye :/
makyaj temizleme sütlerinden al hem cildi rahatlatıyor şu an yüzümü yıkayamıyorum su değdirmem yasak onu kullanıyorumPeki ameliyattan kac gun sonra makyaja basladiniz siz ? Makyaji yikarken flan cok sorun olmadi mi ? Ben makyajimi sabunla yikiyorum ovalayarak. Burnum icin cok tedirginim bozulur diye :/
Cekmedi1 hafta çok erken tabi; dr un 1 haftalık burun için olmazsa düzeltiriz demesi çok ilginç geldi.. ne yaptığını kendi biliyo sonuçta oldu mu olmadı mı biliyo
Ameliyat bitiminde video çekmedi mi; burnunuzun alacağı son şekil o an işte
Şuan için beklemelisinCekmedisadece foto cekmis ama son haliyle ilgili birsey demedi pek. Kuculucek kendini birakicak dedi ama deliklerle ilgili soru sordugumda kiviriyor gbi sanki
Benim doktorum yabanci canim. Turkiyede yasamiyorum ben yurt disindanimdoktorunuz kim özelden yazara mısınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?