Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

balance88

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
591
1
96
İstanbul
MERHABA arkadaşlar benim dün trasverim oldu. 3. ve son denemem bu dönemde nelere dikkat etmemiz ne yiyip içmemiz ne kadar yatmalıyız tecrübeli arkadaşlar söylerse sevinirim.sonra nagatif çıktığında kendimizi suçlamayalım,HERKEZE BOL ŞANS ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN..

inş. tutunur canım hayırlısıyla emeklerin boşa çıkmaz kaç tane transfer ettiler

inş. ikinizinde tutar ya
evet tedaviye başladım iğne yapıyom adet olmayı bekliyom bende

şuan ikimiz varız başka kimse uğramadı.ben 2dondurulmuşumla yola çıktım mayısta kimyasal gebelik olmuştu buda artık son şansım allah emeğimizi boşa çıkarmasın

Balancecım İnşallah yumuoşların ikisi de tutunmuşturda annesini bu son şansında 9 ay bırakmazlar.
Bol şanslar:lepi:

n;allah .ikarmaz canim 'n;allah kavu;uruz beb';ler'm'ze/ben de mart ayinda yaptirmi;tim 'lk denemem' ve gebe kalmi;tim malesef 9 haftalikken kalp ati;lari durdu/;'md' 3 embriyo transfer ett'ler bakalim //ben'm transfer 9 aralikta oldu canim/Test g]n]m 21 aralik

kaç gün yatıcaksınız tutunması için ekstra ne yiyeceksiniz.benim bildimi paylaşayım protein ağırlıklı beslenme tutunmayı sağlıyormuş ve sıvı gıda..bana doktorun dediği ilk beş gün tutundu tudundu sonrası dikkat et arkadaşlar aklıma gelirse birşey sizlerle paylaşırım.sizlerinde bilgisinden yararlanalımki bu süreçleri iyi geçirelim

çok üzüldüm rabbim bidahakini kucağına versin. benim testimde 22 aralık bir gün arayla peşpeşe inşallah güzel haberler olur :CüvCüv: :CüvCüv:

balence....inşallah embriyoların annelerine tutunmaya başlamışlardır.........9 ay sonrada annelerinin kucağına bebiş olarak gelirler inşallah......

ınsallahhhh
rabbım dualarımızı kabul eder butun bızım gıbı olanların kucaklarını doldurur cok uzuluyorum ya cok streslı bı donem bu bekleme zamanı gercekten cok zor bır donem suanda aglıyorum valla suanda sızın yerınızde olmak ıstemıyorum cok streslı gunler ya ama mecburen ocakta yasıcam ıns tekrardan negatıfı gormem
allahım neolur gonlumuze ferahlık ver gonlumuze gore ver yarabbel-alemın ellerımızı bos cevırme kapından bızlere hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eyle amınnn

blance canım inşaaallllaaaaahh sana tutunurlar pozitif sonuç alırsın canım.....canım nerde hangi hastanede yaptırdın...banada önceki uygulamamda co-coltür uygulanmıştı...bu seferde yine öyle olacak...canım kaç yumoş transfer edildi..

balance ve dr günay ben de varım,ama yarın aranızdan ayrılacağım...tabi inşallah güzel haberle olur...test günüm yarın arkadaşlar ama bu benim 3. deneyimim oluğu için sanki yarın beni neyin bekledğini tahmin edebiliyorum.Allahım nolur şaşırt beni:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…